Sækkevogne

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvorfor skal du købe en sækkevogn

Sækkevognen er et redskab, de fleste på et eller andet tidspunkt stifter bekendtskab med. Den er en praktisk medhjælper i mange forskellige anledninger. En sækkevogn kan måske virke overflødigt i nogle tilfælde, men du gør faktisk dig selv en tjeneste ved at investere i én. Den kan nemlig være med til at gøre dit arbejde lettere, når du skal flytte ting frem og tilbage. Du kan også stable flere ting oven på hinanden. De dybe udfaldsrammer gør det muligt at gå med flere ting på én gang. Når du ikke bruger sækkevognen, kan du nemt klappe udfaldsrammen op og stille den til side. I Silvan har vi et bredt udvalg at sækkevogne med en maks. belastning fra 70 kg og helt op til 200 kg.

Skal du til at flytte, eller skal du have noget flyttet? Det kan være, du skal starte op på et renoveringsprojekt i huset eller i haven? Uanset, hvad du skal i gang med, bliver sækkevognen helt sikkert din nye bedste ven. Og det er formentlig ikke kun én gang, at sækkevognen tages i brug. Har du eksempelvis købt en palle med træpiller, som skal fragtes ind til fyret, kan du komme til at gå mange gange. Men ved at bruge en sækkevogn, kan du stable flere sække ovenpå hinanden på én gang. Den er ikke blot praktisk, når du skal flytte en ting fra A til B. Det skåner også din krop for tunge løft og hårde gentagende bevægelser.

Hvilken sækkevogn skal du vælge?

I Silvan har vi flere forskellige modeller af sækkevogne, der gør flytningen af tunge ting meget lettere. Du finder de almindelige modeller, der kan bære fra 150-200 kg. De er ideelle til f.eks. at flytte tunge kasser. Du kan let stable flere ovenpå hinanden, og dermed få flyttet kasserne hurtigt. Det er en skånsom og hurtig måde, hvis du skal til at flytte og har mange flyttekasser, der skal fra A til B. Derudover kan du også få en sammenklappelig sækkevogn med en bæreevne på op til 70 kg. Eller en foldbar bagagevogn, der kan bære op til 85 kg. De er begge ideelle at have med på enten en campingtur eller til en festival. Du kan have alt den tunge oppakning derpå og klappe den sammen, når du ikke bruger den. Den fylder næsten ingenting, men gør det utroligt let at komme rundt med udstyret.

Skal du flytte i en etageejendom? Og er der rigtig mange trapper, som du skal slæbe flyttekasser opad eller nedad? Så er en trappesækkevogn måske det helt rigtige. Det er som navnet siger, en sækkevogn, der kan køre på trapper. I Silvan har vi en trappesækkevogn til udlejning i langt de fleste af vores butikker. Den kan bære op til 200 kg og er udstyret med tre hjul på hver side, så den let kan ”kravle” op og ned ad trappetrinene. Du kan se mere om sækkevognen til trapper i vores værktøjsudlejning. Her kan du også finde udlejningspriser, se om den er ledig i din lokale Silvan og lave en reservation. På den måde er du sikret, at den er klar til dig, når du skal bruge den.

Overvejelser du bør have, inden du køber en sækkevogn

Det kan umiddelbart virke let at skulle vælge din næste sækkevogn. Men, hvis du vil undgå at ende ud med fire forskellige sækkevogne over tid, kan det være en god idé at tænke en smule forud. Der er intet i vejen for at have mere end én sækkevogn. Men, hvis du allerede har en idé om, hvad den eller de skal bruges til, er det kun en fordel. Skal du eksempelvis have en her og nu, kan du starte ud med en af de billigere modeller. Men har du planer om skulle flytte større ting, eller ved at du kommer til at anvende sækkevognen meget. Kan det altså godt betale sig at investere i en af de store sækkevogne med en stor makskapacitet.

Hos Silvan kan du få flere slags sækkevogne. Du kan bl.a. vælge en sækkevogn med punkterfri hjul. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at hjulene punkterer. Og det er uanset, om du kører på asfalt eller grus. Du kan også købe en foldbar sækkevogn, som du altid kan have i bilen. Så er du altid forberedt, hvis du lige pludselige skal have et stort købe med hjem. Nogle sækkevogne kan være produceret i et materiale, der er mindre stærkt end andre. Forventer du at skulle bruge sækkevognen til tunge ting, bør du derfor vælge en et stærkt materiale, som eksempelvis stål. I sådan et tilfælde kan det også være en god idé at vælge en med punkterfrihjul.

Sådan vedligeholder du din sækkevogn

En sækkevogn kræver ikke meget vedligeholdelse, da selv de billigste modeller er produceret til at være forholdsvis holdbare. Men en gang i mellem sker det, at et hjul er blevet skævt eller trænger til at blive smurt med olie. Derudover er der nogle ting, du selv kan gøre, for at forlænge levetiden på din sækkevogn. Sæt aldrig mere vægt på sækkevognen, end hvad den er beregnet til. Materialet på stellet har nemlig en grænse for, hvor meget det kan bære. Hjulene kan også bukke under, hvis der er for meget vægt på. Sækkevognen eller udfaldsrammen bør heller ikke ligge klemt imellem noget tungt. Det kan nemlig gøre vognen skæv, og dermed besværligt at bruge.

Står du alligevel i den uheldige situation at et hjul er slidt. Eller på anden vis er gået i stykker, kan du hurtigt fikse det. I Silvan finder du nye hjul til din sækkevogn. Derudover er det en god idé at holde sækkevognen forholdsvis ren. Anvender du den et sted, hvor omgivelser eller underlaget er beskidt, kan der sætte sig sten, jord og mudder fast til stellet og hjulene. Skyl eller rengør eventuelt efter brug, så der eksempelvis ikke er indtørret mudder til næste gang. Køber du en sækkevogn i aluminium eller galvaniseret stål, kan det være nok at rengøre med en blød børste og sæbevand.