Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Haveartikler til ethvert projekt i haven

Et praktisk og dekorativt uderum er både anvendeligt og hyggeligt. Det kræver dog de rigtige haveartikler. Men bare rolig, du finder det hele i Silvan. Vi har med andre ord alt, hvad du behøver for at indrette et hyggeligt og praktisk uderum. Du kan bl.a. indrette terrassen med hyggelige lamper og en terrassevarmer. Eller du kan få græs mellem tæerne ved at anlægge en græsplæne med rullegræs. Og er græsset blevet for tørt? Så har vi også vandslanger og sprinkler. Det kan også være du mangler en flagstang eller et flag? Det finder du også i Silvan, så du kan markere årets mærkedage. Det kan også være du mangler en ny postkasse? Hos os finder du et bredt udvalg af almindelige postkasser i aluminium samt de større pakkepostkasser. Eller måske du ønsker at holde øje med vejret? Vi forhandler også vejrstationer. Så ved du altid, hvornår du skal tage tøjet af tørrestativet, salte fortovet eller vande planterne. I Silvan finder du alt inden for haveartikler.

Find inspiration til haven med dekoration og belysning

Trænger dit uderum også til et frisk pust? Måske drømmer du om en hyggelig have med flotte dekorative elementer? I så fald, behøver du ikke lede længere. I Silvan finder du nemlig masser af belysning og dekorationer, som helt sikkert vil skabe liv og stemning udenfor.

Havelamper

Havelamper og udendørslamper skaber en rigtig hyggelig stemning, når mørket falder på. Det tilfører noget kulørt eller hyggeligt til dit uderum. Hos Silvan finder du et bredt udvalg af udendørsbelysning til både dine bede, træer og buske. Vi forhandler også lamper med solceller. Den rette belysning i haven skaber du både hygge. Men det er også praktisk, da du bedre kan navigere rundt i en mørk have. Se vores udvalg her.

Terrassevarmer

Du kan forlænge dine aftener på terrassen med en terrassevarmer. Nyd sommeren endnu længere med en dejlig varmekilde. Du skal blot tænde for varmen på terrassevarmeren, når det begynder at blive køligt. Så kan du nyde endnu flere hyggelige timer under den åbne himmel. I Silvan kan du finde forskellige modeller inden for terrassevarmere, for eksempel de infrarød terrassevarmer eller en el terrassevarmer. Se udvalget her.

Flagstang og flag

Vil du gerne give festdage, fødselsdage og andre mærkedage lidt ekstra? Så kan du ikke undvære en flagstang. I Silvan har vi et stort udvalg af Dannebrogsflag, vimpler og flagstænger. Er du ikke til den helt store flagstang? Så kan du også finde mindre modeller, som eksempelvis kan stilles ved hoveddøren. Du finder derudover både flagstænger i glasfiber eller træ. En flagstang i træ er tungere end den i glasfiber. Og den skal desuden males eller have træbeskyttelse jævnligt. En flagstang i glasfiber er stort set vedligeholdelsesfri. Men den hvide farve kan blive misfarvet med tiden. Det kan dog hurtigt vaskes af med vand og sæbe.

Hvad er en flagstang uden Dannebrog? Hos Silvan finder du et bredt udvalg af flag i flere størrelser. Men du finder også vimpler. Se hele vores udvalg af flagstænger, flag og vimpler her.

Sådan får du helt styr på dit uderum

Ønsker du at få helt styr på dit uderum, der altid ser flot og indbydende ud? Så finder du i denne kategori en række praktiske haveartikler, som kan hjælpe dig.

Vejrstation

En vejrstation er et redskab, der løbende giver dig information omkring vejret. De fleste vejrstationer viser bl.a. temperaturen udenfor, risiko for regn, luftfugtighed, data, klokkeslæt m.m. Du kan således holde øje med dit lokale vejr. Så du ved, hvornår du for eksempel skal vande haven. Eller hvornår du skal salte fortovet. I denne kategori finder du både digitale vejrstationer og traditionelle regnmålere. Se vores udvalg af vejrstationer her.

Postkasse

Mangler du en ny postkasse? Så kan du med garanti finde din næste postkasse i SILVAN. En postkasse er en uundværlig genstand i ethvert hjem. Vi har derfor mange modeller i forskellige størrelser og materialer. Du finder for eksempel den traditionel aluminium postkasse. Men du finder også større pakkepostkasser. Vi forhandler også flotte husnumre, der kan udsmykke dit hjem. Og hjælpe dine gæster med at finde dit hjem. Se kategorien postkasser her.

Trillebør og sækkevogn

Når havearbejdet skal klares, er en trillebør næsten ikke til at undvære. En trillebør er et vigtigt haveredskab. Og i SILVAN kan du finde en trillebør i den størrelse og med den kapacitet, der passer til dit behov. Er din trillebør punkteret? Så kan du også finde et nyt hjul hos os. Vi har bl.a. punkterfrie trillebørhjul. Har du derimod brug for at transportere ting? Så kan en sækkevogn være et rigtig godt bud. En sækkevogn er nemlig god til at transportere, især tungere ting. Og er med til at skåne din ryg, når du arbejder i dit uderum. Med en trillebør eller en sækkevogn kan arbejdet blive meget lettere. Men du skåner samtidig også din krop. Se udvalget af de praktiske haveredskaber her.

Underlag, rullegræs og andre haveartikler

Ønsker du græs mellem tæerne? Så kan rullegræs være en god løsning. Rullegræs er en hurtig metode, som passer perfekt til dig, som ikke gider at vente på, at græsfrøene gror. Med rullegræs bliver græsplænen også mere ensartet og ukrudtsfri. Det eneste du skal gøre, er at måle det ønskede areal op. Og derefter bestille det antal kvm rullegræs, som du skal bruge.

Hvis du mangler haveartikler til dit underlag. Eller mangler større arealer at udfylde. Så forhandler vi også fiberduge og bunddække. Med en fiberdug kan du stabilisere kunstgræs eller et bunddække. På den måde mindsker du risikoen for, at der kommer buler i underlaget. Vores biologiske bunddække består af flis fra naturens egen jorddækning. Og det er med til at forebygge ukrudt og dræbersnegle – helt uden kemikalier! Se vores udvalg af diverse haveartikler her.

I Silvan finder du haveartikler til det hele. Og det er uanset, om det er til udsmykning af dit uderum med dekorationer og belysning. Eller om du ønsker at vedligeholde plænen ved hjælp af praktiske haveartikler. Så finder du det hele hos os. Du finder også masser af udstyr til vanding af blomster, tørrestativer, presenninger og andet tilbehør. Køb dine nye haveartikler online i dag. Eller smut forbi din lokale Silvan butik.