Robotplæneklippere

En robotplæneklipper sparer dig for både tid og arbejde, men vigtigst af alt giver den dig en flottere græsplæne. Tag et kig på vores udvalg af robotplæneklippere, der nemt og effektivt klarer græsklipningen for dig.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Robotplæneklippere klarer arbejdet for dig

En robotplæneklipper er en miljørigtig erstatning for den støjende, benzindrevne plæneklipper. Med en robotplæneklipper får du en selvkørende og nærmest lydløs maskine, der er designet til at spare dig for tid og penge, så du i stedet kan nyde sommeren og familien.

Der findes mange forskellige producenter af robotplæneklippere. De 4 førende mærker i DK og nogle af dem, der har vundet robotplæneklipper tests er:

Robomow er kendt for deres stærke motorer, der nemt klarer det høje græs. Robomow producerer kun robotplæneklippere og har specialiseret sig i dette.

Gardena udmærker sig ved at lave utrolig driftssikre robotter, der er meget terrængående og leverer en flot klipning.

Bosch Indego har altid været kendt for deres brugervenlige produkter. Bosch var nogen af de første til at levere touch og LED-skærme på deres robotplæneklippere.

Worx Landroid har kun været i markedet i omkring 20 år og er derfor en af de nyeste spillere. De udvikler utrolige støjsvage maskiner og med den nyeste teknologi. Når der kommer ny software til maskinen, kan du nemt downloade og installere det selv.


En robot til enhver have

Med en robotplæneklipper slipper du for at slå græsset selv. Robot græsslåmaskiner fås i forskellige størrelser og med forskellige klippebredder, og kan derfor både slå den store villahave som den mindre rækkehusgrund. Mange robotplæneklippere kan også køre på mere kupereret terræn, hvis du for eksempel har skråninger på din plæne.

Eftersom robotplæneklipperen drives af elektricitet, er maskinen meget miljøvenlig og du får derfor også en besparelse på strømregningen.

Justering af klippehøjder

Mange robotplæneklippere kan justeret i højden, så du selv kan bestemme græslængden for hele din græsplæne. Udvalgte plæneklippere har en elektrisk højdejustering, hvor andre skal justeres manuelt.

Robotplæneklippere har en indbygget stødsensor, der registrerer forhindringer, som træer, børnenes legetøj og havemøbler, og sørger for at robotten kører uden om.

Klippeområder

Når du modtager din robotplæneklipper medfølger et afgrænsningskabel, som skal ligges i kanten af din græsplæne. Ved hjælp af dette, ved din robotplæneklipper, hvor den skal køre. Når plæneklipperen kører tilbage til sin opladningsstation, kører den langs afgrænsningskablet, så kanterne på din græsplæne også bliver klippet.

Klip i nærliggende områder

Nogle robotplæneklippere kan ved hjælp af afgrænsningskablet programmeres til at klippe på to separate områder. Robotplæneklipperen vil følge afgrænsningskablet hen til de definerede fjernområder, og starte klipningen igen.

Mindre mos og ukrudt

Bioklip kan hjælpe til at holde din plæne fugtet og fri for mos og ukrudt. Med bioklip falder det afklippede græs ned i græsplænen, hvor det nedbrydes og virker som naturlig gødning. Med denne metode slipper du også for at rive græs sammen.


Styr robotplæneklipperen via en app

Mange robot græslåmaskiner kan styres via en app. Appen gør, at du nemt kan programmere plæneklipperen, få beskeder om eventuelt tyveri, samt bruge din mobile enhed som fjernbetjening.

Næsten alle plæneklippere genoplades i en basestation, hvor den selv kører tilbage, når den har brug for at blive ladet op. Nogle robotplæneklippere har også regnsensor, der sørger for, at robotten automatisk stopper med græsklipningen, når det begynder at regne.

Sikker drift

En robotplæneklipper er meget sikker. Når den løftes op stopper knivene øjeblikkeligt, så der ikke sker nogen personskader. Har du børn i familien har mange af dem børne- og tyverisikring, som gør, at det kun er dig, der kan betjene maskinen.

Undgå allergigener med en robotplæneklipper

For dig, der lider af allergi og snue slipper du for at bekymre dig om, at dine øjne løber i vand når du skal slå græs. Robotplæneklipperen klarer nemlig arbejdet for dig, og du behøver ikke engang være i nærheden når græsset bliver slået. Du kan endda også sætte den til at slå græs om natten, så du kan benytte haven om dagen.