Hyndebokse

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan opbevarer du dine hynder udendørs

Hyndebokse kan være en nem og bekvem opbevaringsløsning til dine hynder og puder. Men de kan også anvendes til udendørs legetøj, fodbolde, redskaber eller udendørsgrej. Hovedformålet med en hyndeboks er at slippe for besværet med at slæbe alle dine hynder og puder udenfor og indenfor igen. I en hyndeboks kan du placere dem tæt på dine udendørsmøbler. På den måde er de let tilgængelige, og så kan du hurtigt rydde dem væk, hvis der skulle komme regn. I vores sortiment finder du hyndebokse med flotte designs og andre funktionelle funktioner såsom pakkeboks eller siddepladser. Du får således en praktisk opbevaringsboks, hvor du kan opbevare dine havehynder mm.

Nogle hyndebokse bliver også kaldt pakkebokse eller udendørs opbevaringskasser. Men der er som sagt heller ikke noget, som stopper dig i at anvende dine hyndebokse til andre formål. Fælles for de fleste hyndebokse er, at de er vandtætte, så de netop kan beskytte hynder og andre genstande imod vejret. En hyndeboks vil også forlænge levetiden af dine hynder. De fleste modeller beskytter nemlig imod UV-stråler. Det er derfor, de fleste hyndebokse er i plast eller nonwood-materiale. Hvis du har en hyndeboks lavet af træ, er den med sandsynligvis ikke vandafvisende. Du kan også bruge hyndeboksen til at afskærme forskellige områder på terrassen. Eller du kan bruge den som ekstra siddeplads, når den ikke er i brug.

Hvilken type af hyndeboks skal du vælge?

I vores sortiment finder du hyndebokse i mange forskellige størrelser. Du kan derfor med fordel overveje, hvor stor en opbevaringsboks, du har behov for? Får du i fremtiden behov for en større hyndeboks? I Silvan finder du både mindre hyndebokse, der passer til et par hynder og puder. Til større hyndebokse, hvor der både er plads til hynder og cykler. Når du vælger opbevaringsboks, anbefaler vi, at du overvejer, hvor den skal stå. De store hyndebokse kan nemlig godt optage en del plads. Derudover kan du overveje, hvilke funktioner din hyndeboks skal have. Du finder både modeller, der har en integreret pakkeboksfunktion, så du sikkert kan modtage værdifulde pakker med posten. I andre modeller fungerer bordet i loungemøblet som en integreret hyndeboks.

Du kan også overveje, hvilket materiale din hyndeboks skal være lavet af. Du kan med fordele matche materialet med dine havemøbler for at få et gennemgående udseende. Nonwood eller polywood er produceret i et kunstmateriale, som f.eks. polypropylen. De fleste nonwood hyndebokse er UV-beskyttede, og de er vandafvisende. I forhold til materiale skal du være opmærksom på, at plasthyndebokse i den billige ende ikke nødvendigvis er UV-beskyttet. De egner sig derfor bedre indendørs eller under et halvtag. Du kan også vælge hyndebokse i polyrattan, som flittigt bliver brugt til at lave flettede havemøbler og loungemøbler. Polyrattan er nemt at vedligeholde og beskytter imod UV-stråler. Hvis du vil investere lidt mere i din hyndeboks, kan du også få dem i rustfrit stål – det giver et eksklusivt og holdbart udseende.

Er hyndebokse vandtætte og frostsikre?

Hvis du har hynder og puder i høj kvalitet, kan du forlænge deres levetid med en god hyndeboks. De fleste hyndebokse er vandafvisende og UV-beskyttede. Men du kan med fordel placere hyndeboksen under et halvtag, især de lidt billigere modeller kan godt bruge noget ekstra ly for vejret. Mange hyndebokse er også designet i et materiale, som kan modstå kulde. Det betyder at hyndeboksen kan stå udendørs året rundt. Du kan dog passe ekstra godt på dine hynder og puder ved at opbevare dem indendørs om vinteren. I sommerhalvåret, hvor havemøblerne står udenfor, giver en hyndeboks en let tilgængelighed til opbevaringen af dine hynder og puder.

Du kan tilkøbe diverse tilbehør til din hyndeboks, som hjælper med organisering og beskyttelse af dine ting. Du kan bl.a. tilkøbe en taske eller pose til dine hynder, som du kan placere nede i din hyndeboks. Den kan være med til at give en ekstra beskyttelse imod fugt og kulde. Til nogle hyndebokse kan du også købe en kasse, som nemt kan placeres i hyndeboksen. Du kan ligeledes tilkøbe en lås eller hængelås, hvis du vil sikre dig imod tyveri. En lås er især en rigtig god idé ved tungere hyndebokse, eller hvis den er fast monteret. I vores sortiment finder du pakkebokselåse til din hyndeboks, så du kan aftale med posten at låse din pakke inde, indtil du er hjemme til at hente den selv.

Vær en god og bekvem vært med en hyndeboks

En udendørs opbevaringskasse er perfekt til at skabe en nem tilgængelig opbevaring af det, du har brug for udenfor. Hvis du har gæster, kan du lynhurtigt finde hynder, puder og tæpper frem fra en hyndeboks. På den måde slipper du for at skulle hente dem inde fra et depotrum eller redskabsskur. Med en hyndeboks kan du nemt of hurtigt finde de ting, som du har behov for. De er let tilgængelig i nærheden af der, hvor du skal bruge tingene. Det vigtigste er selvfølgelig godt selskab, og hvis rammerne omkring jer fungerer, er det bare en dejlig bonus.

Du kan altså bruge hyndebokse som en opbevaringsboks eller et ekstra depot. Har du brug for mere plads end en opbevaringsboks, kan du med fordel anvende et redskabsskur. I vores sortiment finder du både store og små redskabsrum til udendørs opbevaring. Du kan placere det i hjørnet af din have eller omme bagved huset. Med et redskabsskur får du også plads til at opbevare både havehynder, plæneklipper, værktøj og haveredskaber ét sted. Du kan endda også vælge et større redskabsskur, hvor der ligeledes er plads til dine cykler.