Skadedyr & ukrudtsmiddel

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Slip af med utøj med skadedyrs- og ukrudtsmiddel

Har du problemer med ukrudt mellem fliserne, er der hjælp at hente i Silvan. Vi tilbyder effektive ukrudtsmidler, som virker inden for få timer. Ukrudtsmiddel kan både anvendes under buske, i havegange, på fliser og anden belægning. Det må dog ikke anvendes på græsplænen, da ukrudtsmiddel trænger ned i roden og bekæmper hele planten. Ukrudtsmiddel kan have en langtidsvirkende effekt, så du har glæde af behandlingen over lang tid. Har du ligeledes problemer med myrer, snegle, muldvarper, mus eller andre skadedyr, kan vi også hjælpe dig. Se hele udvalget af ukrudtsmiddel og skadedyrebekæmpelse her.

Sådan bekæmper du skadedyr

Skadedyr kommer i mange former og størrelser. De mest velkendte er vel nok mus, rotter og myrer. De er irriterende at have i haven, men endnu mere irriterende, når de trænger ind i huset. Mus og rotter både ødelægger diverse inventar og bringer sygdom med sig ind i hjemmet. Men det er der heldigvis råd for. I Silvan finder du alt, hvad du skal bruge, for at få bugt med de uønskede husgæster. Du finder nemlig både forskellige varianter af musefælder og rottefælder. Vi har både varianter, hvor musen eller rotten fanges i live, så du kan slippe den løs udenfor. Og nogle, hvor de dør på stedet. Det kunne f.eks. være den klassiske smækmusefælde i træ. Derudover finde du også musekorn, som du kan bruge rundt i huset, hvor du mistænker dem for at gemme sig. Er det myrerne, der har overtaget i eller omkring hjemmet? Så har vi naturligvis også løsningen på det. Problemet med myrer starter som oftest udenfor. Det kan være en lille revne i en sokkel eller et bo under huset. Det kan være svært at finde ud af, præcis, hvor de gemmer sig.

Udendørs kan du med fordel gøre brug af et myremiddel til udvanding. Du blander blot pulveret op i vand, og så vander du der, hvor problemet er. Det kan være en god idé at vande hele vejen rundt om huset ved soklen. På den måde er du sikker på, at de ikke blot flytter sig til et nyt område ved huset. Du kan også bruge pulver til udstrøning. Strø det direkte i myreboet eller på myrernes stier. Myrerne dør kort efter kontakt med pulveret. Det kan bruges både inde og ude.

Hvis du ikke er tryg ved at have pulver liggende på gulvet i hjemmet, kan du med fordel bruge myrelokkedåser. Med dem bliver myrerne lokket ind i dåsen, hvorefter de tager aktivstoffet med ned i boet. På den måde får du bugt med hele boet, og du vil typisk være myrefri i løbet af en uges tid. Nogle myrelokkedåser kan endda genbruges. Derudover findes der naturligvis også myrespray, som du kan sprøjte direkte på myrerne. De kan oftest bruges både inde og ude, er meget effektive og giver et resultat hurtigt. Husk altid at læse vejledningen til det produkt du vælger. Så er du sikker på, at det er velegnet til det sted, du ønsker at bruge det.

Sådan slipper du af med fugle i køkkenhaven

Kender du det, når fuglene har spist alle jordbærrene? Eller hakket i alle bærrene på buskene? Det er rigtig irriterende. Men det findes der heldigvis løsninger på. Du kan bl.a. med fordel bruge fuglenet på jordbær, frugttræer og bærbuske. De fås i forskellige størrelser, så du er sikker på at finde nogle, der passer til din have. Du kan også bruge forskellige fugleskræmmere. I Silvan har vi både en skræmmeugle og en fugleskræmmer med teleskopstang. De kan begge hjælpe til med at holde fugle væk fra både haven og taget.

Har du problemer med fugle på altanen? Så kan fuglesøm, også kaldet fuglepigge, være en løsning. Det er transparente pigge, som du kan sætte på gelænderet eller rækværket på din altan. På den måde kan fuglene ikke komme til at lande og sætte sig. Du kan også sagtens bruge dem rundt omkring på huset. Hvis fuglene f.eks. har for vane at sætte sig på gavlen eller tagryggen, kan du også med fordel bruge dem der.

Hvordan slipper du af med insekter?

Sommeren er højsæson for insekter - og det er både inde og ude. Det kan være utroligt generende med fluer og hvepse sværmende omkring, når man spiser. Men der er heldigvis flere forskellige måder at slippe af med de ubudne gæster på. Du kan f.eks. bruge en SWISSINNO elektrisk insektfanger. Den fås i flere forskellige størrelser, afhængigt af, hvor stort et rum den skal bruges i. Med den slipper du for at bruge forskelligt spray og gift indendørs. I Silvan finder du også mølfælder til både tøj og til skuffer og skabe i køkkenet. Vi har naturligvis også bananfluefælder og fluepapir, så du kan komme af med de irriterende fluer i hjemmet.

Insekter har det med også at gå i blomster og planter. Men det er der naturligvis også råd for. Du kan med fordel benytte dig af Bayer Garden Natria Neem Azal insektmiddel eller ECOstyle Insektfri Spruzit. Begge kan bruges til bekæmpelse af insekter i både prydplanter og spiselige afgrøder. Og de virker mod bl.a. bladlus, spindemider og viklere.

Bekæmpelsesmidler til haven

I Silvan finder du alt, hvad du har brug for i form af bekæmpelsesmidler, hvis du har problemer med skadedyr eller har ukrudt i haven. Du finder flere forskellige ukrudtsmidler til bekæmpelse af både mos, mælkebøtter og andet ukrudt i haven. Prydplanter, roser, æble- og pæretræer kan også blive ramt af svampesygdomme og meldug. Det kan du både bekæmpe og forebygge ved hjælp af ECOstyle Svampefri. Du blander det blot op i vand og sprøjter det på, hvor svampesygdommen er eller forventes at komme. Er dine frugttræer ramt af orme? Så kan du med fordel bruge ECOstyle Ormefri til bekæmpelse. Det fås til både æble-, pære- og blommetræer.

Derudover finder du også snegletape i Silvan. Med det kan du let forebygge, at sneglene går i dine blomster og planter. Kobbertapen afgiver et mindre stød, når det kommer i kontakt med sneglens slim. Du kan let klistre tapen omkring dine bede eller på kanten af dine potteplanter, så sneglene holder sig væk. Har du brug for råd og vejledning til bekæmpelse af ukrudt og skadedyr? Så kom ind i din lokale Silvan. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige med hjem. Og vil du gerne vide mere om ukrudtsbekæmpelse? Så læs med i artiklen af, Mai-Britt Sloth Hansen, som svarer på de mest almindelige spørgsmål om ukrudt.