Trillebøre

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvor meget kan der være i en trillebør?

Har du hus og have? Så er trillebøren næsten et uundværligt haveredskab. Med en trillebør kan du effektivt fragte haveaffald, køre mørtel, grus eller sten væk. Det sparer dig for tid, fordi du skal gå færre gange. Trillebørene kan nemlig rumme meget på én gang. Derudover skåner det din krop, fordi du ikke skal lave hårde, tunge løft. Du undgår også at skulle lave skæve og akavede bevægelser gentagende gange. Trillebøre er udformet på en måde, der er ergonomisk i forhold til, den måde du løfter på og din krops holdning, når du går med den.

En trillebør er ikke kun smart til udendørsprojekter. Står du over for et renoveringsprojekt inde i huset. Får du helt sikkert brug for at fjerne affald og bringe materialer frem og tilbage. Trillebøre kan også anvendes til de helt simple hverdagsformål, hvis du skal flytte træpiller eller brænde til henholdsvis fyret eller brændeovnen. I Silvan finder du trillebøre til enhver opgave samt reservedele som ekstra hjul – både punkterfrie og almindelige. Du finder altså det hele til at komme godt i gang med at flytte materialer fra A til B. Trillebøren kan også bruges til midlertidig opbevaring. Og da den er på hjul, kan du nemt flytte det et andet sted hen.

Hvilken trillebøre skal du købe?

Kært barn har mange navne, og det gør sig også gældende for en trillebør. Det kan virke lidt forvirrende, at de har forskellige navne. Men der er dog en mening med nogle af de forskellige navne. Og ved nogle af modellerne ligger det ganske simpelt i navnet. De er hver især særligt velegnet til forskellige typer opgaver rundt om i haven. De er udformet lidt forskelligt og har forskellig bæreevne alt afhængigt af, hvad de skal bruges til. Vi vil forsøge at give dig et overblik over de forskellige modeller, som du finder i Silvan. På den måde kan du blive godt klædt på til at vælge den helt rette model, som passer til dine haveopgaver.

Havebøren er egentlig bare et andet navn for en helt almindelig trillebør. Den er lavet til de lidt lettere opgaver i haven, som at flytte haveaffald, grene, småsten, jord og lignende. De har typisk en bæreevne på omkring 100 kg. En almindelig trillebør kan som oftest klare langt de fleste opgaver i en almindelig have. En havebør er derfor mere end rigeligt for de fleste. En trillebør er en uundværlig hjælp, hvis du skal have flyttet lidt tungere ting og gerne vil skåne kroppen. Hvis du gerne vil have de mindste med i haven, har vi naturligvis også en trillebør til børn. Det er en hyggelig og sjov måde for de små at være med i haven – og så er det altid dejligt med lidt ekstra hjælp til havearbejdet.

Find trillebøre til beton og mørtel

Murerbør, betonbør og mørtelbør er alle betegnelser for en trillebør, der er lavet til de grovere opgaver. De er ideelle til f.eks. at flytte mursten, beton, sten og generelt tungere ting. De er som oftest udformet med et dybere kar, så du kan blande beton og læsse mere på. En murerbør kan typisk lastes med cirka 150 kg, altså noget mere end en almindelig trillebør. Mange modeller har yderligere støtte foran ved dækket, så de er ekstra stabile. På den måde kan du transportere tunge materialer uden at miste balancen og risikere at tippe med trillebøren. Så, hvis du skal i gang med en større opgave, som at brække noget ned eller bygge nyt op, er en god murerbør et uundværligt redskab.

Børnetrillebør, trillebør hjul og andet tilbehør

En god trillebør kan holde i mange år. Men på et tidspunkt kan det blive nødvendigt at udskifte hjulet. Det kan enten være på grund af punktering, eller fordi hjulet er blevet mørt. I Silvan har vi flere forskellige hjul til trillebøre og i flere størrelser. I nogle tilfælde kan du nøjes med at skifte slangen. Punkterfrie hjul er især velegnede, hvis du er i gang med et større byggeprojekt. Eller, hvis du skal arbejde et sted, hvor der kan ligge skarpe genstande på jorden. Derudover kan du også købe en ny aksel til hjulet, hvis denne er gået i stykker.

Har du børn? Og vil du gerne inddrage dem i hus- og havearbejde? Så kan en trillebør til børn være det perfekte redskab til arbejde og leg i børnehøjde. De små trillebøre er produceret i en kvalitet, som gør dem anvendelig til at fragte mindre genstande og materialer frem og tilbage. Det kan eksempelvis være små stykker træ, grus eller sand. Den er altså praktisk og smart, hvis dit barn gerne vil give en hånd med til de voksnes projekter. Det er fremragende måde at involvere børn, uden at de skal balancere med alt for tunge redskaber. Børnetrillebører kan selvfølgelig også bruges til sjov og leg.

Sådan vedligeholder du din trillebør

Hvis du reparerer og vedligeholder dine redskaber løbende, kan du forlænge deres levetid. Og det gælder naturligvis også for din trillebør. Tjek om håndtagene stadig sidder godt fast. Har du problemer med, at de glider af, er et godt tip at rengøre dem og tjekke rørene efter. Herefter kan du sprøjte hårlak ind i håndtagene. Du kan også efterse og spænde eventuelle løse skruer, så det hele er spændt godt sammen. Du bør naturligvis også sørge for at rengøre trillebøren, inden du sætter den væk. Det kan oftest klares med lidt vand og en børste.

Det er både lettere og mere sikkert at køre med en trillebør, når hjulet fungerer, som det/de skal. Du kan gøre meget for selv at undgå en punktering eller et skævt dæk. Det vigtigste er, at der er nok luft i dækket, at det holder et godt dæktryk og jævnligt bliver efterset for småsten. For at passe godt på dækket og undgå skader, bør du undgå at dækket udsættes for konstant sol og fugt. Det kan nemlig mørne og udtørre dækket. Rejs trillebøren op, når den parkeres. Så fylder den ikke så meget, og dækket har ikke konstant jordkontakt. På den måde udsætter du heller ikke dækket for et langvarigt tryk på samme sted.