Fejemaskiner & sneslynger

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du vælge en fejemaskine eller sneslynge?

Med en fejemaskine og sneslynge kan du hurtigt og effektivt få ryddet dine udearealer. Du sparer ikke kun tid, men du skåner også ryggen. Det kan nemlig både være hårdt og tage lang tid at skulle feje blade, skidt og sne væk med en fejekost og skovl. Og det er en opgave, de færreste glæder sig til. Du kan gøre arbejdet meget nemmere og sjovere med en fejemaskine og sneslynge fra Silvan. En fejemaskine er ideel til feje fortovet og indkørslen ren for blade, skidt og snavs. Den kan derudover i vinterhalvåret bruges som snerydder, når sneen falder. Skal du have fjernet større mængder af sne? Så vil en sneslynge være ideel, da den kan flytte større mængder af sne på kort tid. Den er især god til at fjerne mere kompakt snemængder på store arealer.

Hvorfor skal du vælge en sneslynge?

Har du en stor indkørsel? Eller et langt fortov langs din grund? Og er du træt af at skovle sne om vinteren? Så er en sneslynge lige noget for dig. Med en sneslynge bliver det ikke nemmere at fjerne sne. I stedet for at bruge tid og energi med en sneskovl, så skubber sneslyngen sig selv fremad med kraftige gummihjul og kaster sneen væk med stor motorkraft. Ved flere modeller kan du selv bestemme, hvor langt den skal kaste sneen væk.

Flere af vores sneslynger har indbygget LED-lys, så du kan klare snerydningen i mørke, og før solen står op. Derudover har flere af vores sneslynger gear, så du kan justere hastigheden. På den måde kan du finde det tempo, der passer lige præcis til dig. I Silvan forhandler vi sneslynger med flere forskellige motortyper. Du kan f.eks. købe en, der er benzindrevet. Med en benzindrevet sneslynge slipper du for at bøvle med ledninger og stik. Du kan bruge den overalt, så længe der er benzin på. Du kan også købe en sneslynge, der kører på batteri. En batteridrevet sneslynge får dig let og hurtigt rundt – du skal bare lade batteriet op. Skal du blot fjerne sne tæt på huset eller uden for døren? Så kan en sneslynge med fast strømforsyning være den rigtige løsning for dig.

Hvorfor vælge en fejemaskine?

Køber du en fejemaskine hos Silvan, bliver arbejdet med at feje uden for til en leg. Du slipper for at bøvle rundt med en kost. Du får i stedet en kraftig maskine, der fjerner både stort og småt affald, samt skidt og snavs på fortove, stier og veje. De fleste af vores fejemaskiner er benzindrevne. Her er du sikret, at du nemt kan komme rundt omkring og er uafhængig af batterier og at have adgang til strømkilder. Derudover har flere modeller flere forskellige gear, så du kan justere hastigheden, så den passer bedst til dig.

Har du ikke behov for at feje på store områder, har vi også manuelle modeller. Den fejer, når du skubber den frem. Det er et oplagt valg, hvis du blot skal feje et mindre område i din indkørsel, på terrassen eller lign. Flere af vores fejemaskiner kan også bruges til at fjerne sne.

Du kan også få en 2-i-1 maskine

Ønsker du ekstra tilbehør til din fejemaskine eller sneslynge? Så kan vi naturligvis også hjælpe med dette i Silvan. Vil du undgå at bøvle med det affald og snavs, du fejer sammen med din fejemaskine? Så køb en opsamlerkasse til din maskine. Med en opsamlerkasse bliver affald og snavs fejet direkte ind i kassen, som du blot tømmer når du er færdig, eller når den er fuld.

I Silvan finder du også en kombineret fejemaskine og sneslynge. Her har du mulighed for at udskifte fejedelen med en sneslynge-del, så du har glæden af begge funktioner.

Hvad er dit ansvar som husejer?

Som husejer har du nogle forpligtelser til at holde fortove, stier og veje rene. Det er vigtigt, at der ikke ligger affald, sne eller is, så enten du selv eller andre fodgængere på din grund kommer til skade. Det er naturligvis altid en god idé at holde dine område pæne og rene. Men i vintermånederne har du også en forpligtelse til at salte, rydde sne og lign., når det begynder at sne, eller temperaturerne kommer under frysepunktet.

Undlader du at rydde sne eller salte, risikerer du selv at komme til skade. Men du risikerer også, at forbipasserende kommer til skade, hvis du ikke har ryddet sne på de offentlige arealer, der tilhører dig. Kommer en forbipasserende til skade, risikerer du at skulle betale erstatning til vedkommende. Det er derfor en god ide altid at have ryddet og saltet dine fortove.