Havepavilloner

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Havepavillon: Hold din fest uden bekymring for vejret

Hvis du planlægger at holde en fest i haven, er det en god idé, at du anskaffer dig en pavillon. Foråret og sommeren er højtid for fester, og mange bruger deres have til at holde runde fødselsdage, konfirmationer eller studenterfester. Da det danske vejr kan være ustadigt og uforudsigeligt, kan en havepavillon give dig læ for regn og en kold brise. Så er du fri for, at din fest bliver ødelagt af regn og dårligt vejr. En pavillon er derfor en investering, som du vil blive rigtig glad for i din have. Du kan også bruge den i hverdagen og weekenden til grillmiddage, hygge i haven og andre begivenheder.

Hos Silvan kan du finde et stort udvalg af pavilloner i mange forskellige størrelser og typer. Derfor kan du finde et telt til lige akkurat din type af fest og have. Du kan også finde et stort udvalg af tilbehør til pavillonen, der kan gøre oplevelsen i den endnu bedre. Dermed kan I tilbringe hele dagen og aftenen udendørs i haven og nyde sommerens varme. Er du i stedet på udkig efter en overdækning til terrassen, kan du overveje en markise. Men denne kan du skabe læ for regn, når du sidder på terrassen. Så er kan også sidde på terrassen uden bekymring for vejret.

Hvilken pavillon skal du vælge?

Hvilken pavillon du skal vælge, afhænger i høj grad af størrelsen på festen. Hvis du holder en mindre reception, burde du kunne klare dig med en lille havepavillon. Til den større fest med flere gæster – eksempelvis en studenterfest eller et bryllup – bør du vælge en større pavillon. Du kan evt. også vælge at købe flere små pavilloner, som du kan sætte sammen til en stor pavillon. Hvis du gerne vil undgå for meget bøvl med at sætte pavilloner op, kan du købe en pop-up pavillon, der er enkel at sætte op. Den behøver du ikke at samle, men du kan ganske simpelt skubbe dem sammen, når du ikke bruger dem. I øvrigt kan du tilkøbe sider til pavillonerne, så du kan skabe endnu mere læ for vind.

Hvis du gerne vil have en mere permanent pavillon som en tilføjelse til haven, kan du også finde sådan en hos Silvan. Det er pavilloner i materiale som stål og polycarbonat, som du kan montere på terrassen eller opsætte andre steder i haven. Dermed får du et overdækket uderum, der giver helt andre muligheder for at udnytte terrassen eller haven hele året. Hvis du vælger en pavillon med lukkede sider, kan den fungere som en form for udestue. Tilføjer du tilbehør som en terrassevarmer til pavillonen, vil du også kunne bruge den om aftenen. En pavillon kan altså både være permanent tilføjelse til haven eller en midlertidig til brug til fester.

Sådan skaber du den perfekte havefest

Når du planlægger den store havefest, vil du naturligvis også gøre den så hyggelig og sjov som mulig. Men hvad har du brug for til den perfekte havefest? Ud over en havepavillon kan du også tilføje mange andre produkter. Bl.a. kan du tilføje parasoller til festen, hvor du kan skabe små opholdssteder rundt om i haven. Hygge er også et must til en fest, og det kan du skabe med fakler rundt i haven. Desuden kan du også opsætte nogle lyskæder, der både kan skabe lys og hygge rundt om i haven. Du kan finde dem i mange farver, som skaber en unik stemning i mørket.

Til en god havefest hører der sig også god mad til. Den mest oplagte mad til en fest udendørs er grillmad. En god grill er derfor også en supergod tilføjelse til haven. Ud over havefester kan du naturligvis også bruge en grill i hverdagen og weekenden til lækker grillmad. Typen af grill afhænger meget af dine præferencer i forhold til smag og grilltype. Du kan både finde gasgrill, elgrill, træpillegrill og almindelige kulgrill. En gasgrill og elgrill er f.eks. hurtige at tænde op, mens andre foretrækker smagen i træpillegrill eller kulgrill. Vælg den grill, som du foretrækker. Så har du også styr på maden, når du skal holde den perfekte havefest. Hvis du gerne vil slippe for at købe alt festudstyret, kan du se på vores side med festudlejning.

Find din pavillon eller dit festtelt i Silvan

Det er oplagt at vælge Silvan, når du skal finde din nye pavillon eller partytelt. Vores store udvalg af festtelte og havepavilloner gør, at du kan finde et produkt, som lever op til dine behov. Det kan både være til festen i haven samt en mere permanent tilføjelse til haven. Hos Silvan kan du derfor både blive klar til festen og udvide din have med en smuk og elegant pavillon i træ eller stål. Du kan på denne måde udvide hjemmet med et ekstra uderum, som du kan bruge til middage og samvær med familie og venner.

Har du i forvejen en pavillon, som du gerne vil opgradere? Så kan du også finde en masse tilbehør til pavilloner på denne side. Du kan bl.a. købe ekstra sider til pavilloner, så du kan lave en lukket pavillon. Dermed kan du bruge pavillon endnu mere i haven. Det og meget andet tilbehør kan du finde hos Silvan. Hvis du er interesseret i at se nogle af pavillonerne, kan du besøge en af vores mange Silvan-butikker rundt om i landet. Der vil du kunne få kompetent vejledning og se de konkrete pavilloner. Så er du bedre rustet til at kunne finde den rigtige havepavillon for dig.