Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Haveartikler til ethvert projekt i haven

Hos Silvan finder du alt inden for haveartikler. Haveartikler kan du bruge til at indrette din have og terrasse til et praktisk og dekorativt uderum. Du kan bl.a. finde flotte springvand og havedamme, der kan give liv og charme til enhver have. Du kan også finde regnvandstønder, så du på en klimavenlig og økonomisk måde kan genbruge regnvandet i haven. Når det ikke regner, og solen skinner, kan du med fordel sætte tøjet på et tørrestativ. Her kan du finde et stort udvalg af tørrestativer til brug udendørs, så du kan udnytte det gode vejr til at tørre tøjet.

Du kan altså finde mange forskellige haveartikler hos os – både til at gøre haven flot og indbydende og til praktiske formål. Har du f.eks. altid haft en drøm om at blive selvforsynende og at få lidt hygge i haven? I så fald er hønsehuse og kaninbure en supergod tilføjelse til haven. Og vil du gerne være selvforsynde med brænde, har du behov for at dække brændestabler til. Det kan du gøre med en presenning, som du også kan finde på denne side. Herunder vil du få en beskrivelse af, hvad det er, som vi ellers tilbyder på denne side.

Hvordan skaber du en have fyldt med liv?

Mange drømmer om at få en have, der er fyldt med liv. Der er i form af et frodigt planteliv med smukke blomster, træer og buske samt et rigt dyreliv. Men hvordan kan du skabe en frodig og smuk have? Først og fremmest skal du have styr på vandingen, så planterne kan få nok med vand i de tørre perioder. Kan du godt lide at høre fuglene synge i haven, bør du investere i fuglehuse og fuglefoder. Vil du gerne have en masse insekter i din have til øge biodiversiteten, så er det en god idé at købe nogle insekthoteller.

Vanding

Hos Silvan kan du købe alt, der er relevant i forhold til vanding. Vi har naturligvis vandkander, så du kan give dine bed, krukker og altankasser vand. Derudover har vi selvfølgelig også et stort udvalg af haveslanger. Du kan finde haveslanger i mange forskellige længder og varianter til dine behov. Vi har meget tilbehør til haveslanger. Eksempelvis har vi sprøjtepistoler, som du kan bruge til at vande haven hurtigt og effektivt. Vi sælger også slangekoblinger, så du kan forbinde haveslangen til både vandhanen og tilbehør til slanger. Vil du gerne have styr på dine haveslanger, har vi slangeoprullere, så haveslangen ikke kommer til at fylde for meget i redskabsskuret.

Insekthoteller og fuglehuse

Med et insekthotel kan du gøre noget godt for biodiversiteten. Et insekthotel tiltrækker nemlig insekter, så du får et væld af dyreliv i haven. Du kan købe mange insekthoteller, der tiltrækker forskellige typer af insekter – f.eks. bier, sommerfugle eller mariehøns. Vil du gerne have endnu mere dyreliv i haven, bør du overveje et fuglehus. Flere insekter i haven tiltrækker flere fugle, så et insekthotel og fuglehus passer godt sammen. Du kan også lave dit eget insekthotel og fuglehus, hvis du er god til DIY-projekter. Så kan du lave det i din helt egen stil.

Kompostbeholdere

En kompostbeholder er en rigtig god tilføjelse til din have, hvis du gerne vil have en klimavenlig have. Med en kompostbeholder kan du genbruge dit haveaffald som gødning og muld i havebedene. Det er både godt for miljøet og din økonomi. Du sparer også tid, da du er fri for at køre haveaffaldet til den nærmeste genbrugsstation. Det er fantastisk for dine planter i haven at få kompost, da det er yderst næringsrigt. Til den frodige have med biodiversitet er en kompostbeholder et must. Insekter elsker også det naturlige kompost, så der vil komme et stort insektliv med kompost rundt i haven.

