Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan tager du legen med udenfor

Du kan samle hele familien til sjove lege og aktiviteter i haven. Det kan du gøre med havelege og udendørs spil fra Silvan. Vi tilbyder bl.a. legehuse med og uden rutsjebane samt sandkasser i både plast og træ. Du finder også legetårne, gynger, udendørs legetøj, udendørs spil, pools, badebassiner og meget mere. Vi har naturligvis også campingudstyr, så du kan blive godt klædt på til campingferien eller festivalen. Mange af vores produkter kan også tages med på tur. Du kan f.eks. tage et kongespil med i parken, eller et spil stangtennis med på stranden. Der er masser af muligheder for at finde aktiviteter til hele familien. På den måde kan du skabe samvær og hygge både ude og hjemme.

Efterhånden som vi bruger mere og mere tid indendørs med enten computere eller tablets, er det vigtigere end nogensinde, at vi også husker at komme ud i den friske luft. Vi har derfor samlet en hel masse legetøj, spil og andet underholdning, som kan få hele familien med udenfor.

Udendørs legetøj og spil

I Silvan har vi masser af underholdende spil og legetøj til udendørs brug. Du kan f.eks. tage kroketspillet under armen og udfordre din familie til et slag kroket, i haven. Eller arrangér en fodboldkamp med vennerne med nogle af vores mange fodboldmål. Hvis dagen byder på en tur i parken, kan du også tage et kongespil med. Det er et sjovt og underholdende spil for både store og små, hvor I kan samles om at vælte kongen. Du kan også arrangere en rundboldturnering for venner og familie. Vi har nemlig også et rundboldsæt med to forskellige bat samt bold – så er du garanteret nogle underholdende og aktive timer i det fri.

Slip fantasien løs i sandkassen

Til de lidt mindre har vi også flere forskellige sandkasser. De fås både med og uden låg samt bænke og i forskellige former. Her kan de små rigtig slippe fantasien løs og bage fine sandkager, eller bygge store og flotte sandslotte. Der skal ikke mange redskaber til, før der let kan bruges mange timer i sandkassen. Det er også en god mulighed for at tage de små med ud, imens du selv får ordnet det praktiske i haven. Eller måske imens du bare slapper af og nyder en solrig dag på terrassen. Uanset, er det i hvert fald en let og simpel måde at underholde de små i haven.

Skab leg og eventyr med legehuse og legetårne

Vil du gerne have børnene med ud i haven? Så er et legehus eller et legetårn måske det helt rigtige. Her kan børnene få lov til at udfolde sig både aktivt og kreativt. De kan skabe deres helt egen verden, inde i legehuset, hvor det er deres regler, der gælder. Her, kan der hurtigt blive brugt mange sjove timer. Et legetårn er også en oplagt mulighed for børnene for at få brugt en masse energi. De kan fås i alverdens udgaver med både gynger, rutsjebaner, klatrevægge og meget mere. Et legehus eller legetårn er en god måde at skabe trygge rammer omkring dine børns leg, imens de samtidig kan udvikle sig både fysisk og kreativt.

Nyd fritiden med campingudstyr fra Silvan

I en travl hverdag kan det være rart at komme lidt væk. Og med campingudstyr fra Silvan finder du alt, du skal bruge. Vi har alt fra telte og soveposer til bagagevogne og gasblus. Du finder altså alt til en hyggelig tur i naturen, væk fra hverdagens stress og jag. Det er en perfekt måde at opleve naturen bare med dig selv, eller med dem du holder af. Vi har også masser af udstyr, hvis du f.eks. skal på festival. Her har vi både campingstole til store og små, men vi har også kølebokse til dine drikkevarer. Du kan altså blive klædt rigtig godt på til sommerens festivaler. Uanset, om det er afslappende camping, eller en sjov festival, finder du udstyret her.

Skab aktiv leg med en trampolin

En trampolin indbyder til mange underholdende timer i haven. Og i Silvan har vi flere forskellige slags, så du altid kan finde en, der passer til netop din have. Det er en rigtig god måde for både store og små at få rørt sig på og samtidig have det sjovt sammen. Når du køber en TX trampolin i Silvan følger der altid sikkerhedsnet med. Det er en rigtig god sikkerhed, hvis mindre børn hopper på trampolinen. De kan nemlig have lidt svært ved at styre deres hop og landinger, og kan derfor risikere at ryge ud over kanten. Men med et sikkerhedsnet er den risiko væsentligt mindre. Du får altså både sund, sjov og sikker leg til haven med en trampolin.