Fejemaskiner & sneslynger

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fejemaskiner – gør det hele nemmere

Det er svært at undgå skidt, støv og nedfaldene blade og det er ofte kosten, der virker som det mest naturlige valg, når fortovet skal holdes rent og ryddet. Det er dog både hårdt og tidskrævende og det er især, hvis arealet er stort og/eller meget beskidt.

En fejemaskine kan derudover bruges året rundt og ikke blot til efterår og vinter. Den er især god, når der skal rengøres fliser og den klarer arbejdet hurtigt, nemt og effektivt. Derudover kan du få en opsamler kasse til fejemaskinen, så du altid har overblik over skidtet og det kan herefter nemt smides i skraldespanden eller på kompostbunken.

En fejemaskine vil være til stor hjælp her og lette det fysiske pres betydeligt. Det er især når efteråret, regn og nedfaldne blade banker på døren og fortovene skal holdes skridsikre.

En fejemaskine er yderst alsidig og kan også bruges til at rydde sne. Så er du fri for at bruge sneskovlen og udsætte kroppen for unødvendigt pres. Dermed kan du let få bugt med sneen på fortovet eller i indkørslen. Hvis sneen falder og det bliver tørvejr er det ofte bedst med en fejemaskine for at fjerne sne og slud.

Sneslynge – Når den hvide vinter kalder

Når sneen rammer de danske veje, kan det volde en masse problemer og det betyder ofte, at sneskovlen skal findes frem. Når sneen får lagt sig markant, og vejrudsigten melder om fortsatte frysegrader, er det som oftest sneslyngen, der er den bedste til opgaven.

Sneslyngen er ikke kun til at rydde fortovet, men kan også bruges til at rydde vejen. Derfor er en sneslynge også smart, hvis du bor i et område hvor de store sneryddere ikke kommer forbi. Det er især på de private veje eller på de mindre parcelhus- og villaveje, hvor snerydderen sjældent kommer forbi.