Presenninger

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af presenninger

Alle kan få brug for en presenning i god kvalitet – uanset om du er en ægte gør-det-selv person eller blot har brug for en god presenning til arbejdet i haven. En presenning er nemlig noget, som de fleste af os får brug for, på et eller andet tidspunkt – hvad enten det er til havearbejdet, til at beskytte din trailer, brænde, havemøbler, eller noget helt andet.

Presenninger er som regel fremstillet til at modstå kraftig vind og regn. Ofte har de en ruflet overflade. Den er med til at give presenningen sin gode slidstyrke. Kanterne er forstærket, og der er som regel også huller langs kanten, så reb kan fastgøres til presenningen. Det gør det let at binde presenninger fast til de ting, som du gerne vil beskytte. Tit er presenninger i en diskret farve. Det gør dem diskrete at have i haven, hvis du eksempelvis bruger dem til at beskytte havemøbler om vinteren. Du kan også finde presenninger i lyse farver. Det gør det let at få øje på den.

Det kan du bruge presenninger til

Skal du beskytte dine ting mod vind og vejr, kan du med fordel overdække dem med en presenning. Det er dog altid vigtigt at sørge for, at en presenning er fastgjort nøje, så den ikke blæser væk i dårligt vejr. En af de mest klassiske anvendelser af presenninger er i camping og i haven. Til camping er en presenning næsten uundværlig, da den kan bruges til mange forskellige formål. Eksempelvis kan den bruges som underlag, til at lave en improviseret overdækning i vådt vejr eller sikre, at kraftig regn ikke trænger gennem teltdugen. I haven bruges presenninger til at fra overdækning af brænde og havemøbler til beskyttelse af maskiner, der står opbevaret.

Presenninger kan også bruges til overdækning af en trailer. Eksempelvis hvis du skal køre med haveaffald, der let kan blæse væk, eller hvis du vil sørge for, at rodede ting i traileren ikke falder ud over kanten. De fleste presenninger kan bruges til mange forskellige formål. De kan dog miste deres holdbarhed, hvis de efterlades i kontakt med jord og sol i lange perioder. Det kan nemlig over længere tid nedbryde presenningen.