Grilltilbehør

I SILVAN har vi alt det, du skal bruge af udstyr og grilltilbehør for at skabe rammerne for den perfekte mad. Og det er uanset, om du bruger en gas- eller en kulgrill. Så må du ikke gå ned på udstyr. Det behøver du heldigvis heller ikke, da vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte brands som Broil King og Dangrill. Din grill er dit udekomfur, og det fortjener derfor det bedste tilbehør. Så du nemt kan tilberede alt slags mad. Du finder her på siden bl.a. pizzaovne, rotisserier, termometer, støbejernriste, tænger, konverteringskit og meget mere. Med det rette udstyr kan du uden problemer skabe en fantastisk aften med masser af hygge og lækker mad fra dit udekøkken. Tjek vores store sortiment af tilbehør, redskaber og andet udstyr. Vi har med garanti, det du mangler for at opnå den ultimative grilloplevelse.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Grilltilbehør til den erfarne og nybegynderen

Hos SILVAN finder du det helt rette udstyr. Og det er uanset, om du har meget eller lidt erfaring med at grille. Eller om du ejer en gas- eller en kulgrill. Så har vi det helt rette udstyr, som passer til dit behov. Hos os finder du alt lige fra tænger og riste til betræk og rotisserier. Det er uanset, hvad du mangler til din grill, så finder du det helt sikkert i SILVAN.

Uanset, hvor meget erfaring du har med tilberedning af mad på dit udekomfur, så er der visse former for grillredskaber, der er uundværlige. Vi har herunder lavet en lille liste over det mest essentielle tilbehør, som enhver bør eje:

  • Grilltang og palet. Disse er nogle af de vigtigste redskaber, da de er perfekte til at vende kødet, når du tilbereder maden over varmen
  • En stålbørste. Det er vigtigt, at du rengør din rist, når du har brugt den. En stålbørste vil i den forbindelse gøre underværker, da den gør det let at fjerne madrester og andet skidt fra risten. Det anbefales dog, at risten skal være varm, før du påbegynder rengøringen
  • Et grilltermometer. Dette er et fremragende redskab, hvis du ønsker at opnå den perfekte temperatur, hver eneste gang. Så er det nemmere at bestemme, om kødet skal være rødt, medium eller gennemstegt
  • En grillstarter. Med en grillstarter kan du nemt forvarme dit kul og starte op i grillen. Så slipper du for den ellers lange ventetid, før kullene bliver klar

Udforsk nye tilberedningsmuligheder og smagsoplevelser

Er du typen, der mener at alting kan grilles? Og er du klar på nye udfordringer og smagsoplevelser på grillen? Så har vi lige, hvad du skal bruge af tilbehør.

Du kan f.eks. prøve at lave pizza på grillen. Dette kan du gøre ved hjælp af vores pizzasten. Vi har pizzasten i forskellige størrelser, og i både runde og firkantede former. Så du kan sagtens bage en lækker pizza med en dejlig sprød bund.

Hvis du ønsker at langtidsstege kød. Så er et rotisseri lige det redskab, som du har brug for. Et rotisseri sikrer, at kødet bliver brunet ensartet hele vejen rundt, samtidigt med, at kødet bliver mørt og saftigt. Et rotisseri sørger også for, at maden passer sig selv, mens du kan lave andre ting. Du kan f.eks. bruge tiden på at forberede tilbehøret. Eller du kan hygge dig med et forfriskende glas lemonade. Forkæl dig selv med et rotisseri, så du kan læne dig tilbage, alt imens kødet steges til perfektion.

Helt nye smagsoplevelser med røgflis

Ønsker du en helt ny smagsoplevelse? Så kan du med fordel prøve røgflis til grillen. Hos SILVAN finder du flere smagsvarianter, som alle vil tilføje en lækker røget smag til maden.  Du kan f.eks. prøve Broil King Røgflis Mesquite. Mesquite-træet afgiver en naturlig røgsmag fra træ. Og den er velegnet til både grisekød, oksekød og fjerkræ. Du kan også prøver kræfter med Broil King Røglis Hickory. Denne variant tilføjer en røget baconsmag til maden, hvilket passer perfekt til oksekød, svinekød og vildt.

Du kan finde flere smagsvarianter i vores brede sortiment af røgflis. Men du kan også finde det udstyr, så du kan variere dine tilberedningsmuligheder. Med vores udvalg af grilltilbehør er det kun fantasien, der sætter grænser for nye smagsoplevelser.

Sådan passer du godt på din grill

Du ønsker selvfølgelig, at din grill og tilbehøret dertil skal holde så lang tid som muligt. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder det rigtigt. Hos SILVAN finder du forskellige former for rengøringsprodukter fra det anerkendte mærke, Broil King. Så kan du være sikker på, at din grill og dit udstyr holder i mange år. I forhold til vedligeholdelsen, bør du altid gøre din rist ren. Det kan du gøre ved hjælp af en stålbørste. Bemærk, at risten skal være varm først. Til rengøring af overflader, både udvendige og indvendige, skal du bruge en fugtig svamp eller en klud i sæbevand. Hvis du vil være helt sikker på at få bugt med madrester, fedtpletter og andet skidt, kan du benytte denne grill- og ovnrens og denne rengøringssvamp. Så er du klædt godt på til rengøring af din grill.

Du skal også huske at dække din grill af med et overtræk. Hos SILVAN finder du betræk, som kan beskytte grillen året rundt. Det er uanset om, det regner, sner eller solen skinner. Overtrækket er vandafvisende, men mange af vores betræk er også UV-bestandige. Det vil sige, at betrækket ikke falmer i solen. Din grill er et redskab, som gerne skulle holde i mange år. Det er derfor vigtigt, at du altid dækker den til, når du ikke bruger den. Med et betræk eller cover fra SILVAN, sikrer du, at din grill får en lang levetid. Hvis du har spørgsmål angående grilltilbehør, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores butikker