Drivhuse & orangerier

Alle Drivhuse & orangerier produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mangler du et drivhus til haven?

Med et drivhus kan du skabe dit helt eget frirum i haven. Her har du muligheden for at plante dine egne grøntsager og skabe liv og farver. På den måde kan du nyde sommeren ved at hente friske, hjemmedyrkede grøntsager. Du kan også få meget glæde af dit drivhus, når sommeren er gået på hæld. Du kan nemlig bruge drivhuset som en havestue. På den måde kan du forlænge familiens udetid med adskillige måneder om året. Du kan sidde i drivhuset, men stadigvæk holde varmen, da du sidder i læ for vind og vejr. Her har du mulighed for at skabe hygge og afslapning. Du kan vælge det drivhus, som passer lige netop dig og dit behov. I Silvan finder du nemlig flere forskellige modeller, fundamenter og lækkert tilbehør.

Vil du gerne dyrke dine egne grønsager? Eller er du mere til et lille orangeri, hvor du har muligheden for at forlænge sommeraftenerne? Så er det hos Silvan, du finder dit nye drivhus. Og det er uanset, hvad du ønsker at bruge dit uderum til. Ønsker du at skabe et hyggeligt orangeri? Så kan du med fordel indrette dit drivhus med behagelige havestole. På den måde kan du og din familie sidde behageligt og nyde jeres uderum. Du kan finde et stort udvalg af havestole på silvan.dk. Ønsker du derimod at dyrke jeres egen grøntsager? Så kan du gøre det til et projekt, hvor dig og dine børn kan dyrke forskellige afgrøder sammen. På den måde kan de være med til at nyde processen og de smagfulde oplevelser. Du kan finde vores store udvalg af lækre frø, løg og spiring, så du kan få dit drivhus til at blomstre af liv og farver. Et drivhus kan altså skabe mange gode minder og få dig og din familie bragt sammen.

Har du brug for et mindre drivhus på få kvadratmeter? Eller en større model med højt til loftet – med plads til de højere afgrøder? Vi har begge dele hos Silvan. Du kan se vores store udvalg, vi har modeller i forskellige størrelser og materialer. Vi forhandler bl.a. mærker fra Vitavia, som både kan fås med drivhusglas og polycarbonatplader. Du kan også få modellen i forskellige farver – vi har både en med aluminiumsfarvede lister. Men vi har også en med grønne, hvide eller sortlakerede profiler. På den måde kan du designe dit eget uderum, så det passer til dit hus og din have.

Du skal herunder være opmærksom på, at et godt fundament er altafgørende. Det er derfor vigtigt, at du har en stabil sokkel på dit uderum. Og det er uanset, om du vil lave den selv eller tilkøbe den. Det er vigtigt, at drivhuset og fundamentet står solidt på jorden. Det skal også stå vandret og i vinkel. Fundamentet er altså det, som skal sørge for, at huset står stabilt i al slags vejr. Hvis du ikke har en stabil sokkel, og dit drivhus står på et blødt underlag. Så kan det synke ujævnt, hvilket kan resultere i, at ruderne revner. Du kan undgå dette ved at montere en sokkel på dit uderum.

Hvilket væksthus skal du vælge?

Inden du køber dit nye drivhus, er der et par ting, du bør overveje. Vi har derfor lavet en liste over vores anbefalinger. Du bør overveje, hvad du skal bruge det til? Har du behov for et drivhus, hvor du kan dyrke en masse grøntsager? Eller foretrækker du et lysthus, hvor du kan nyde en kop kaffe? Det kan også være, at du søger en kombination af ovenstående? Bare rolig – du finder det hele her på siden. Vi har et store udvalg. Du finder både store og små uderum afhængig af størrelsen på din have og dit behov. Du finder derudover også vægdrivhuse, som kan give mere plads i haven, da disse kan stilles op ad en væg. Disse kan også bruges på altanen, hvis du bor i lejlighed. Og ønsker at dyrke dine egne afgrøder.

Vores produkter kan fås med et eller flere vinduer. Men også med både enkelte og dobbelte døre. Så du kan få en god udluftning i dit uderum. På den måde sikrer du, at dine planter kan overleve, da bier kan komme ind i drivhuset og bestøve dine planter. Du bør derudover også overveje, hvilket materiale dit kommende drivhus skal være lavet i. Selve materialet har nemlig indflydelse på, hvordan uderummet bl.a. klaret blæst eller en storm.

Hvorfor skal du vælge drivhusglas?

Et drivhus i drivhusglas giver en høj lysgennemgang, som hurtigt kan sætte gang i dine planters spiringsproces og vækst. Du skal dog være opmærksom på, at med den høje lysgennemgang skal du huske at afskygge for dine planter, så de ikke bliver svedne. Hvis du gør brug af glas, kan det være en god ide, at du skaber læ omkring drivhuset. På den måde kan du undgå skader i glasset. Det anbefales derudover, at du forstærker konstruktionen. Dette kan du gøre med en trepunkts-hjørnebeslag samt benytte afstivere. Det kan herunder være en god ide at gøre brug af hærdet glas. Dette tåler nemlig 5-6 gange større slagpåvirkning.

Hvorfor vælge polycarbonat?

Polycarbonat er et materiale, der er opbygget af kanaler. Dette er med til at give en god isolering i drivhuset. Kanalerne betyder dog en reduceret lysgennemgang i forhold til drivhusglasset. Men det betyder således også, at du ikke behøver at afskygge for dine plantere, når solen stå højt på himlen. Polycarbonat er derudover et slidstærkt materiale, da det kan klare, at for eksempel store grene eller en fodbold rammer overfladen. Med Polycarbonat får du altså et produkt, som kan holde i flere år.

Du kan her på siden finde tilbehør til dit drivhus, som for eksempel automatiske vinduesoplukkere, cresting til drivhuset, skyggenet, opbindingskroge, dryppinde, drivhusrens, skyggepasta og meget mere. Dette er produkter til dit uderum, som er yderst velegnet til en optimal oplevelse af dit drivhus i haven.