Pizzaovne

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fordele ved en pizzaovn

Overvejer du at købe en pizzaovn, men er du lidt i tvivl, om det er noget for dig? Så kan du med fordel læse med i denne tekst, hvor du kan læse om fordelene ved en pizzaovn. Hvis du gerne vil nyde en sprød og lækker pizza, som du kender den fra de italienske restauranter, er en pizzaovn et godt sted at starte. Samtidig behøver du ikke at have masser af plads for at have en pizzaovn fra vores sortiment, da de kun fylder minimalt. Er du familiens pizzaentusiast, er en pizzaovn næsten en must-have, og du vil hurtigt kunne imponere dine gæster med velsmagende pizzaer.

  • Høje temperaturer: En af de helt store fordele ved en pizzaovn er, at den kan opvarmes til meget høje temperaturer. En af hemmelighederne bag en vellykket pizza er, at den bliver bagt ved høje temperaturer, hvilket almindelige ovne sjældent kan ramme. De høje temperaturer gør også, at tilberedningstiden bliver kortere.
  • Passer perfekt til udekøkkenet: En pizzaovn passer helt perfekt til et udekøkken. Du får mange flere muligheder for at lave mad, så du kan få brugt terrassen mere. Du er også fri for hele tiden at skulle gå ind i køkkenet indendørs, når du skal tilberede pizzaer (og andet mad), hvis du har en pizzaovn udendørs.
  • Du kan tilberede meget andet end pizza i ovnen: De fleste pizzaovne kan du bruge til at tilberede meget andet mad end bare pizza. F.eks. kan du bage brød i ovnen, men du kan også bruge den til at stege kød, fisk og grøntsager (undersøg altid før, hvad ovnen er godkendt til).

Hvorfor vælge pizzaovne fra Cozze?

Hos Silvan finder du de rigtig gode pizzaovne fra Cozze. Det er en producent af pizzaovne, som er kendt for at lave fantastiske pizzaer. De har et brugervenligt og stilrent design, så du kan fokusere på at lave gode pizzaer til familie og venner. Derudover finder du også tilbehør til din pizzaovn fra Cozze. Du finder bl.a. en praktisk bæretaske, så din pizzaovn er mere flytbar. Det kunne være, du ville have pizzaovnen med på stranden en sommeraften. Eller du har lovet at komme at lave pizzaer hos en ven eller familiemedlem.

Pizzaovnene fra Cozze leveres desuden med LFGB-godkendte pizzasten. Det betyder med andre ord, at du undgår skadelige stoffer omkring din madlavning. Derudover er træet, som er anvendt i vores pizzaovne lavet af FSC-certificerede træ. Det betyder, at træet kommer fra kontrolleret og mere ansvarligt skovbrug. Hvorfor du kan købe en pizzaovn med god samvittighed og støtte et godt formål, hvis du vælger FSC-certificeret træ. Vores pizzaovne er som udgangspunkt klar på ca. 20 minutter. Hvorefter du kan bage en pizza på kun 2 minutter.

Sådan laver du sprøde pizzaer med en pizzaovn

Pizzaovne til privat brug er blevet meget populært, da det er en superhyggeligt at lave sine egne pizzaer. Der findes efterhånden mange forskellige slags pizzaovne. Og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilken pizzaovn der passer bedst til dine behov. Det er de færreste, der har brug for en professionel pizzaovn, fra et pizzeria. Det er heller ikke alle der har plads eller lyst til at have en stenovn i haven. Der er heldigvis kommet mere brugervenlige og transportable pizzaovne på markedet. Du kan få elektriske pizzaovne, kul-ovne, pizzaovn med træpiller eller en praktisk gas-pizzaovn.

En gas-pizzaovn kan hurtigt nå en temperatur på 300-400 °C. Og ved denne temperatur tager det kun ca. 2 minutter at bage pizzaen. Pizzaerne bages hurtigt, og du får en super sprød pizzabund. En pizzaovn kommer normalt med en pizzasten, som er med til at lave den sprøde bund og bage pizzaen lynhurtigt. En pizzaovn kan være en oplagt aftensmad, hvor alle i familien kan vælge deres egen topping. Du kan også invitere venner og bekendte forbi til en pizzaaften eller en fødselsdag, hvor alle kan bidrage med at lave en pizza selv. En pizzaovn kan også bruges til frysepizzaer. Men har du selv en god opskrift, kan du få et fantastisk, lækkert resultat.

Hvordan bruger du en pizzasten?

Pizzaovne er som udgangspunkt inklusiv pizzasten. Men du kan også tilkøbe pizzasten til anvendelse på grill eller ovn. En pizzasten egner sig rigtig godt til at bruge på en grill. Men du kan også med fordel anvende den i din køkkenovn, da den giver sprødere pizzabunde end, hvis du bruger en bageplade. Hvis du anvender en grill, anbefaler vi, at du lukker låget for at få det bedste resultat. Det er bedst, hvis varmekilden er direkte under pizzastenen. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke brænder bunden på. Pizzasten kan holde til en høj varme – tjek den individuelle vejledning for maks. temperatur.

Pizzasten er for det meste lavet af keramisk sten, men du kan også finde nogle i metal. Det vigtigste er, at materialet kan holde på varmen, så du får en jævn bagning af pizzaen. De fås både runde og firkantede, så du kan vælge den form, du er mest til. Pizzasten på en grill er en perfekt mulighed for at lave mad ude i haven. Men du kan også lave mange andre ting end pizza, på en pizzasten. Du kan f.eks. lave sprøde grøntsager, lækre småkager, naanbrød eller boller. Husk at rengøre pizzastenen efter brug, de kan som udgangspunkt ikke tåle maskinvask.

Hvilke tilbehør skal du bruge til at lave pizzaer?

Du kan få forskelligt tilbehør, som giver en mere autentisk, italiensk pizzaoplevelse. Du kan også få tilbehør til din pizzaovn til at opgradere pladsen omkring din pizzabagning. Med en pizzarulle kan du eksempelvis nemmere udrulle din pizzadej. Med en pizzaspade kan du nemmere flytte hele pizzaen fra en pizzasten uden at bøje eller knække den sprøde pizzadej. En pizzaskærer gør det lynhurtigt at skærer pizzastykker ud, uden besværet der nogle gange forekommer, når du bruger en kniv. Du kan også få et skærebræt specifikt til pizzaer, som også kan fungere som et flot serveringsfad.

I Silvan finder du en bred vifte af tilbehør til din pizzaovn. Hvis du helst vil have pizzaovnen på en platform for sig selv, kan du få et foldebord til din pizzaovn. Derudover kan du få et overtræk til pizzabordet, så din pizzaovn og bord kan blive beskyttet imod regn og UV-stråler. Det kan være med til at forlænge levetiden af såvel bordet som pizzaovnen. Vil du gerne på farten med din pizzaovn, kan du få en bæretaske til den, så du nemt kan medbringe den. Du behøver selvfølgelig ikke noget ekstraudstyr for at lave gode pizzaer. Men det kan hjælpe med at dække nogle bestemte behov og gøre det nemmere.