Sådan får du styr på dit uderum

Haveartikler er med til, at du kan få styr på dit uderum. Eksempelvis vil du nok gerne samle dit haveaffald sammen, der kan samle sig over hele haven efter en god omgang havearbejde. Her kan du bruge en trillebør. Det kan også være, at du synes, at det er sjovt at følge med i vejret, så du ved, hvornår du skal lave havearbejde eller rydde vejen for sne og is. Du kan holde øje med vejret med en vejrstation og termometer. For at få styr på posten skal du naturligvis også have en postkasse. Dem kan du finde mange af på denne side i flere forskellige størrelser og typer.

Trillebøre

En trillebør er en nødvendighed i langt de fleste haver. Skal du transportere jord, sand, grus eller haveaffald, så skal du have fat i en trillebør. Faktisk er det svært at klare sig i en have uden en trillebør, bare den er lidt stor. Vi har også sækkevogne, der er gode til at transportere tungere genstande i haven såsom krukker og kasser. Du kan finde trillebøre i mange forskellige størrelser, så du kan transportere alt fra beton, sand og græs. Trillebørene kommer med et eller to hjul, så vil du gerne have en bedre stabilitet på trillebøren, kan du vælge en med to hjul.

Vejrstationer, termometre og regnmålere

At kunne holde øje med vejret er enormt rart. Du får langt bedre muligheder for at kunne undersøge og forudsige vejret med en regnmåler, vejrstation og et termometer. En regnmåler kan give dig overblikket over, hvor meget vand din have har fået. Ud over at det er interessant at følge med i, så ved du desuden meget bedre, hvornår du skal vande blomsterne. Et termometer og vejrstation giver dig på hver sin måde et overblik over vejret uden for din dør. Især et termometer er rart at have, da du i så fald er forberedt på, hvilken kulde og varme du kommer til at møde udendørs.

Postkasser

En postkasse hører til ethvert hjem. Faktisk er det et lovkrav, at du skal have enten en postkasse eller brevsprække, hvis du bor i en helårsbolig. Har du ikke en brevsprække eller postkasse, skal du altså anskaffe dig en. Hos Silvan har vi et stort udvalg af postkasser i mange forskellige størrelser. Både den lille postkasse til breve og mindre pakker og den store pakkepostkasse. Bestiller du mange pakker, er det smart at eje en pakkepostkasse, da du i så fald får færre ture til den nærmeste butik for at afhente pakker. Du kan endvidere finde husnumre og bogstaver, så du kan få dit husnummer og navn på postkassen.

Skab hygge i din have med haveartikler

Det er ikke nok med liv i haven og at få styr på det praktiske i den. Der skal også være stemning og hygge i haven. Især de mørke aftener er det dejligt at kunne tænde lys i haven, som kan sprede den gode stemning. Det kan være i form af olielamper, fakler og havelamper. Og så kan du også tilføje en flagstang i haven, da der næppe er noget hyggeligere end at hejse flaget, når nogen har fødselsdag. Glæd derfor hele familien ved at gøre haven stemningsfuld og dejlig at være i – også når det er mørkt.

Olielamper og fakler

Olielamper og fakler skaber et helt unikt levende lys i haven, som du ikke får med kunstigt lys. Du kan hurtigt få fakler i bambus ned i jorden, som kan sprede hygge i haven. De egner sig perfekt til havefester, men derudover til helt almindelig hverdagshygge. En olielampe passer bedre til terrassen, hvor du kan skabe en intim stemning. Da olielamper og fakler har levende lys, skal du dog huske sikkerheden. Hav det ikke tændt, uden at det er under opsyn, og sørg for at holde det fra brændbart materiale. Brug det heller ikke i tørkeperioder.

Flagstænger og flag

Flagstænger og flag skal der til, når der skal fejres fødselsdage og andre festlige begivenheder. Når der ikke er begivenheder at fejre, kan du i stedet sætte en vimpel op i flagstangen i hverdagen. Du kan enten købe en flagstang i træ eller glasfiber. Træflagstangen er den mest klassiske, hvilket gør, at mange foretrækker den. Den kræver dog en del mere vedligeholdelse. Flagstang i glasfiber er den mere moderne version. Den er lettere og vejer heller ikke så meget. Højden på flagstænger er typisk 7, 8 eller 10 meter. Vælg den type af flagstang, som du foretrækker i din have.