Græstrimmere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Græstrimmere – få toptrimmet din græsplæne

Selvom græsslåmaskinen er god til de større arealer og hele græsplænen, vil der altid være områder, der er umulige at nå med græsslåmaskinen. Det er her græstrimmeren kommer ind i billedet og bliver relevant, når kanter og smalle steder skal klares. Græstrim-meren tager nemt de umulige græstotter og du slipper for at bruge flere timer med havehandsker.

Haven kommer til at se pænere og mere velholdt ud, når kanterne langs bede, træer og buske er trimmede. En græstrimmer giver dig også en bedre arbejdspositur og det er især en fordel, hvis du har rygproblemer eller lignende.

Græstrimmeren er et super værktøj, når havearbejdet skal udføres let, hurtigt og elegant. Der findes forskellige græstrimmere, både benzindrevne græstrimmere og elektriske græstrimmere. De elektriske græstrimmere fås både med og uden batteri og det er især det lave støjniveau og den lave vægt, der gør dem gode til det milde havearbejde.

De elektriske græstrimmere er ofte billigere end de benzindrevne og kan have en forholdsvis lang opladningstid, som skal medregnes i haveprojektet. Græstrimmere med batteri er ofte bedst til de mindre haver eller parcelhushaven hvorimod den elektriske græstrimmer med ledning er bedre til de større haver. Græstrimmeren med ledning har dog noget mindre fleksibilitet men til gengæld kan den arbejde for fuld kraft hele tiden.

Den benzindrevne græstrimmer er ligeledes populær, da den har stor bevægelsesfrihed og kan yde stor kraft. Dog er dens støjniveau relativt høj og vejer noget mere end den eldrevne, da benzinmotoren i sig selv være en del.