Drivhustilbehør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan giver du dine planter de bedste vækstbetingelser

Det er skønt at dyrke sine egne grøntsager, planter og blomster. Og du kan endda give dine planter de bedste vækstbetingelser ved at have det rigtige tilbehør. Med det rigtige tilbehør, bliver det også lettere for dig at passe dit væksthus. På den måde kan du i stedet for bruge tiden på at nusse omkring dine planter. Eller du kan bruge tiden på at skabe en lækker indretning i dit væksthus. Du kan nemlig med et drivhus skabe dit helt eget hyggelige uderum, hvor du kan bruge tiden på at få tingene til at gro. I Silvan finder du det helt rigtige tilbehør til dit drivhus. Du finder nemlig alt fra vandingsanlæg, drivhusvinduer og termometer til skyggenet, foldehylde og plantespiral. Vi tilbyder produkter fra kendte producenter som; Vitavia og Plastmo. Så se dig omkring og find det rigtige tilbehør til dit væksthus, så du kan få planterne til vokse.

Det kan for nogle være svært at få deres planter til at gro efter hensigten. Har du dette problem? Så kan du med fordel gøre brug af vores forskellige tilbehør til drivhuset. Alt efter, hvad du står og mangler, så kan vi være med til at gøre dit planteprojekt til en leg. Du finder her på siden bl.a. vores opbindingskroge, som kan hjælpe dine høje planter godt på vej. Krogene støtter nemlig højere planter, som tomatplanter og agurkeplanter, så de ikke falder på jorden. Du kan derudover finde vores praktiske foldeborde, som kan give dig ekstra plads i dit drivhus. Du kan dermed have dine beskæringsredskaber, jord, potter m.m. til at stå eller ligge på foldebordet. Bordet er således praktisk at have i drivhuset. Og så kan det endda foldes sammen, når du ikke bruger det længere.

Ønsker du at skabe endnu mere plads i dit væksthus? Så kan du også finde foldehylder, som du kan hænge op i drivhuset. På den måde kan du have flere planter på én gang. Eller skabe mere gulvplads i dit væksthus. Du kan også finde tilbehør, der kan hjælpe dig med at holde temperaturen nede i væksthuset. På den måde sikrer du, at der altid er den rette temperatur, så dine planter kan vokse sig store og saftige. Du kan se vores udvalg af mekanisk ventilation.

Sådan opnår du den optimale ventilation i drivhuset

Har du problemer med at skabe den rette temperatur i dit væksthus? Er der kondens og fugtigt derinde? Eller sveder dine planter, når solen står højt på himlen? Så kan Solarfan være din redningsmand. Du kan gøre brug af Solarfan, hvis du vil reducere temperaturen samt kondensdannelsen i dit væksthus. Hvis dine planter bliver udsat for for meget varme og kondens, så kan det skade dem.

Mange drivhuse er lavet med vinduer, som kan åbnes for at få frisk luft igennem væksthuset, hvilket kan reducere temperaturen. Men ved stillestående vind, kan det være svært at holde temperaturen nede. Solarfan er herved med til at reducere dette. Varm luft stiger opad, hvor Solafanen er med til at suge den varme luft ud. Ventilationerne er udstyret med en tænd/sluk knap, hvilket giver dig muligheden for selv at styre processen.

Vandingstilbehør til dit drivhus - får dine planter vand nok?

Hvor meget vand har dine planter brug for? Det kan nogen gange være svært at vurdere. Men der er som udgangspunkt brug for rigeligt med vand, men også gødning i dit drivhus. Det er sådan, at en tomatplante har brug for omkring 6-8 liter vand i døgnet. Så det kan derfor være en god idé at have enten en vandslange eller indlagt vand i dit væksthus. Der er også en anden mulighed. Du kan også vælge at installere et automatisk vandingsanlæg. Dette sikrer, at planterne får den vand, som de har behov for. Så du kan således tage på ferie med ro i maven, da vandingsanlægget klarer vandingen, mens du er væk.

Det kan dog blive til meget vand, som du skal give dine planter hen over sommeren. Vand koster penge, men du kan vælge at få en regnvandsopsamler. På den måde kan du opsamle vand til væksthuset. Det er både billigere, og det er også mere miljøvenligt. 

Hvilket mærke af tilbehør, skal du vælge?

I Silvan finder du altid de mest anerkendte mærker. Vi ønsker at tilbyde vores kunder produkter af en høj kvalitet og til en skarp pris. Du kan læse lidt omkring produkterne herunder. Vi forhandler bl.a. Vitavia. Vitavia er et velkendt mærke, som har eksisteret i mere end 35 år. De tilbyder deres kunder kvalitetsprodukter, som forbliver pæne over længere tid. De producerer derudover utroligt slidstærke produkter, som kan holde i mange år. Vitavia sætter med andre ord kunden i fokus, da de ønsker at give deres kunder flere ekstra fordele. De vælger derfor at guide deres kunder hele vejen. Du får derfor altid en monteringsvejledning med, når du køber deres produkter, så du er sikret den rette vejledning. Vitavia tilbyder dig et stort sortiment af tilbehør til drivhuse, som skal være med til at øge din glæde, når du går i drivhuset.

Et andet brand, som vi også forhandler er Plastmo. Plastmo er en dansk virksomhed, som er grundlagt i 1958. Virksomheden tilbyder et bredt sortiment inden for vandhåndtering og udemiljø. De stræber efter at fremstille kvalitetsprodukter, som kan holde til hverdagsbrug. De har derfor et stort fokus på højt know how inden for deres branche.