Fejemaskiner & sneslynger

Kategorier
 Produkter
Liste
Galleri

Få hjælp året rundt med en fejemaskine

Det er svært at undgå skidt, støv og nedfaldne blade på fliser i indkørsler, på fortove eller terrasser. Ofte kan man blot ty til en kost og få fejet det hele rent og fint. Det kan dog være hårdt og tidskrævende, hvis det er et større areal, der skal fejes, eller det er meget beskidt. Her kan en fejemaskine være en stor hjælp til at lette arbejdet. Fejemaskiner kan også hjælpe dig til at holde dit fortov skridsikkert. Særligt efterår og vinter kan det blive glat, når der ligger nedfaldne blade eller skidt. En fejemaskine er meget alsidig og om vinteren kan den også bruges til at rydde sne. Så er du fri for at bruge en sneskovl, og du kan let få bugt med al sneen på fortovet eller i indkørslen.

En fejemaskine er en god hjælp året rundt, når du skal i gang med rengøring af fliser. Det gør også arbejdet hurtigt nemt og effektivt, fremfor en hård og sur pligt. Du kan desuden få en smart opsamlerkasse til din fejemaskine. Så ved du hvor skidtet ender, og kan let smide det i skraldespanden eller på komposten.

Fejemaskiner bør opbevares et tørt sted, når de ikke er i brug. Skal du på en længere ferie, eller er der en periode, hvor du ikke tager fejemaskinen så meget i brug, bør du sørge for, at kosten ikke hviler på jorden. Børsterne kan nemlig blive skæve, hvis de udsættes for et konstant tryk samme sted. Så mister fejemaskinen en del af dens effektivitet. En fejemaskine, der skal stå stille længe, bør også tappes for benzin.

Sneslynger og fejemaskiner – vælg den rigtige maskine

Det er sjældent der går en hel vinter i Danmark uden sne. Heldigvis er der ekstra hjælp at hente til snerydningen fra en fejemaskine eller sneslynge. En fejemaskine er som nævnt meget alsidig og kan bruges til både sand, jord, skidt og sne. En sneslynge er dog den mest effektive maskine til netop sne. Her får du ikke kun kapacitet til at rydde fortov, men kan også let rydde vejen. Derfor er en sneslynge også smart, hvis du bor et sted, hvor de store sneryddere ikke kommer forbi. Det kan eksempelvis være på private veje eller mindre parcelhus- og villaveje.

Der er forskel på, om en sneslynge eller en fejemaskine er bedst til dig. Først og fremmest er det en god ide at overveje, om sne skal fejes væk eller ryddes. Desuden kan det også være en fordel at overveje, hvor stort et areal du skal rydde, og hvor ofte du regner med, at du skal bruge maskinen. Til nyfaldet sne er en sneslynge det rette valg. Er det tøvejr, og er sneen klumpet, er det en god ide at bruge en fejemaskine i stedet.

Har du det fint med at tage en tur med kosten for at holde fortove og fliser fine, men synes at snerydning er værst, kan en sneslynge være det rette valg for dig. Vil du gerne have en alsidig maskine, du kan bruge året rundt, kan det være at fejemaskinen er den bedste løsning til dig.