Postkasser

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvilken postkasse skal du vælge?

Postkassen er det første, som dine gæster ser, når de kommer på besøg. Derfor skal du huske at vælge en flot postkasse, der passer til dit hus og have, så du kan skabe et godt førstehåndsindtryk. Heldigvis kan du hos Silvan finde mange forskellige postkasser, så du kan finde en, der passer til din smag. Du kan bl.a. finde mange forskellige farver og stilarter. Vil du gerne betale lidt ekstra, kan du også finde en eksklusiv postkasse i kobber eller anden flot materiale. Derudover kan du også finde både små eller store postkasser. Hvis du er typen, som stadig modtager mange breve og tilbudsaviser, så bør du overveje en stor postkasse.

En anden vigtig faktor i valget af den rigtige postkasse handler om valget af lås. Du kan bl.a. vælge en postkasse med en Rukolås. Fordelen ved en Rukolås er, at du kan få kopieret en nøgle til låsen. Hvis du gerne vil kopiere en nøgle til postkassen, kan du gøre brug af Silvans nøgleservice. Så kan du give både dine børn, naboer eller evt. lejere en ekstranøgle til postkassen. Ud over nøgle bør du også tænke over, om du skal have postkasse med stander eller ej. Med en stander kan du placere postkassen mange steder på din grund. Hvor du skal placere postkassen, kommer vi ind på senere i denne tekst.

Sådan beskytter du din postkasse til nytår

Der er desværre en risiko for, at du kan få sprængt din postkasse nytårsaften. Det er både irriterende, ligesom der kan være en del udgifter til at købe en ny postkasse. Men hvordan kan du så beskytte postkassen til nytår? Et trick er, at du simpelthen afmonterer den og tager den ind i boligen. Så er du helt sikker på, at den ikke bliver sprængt. Hvis du ikke har tid til dette, findes der andre metoder. F.eks. kan du låse postkassen med en kæde og hængelås, så det ikke er muligt at åbne brevindkastet. Du kan også låse for selve brevindkastet, hvis der er muligheden for dette. Derudover kan du blokere for brevindkastet med en lille plade.

Få leveret dine pakker til døren med en pakkepostkasse

Mange af vores køb foregår i dag over internettet. Det betyder også, at vi modtager en masse pakker med posten. Ofte kan det være svært at få leveret en pakke uden for arbejdstiden, hvorfor du måske er nødsaget til at hente den i en butik eller et andet sted. Med en pakkepostkasse kan du undgå for mange ture til en butik for at afhente en pakke. Der er nemlig væsentligt mere plads i en pakkepostkasse, så du også kan få dine pakker leveret i den. Du sparer derfor både tid, energi og evt. kørsel ved at investere i en pakkepostkasse til dit hus.

Du kan vælge mange forskellige typer af pakkepostkasser. Fælles for dem er, at der er god plads i dem til pakker. På de enkelte pakkepostkasser kan du se målene, så du kan vurdere, hvilken størrelse postkasse du har behov for. Der er også forskellige måder at aflevere post på i postkasserne. Nogle pakkepostkasser åbnes oppefra, mens andre har åbning på fronten. Andre har endda begge typer åbninger, så du f.eks. kan få leveret pakker fra toppen og breve på fronten. Prioriter derfor fleksibiliteten ved at anskaffe dig en pakkepostkasse i god kvalitet, som har masser af plads til alle dine pakker.

Hvor skal du placere postkassen?

Placering af en postkasse er måske ikke noget, som du har tænkt meget nøje over. Men faktisk bør du gøre dette. Det bør du, da der er nogle præcise bestemmelser for, hvor du skal placere den. Det er vedtaget ved lov, at du skal placere postkassen i skellet til den nærmeste offentlige vej. Derudover skal den være placeret sådan, at posten kan blive afleveret let og ubesværet direkte fra den offentlige adgangsvej. Den skal også være synlig fra den offentlige vej og ikke være gemt væk. Postkassen skal være placeret i en højde på minimum 100 cm og maksimum 120 cm fra åbningens underkant og ned til jorden.

Du kan fastmontere din postkasse på mange forskellige måder. Det mest oplagte er at bruge en stander. Standeren kan du vælge at nedstøbe i jorden med beton. Hvis du ikke vil støbe, kan du i stedet bruge nogle særlige monteringssæt til standerne til at montere den fast i jorden. Du kan finde disse monteringssæt på denne side. Uanset hvad skal du sørge for at få monteret standeren ordentligt fast. Ellers kan den risikere at vælge i en storm, eller uvedkommende gæster kan løbe afsted med den. Du kan også bare montere den fast til f.eks. en havelåge, hvis det kan lade sig gøre.

Hvilke andre regler skal du være opmærksom på?

Der er også nogle andre regler, som du skal være opmærksom på med hensyn til din postkasse. F.eks. er det lovpligtigt, at du har monteret en lås på postkassen, så dine personlige breve ikke bliver taget. En anden regel, som du skal huske, er, at du skal have dit navn på postkassen. Navnet skal helst være så fyldestgørende som muligt. Som minimum skal du have det første bogstav i dit navn og dit efternavn – f.eks. J. Jensen. Husk også, at alle beboerne i huset skal nævnes – også børn og evt. logerende.

Husk også navneskilt til postkasse og husnummer

Navneskilt og husnummer skal huske til postkassen, da det er bestemt ved lov, at du skal have dette. Naturligvis kan du vælge selv at skrive det på postkassen med f.eks. en sprittusch, men regnen kan hurtigt fjerne skriften. Hos Silvan kan du i stedet vælge at købe husnumre og bogstaver, som du kan putte på postkassen. På denne måde kan du med en tydelig skrift få noteret navne og husnumre på postkassen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at skriften forsvinder med tiden. Har du i forvejen en postkasse, kan du også tilkøbe husnummer og navne til den.

Du kan finde mange typer af bogstaver og tal. Bl.a. kan du finde sorte og hvide folietal, som du monterer ved at klistre dem fast. Alternativt kan du også vælge husnumre i rustfrit stål, som du kan skrue fast. Derudover kan du også finde klistermærker i ark med hele alfabetet og alle tal, så du nemt kan få skrevet hele dit navn og dit husnummer på postkassen. Sørg dog altid for at få skrevet det tydeligt, så både dit husnummer og navne kan ses fra lang afstand. Så kan du også gøre postvæsenet glad og undgå, at din post ikke bliver leveret.