Haveredskaber

Find de rette haveredskaber

Gør livet lettere med de helt rigtige haveredskaber. Med de rette haveredskaber bliver havearbejdet meget sjovere og lettere at udføre. I SILVAN har vi et stort udvalg af mange forskellige haveredskaber fra forskellige mærker. I vores sortiment kan du blandt andet finde grensakse, river, fliserenser, kantskærer, planteskeer og knæpuder.

Måske er din gamle grensaks blevet sløv, riven mangler en tand eller fejekosten har set bedre dage. Her kan du finde lige det du mangler. Vores udvalg af haveredskaber omfatter foruden beskærer- og fejeredskaber også skovle og spader, river og jern, trillebøre og sækkevogne samt et stort udvalg af diverse håndredskaber til de små og store haveprojekter.

Gode haveredskaber, gør havearbejdet til en leg

Gode, ergonomiske haveredskaber er med til at beskytte dine arme, ryg og dine led og hjælper dig til gode arbejdsstillinger. På den måde kan havearbejdet blive udmærket motionsform, hvor du samtidig får ordnet haven. Med gode haveredskaber, bliver havearbejdet derfor en leg.

Skarpe haveredskaber gør beskæringsarbejdet lidt lettere.  En god, skarp grensaks eller et ørnenæb her godt at have ved hånden, når du skal beskære – også de tykkere grene. For at forlænge holdbarheden på dine haveredskaber, er det en god idé at du rengør dem efter brug og evt. smører dem inden du lægger på hylden om efteråret.

I køkkenhaven er haveredskaber som en kultivator, et hakkejern, en rive og en skovl uundværligt, når du blandt andet skal fjerne ukrudt rundt om dine afgrøder. Med en fliserenser, kan ukrudtet mellem fliserne klares eller du kan anvende en ukrudtsbrænder og brænde ukrudtet bort.

Et andet haveredskab, der er svært at undvære er trillebøren. Trillebøren er god at have, når du skal have kørt haveaffald væk eller du skal transportere tungere ting rundt i haven. En rive eller kost er også gode haveredskaber at eje. Om efteråret, når bladene falder af træerne, kan du hurtigt rive dem sammen med en rive. En havekost kan bruges når du vil feje terrassen eller måske feje se væk fra fortovet.

Kig på kategorierne, for at se nærmere på de enkelte haveredskaber. Her kan du også se lagerstatus, så du slipper for at køre forgæves, hvis du vil handle lokalt. Du kan også vælge at købe vores haveredskaber online.