Haveartikler

Haveartikler til haveindretning og udeliv

I kategorien Haveartikler finder du alt til haveindretning og udelivet. Indret terrassen med havelamper, springvand og en terrassevarmer til de køligere aftener. Det er også i denne kategori du finder vores flagstænger og flag. Vælg imellem den klassiske flagstang i træ eller en flagstang i glasfiber. Det kan også være, at du mangler en ny postkasse. Vi har et beredt udvalg af almindelige postkasser i aluminium eller de større pakkepostkasser, så du kan modtage pakker, selvom du ikke er hjemme. Og med en vejrstation, kan du altid holde øje med dit lokale vejr.

Flagstang og flag

Vil du gerne markere festdage og fødselsdage, så er en flagstang ikke til at undvære. I SILVAN har vi et stort udvalg af Dannebrogsflag, vimpler og flagstænger. Er du ikke til den helt store flagstang i baghaven, kan du også finde mindre modeller, til at stille for eksempel ved hoveddøren. Vælg en flagstang i glasfiber eller træ. En flagstang i træ er tungere end den i glasfiber. Desuden skal du huske at den skal males eller have træbeskyttelse jævnligt. En flagstang i glasfiber er stort set vedligeholdelsesfri men den hvide farve, kan blive misfarvet med tiden. Det kan dog hurtigt vaskes af med vand og sæbe.

Flag og vimpler

Hvad er en flagstang uden Dannebrog. Hos SILVAN kan du finde en udvalg af flag i flere størrelser samt vimpler.

Havelamper

Belysning i haven, kan være med til at skabe en stemningsfuld have. Her kan du finde vores havebelysning til belysning af bed, træer og buske. Vi forhandler også havelamper med solceller.

Havedekoration

Indret din have som du ønsker med forskellig havedekoration. Rindende vand har en beroligende effekt og vil du gerne gøre haven til en lille oase, kan et vandspil eller springvand være sagen. Vil du gerne have flere fugle i haven, kan du glæde dem et fuglebad eller et fuglehus.

Terrassevarmer

Forlæng dine aftener på terrassen med en terrassevarmer. På den måde, kan du bare tænde for varmen på terrassevarmeren, når det begynder at blive køligt. I SILVAN kan du finde forskellige modeller indenfor terrassevarmere, for eksempel de infrarød terrassevarmer eller en el terrassevarmer.

Vejrstation

Hold øje med dit lokale vejr med en vejrstation, så du kan se hvornår du for eksempel skal ud og vande haven eller salte fortovet. I denne kategori finder du både digitale vejrstationer til de mere traditionelle regnmålere.

Postkasse

Mangler du en ny postkasse, finder du den her. Vi har forskellige postkasser i forskellige størrelser og materialer. Køb for eksempel en traditionel alu postkasse eller måske har du brug for en lidt større pakkepostkasse.

Trillebør og sækkevogn

Når havearbejdet skal klares, er en trillebør næsten ikke til at undvære. En trillebør er et vigtigt haveredskab og her kan du finde den størrelse og med den kapacitet, der passer til dit behov. Er trillebøren punkteret, kan du også finde et nyt hjul. Vi har blandt andet punkterfrie trillebørhjul. Det er også her du finder vores sækkevogne. En sækkevogn er god til at transportere, især tungere ting og er med til at skåne din ryg.