Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan tager du legen med udenfor

Du kan samle hele familien til sjove lege og aktiviteter i haven. Det kan du gøre med havelege og udendørs spil fra Silvan. Vi tilbyder bl.a. legehuse med og uden rutsjebane samt sandkasser i plast og træ. Du finder også legetårne, gynger, udendørs legetøj, udendørs spil, pools, badebassiner og meget mere. Vi har naturligvis også campingudstyr, så du kan blive godt klædt på til campingferien eller festivalen. Mange af vores produkter kan tages med på tur. Du kan f.eks. tage et kongespil med i parken eller et spil stangtennis med på stranden. På denne måde kan du skabe hygge og samvær både ude og hjemme.

Efterhånden som vi bruger mere og mere tid indendørs, er det vigtigere end nogensinde, at vi husker at komme ud i den friske luft. Derfor har vi samlet en hel masse legetøj, spil og anden underholdning, som kan få hele familien udendørs. Når du har en masse underholdning og aktiviteter til udendørs, så bliver det meget mere sandsynligt, at børnene vil lege udenfor. Har du en have, bør du derfor gøre den attraktiv for børnene. På denne side vil du finde en masse inspiration til, hvordan du får sjove lege og aktiviteter til haven og fritiden.

Udendørs legetøj og spil

Hos Silvan kan du finde masser af legetøj og spil til udendørs brug. F.eks. kan du finde et kongespil, som hele familien kan konkurrere i, når vejret er til det. Vil du gerne arrangere en fodboldkamp, kan du finde fodboldmål hos Silvan. Er du mere til kroket, kan du også finde det hos os. Du har altså masser af muligheder for at finde det legetøj og spil, som du leder efter hos os. Hvis du leder efter spil til indendørs, kan du også finde det her på siden – f.eks. har vi dart, bordfodbold og poolbord.

Slip fantasien løs i sandkassen

Findes der noget bedre for børn end at lege i en sandkasse? Næppe, og hos Silvan kan du finde et stort udvalg af sandkasser til både den lille og store have. Du kan både finde sandkasser i plastik og træ og med og uden låg. Det er også en god mulighed for at få børnene ud, mens du laver havearbejde. Hvis du bare gerne vil slappe af i haven, kan du også gøre dette, mens børnene leger i sandkassen. En sandkasse er derfor en god tilføjelse til enhver have, hvor der er børn.

Skab leg og eventyr med legehuse og legetårne

Et legehus og legetårn er perfekte for børn, da de giver mulighed for eventyrlige lege og fysisk aktivitet. De kan skabe deres helt egen verden i legetårnet og legehusene, hvor der kan blive tilbragt mange sjove timer. Det er også en oplagt måde, hvorpå børn kan komme ud i den friske luft og få rørt sig. De vil helt sikkert få brugt en masse energi, så de sover godt om natten. Leg i legetårn, hvor børn kravler og klatrer, udvikler også deres motorik og krop. De kan nemlig bruge hele deres krop, når de leger i legehuset og legetårnet.

Du kan finde mange forskellige typer af legehuse og legetårn hos Silvan. Bl.a. kan du finde modeller med klatrevæg og rutsjebane. Derudover kan du få gyngemoduler til legetårnet. På denne måde kan du skabe et utal af muligheder for leg, hvor børn både kan lege alene og sammen med deres venner og familie. Husk dog at holde øje med børnene, hvis de klatrer højt op i et legetårn. Nogle af modellerne kan du endda udvide med ekstra tilbehør, så det bliver endnu sjovere for børn at lege på dem. Det kan f.eks. være klatrereb og rebstiger.

Nyd fritiden med campingudstyr fra Silvan

At tage på camping eller telttur i den smukke natur i Danmark eller udlandet er en af de bedste former for ferier, der findes. Hvis turen ud i naturen eller i campingvognen skal blive helt optimal, bør du investere i noget godt campingudstyr. Det kan eksempelvis være kogeblus, klapborde og campingstole, så du kan få et dejligt ophold på campingpladsen. På samme måde er det en stor fordel at tage en køleboks med, så mad og drikkevarer kan holde sig kolde. Fyld derfor din campingvogn op med campingudstyr fra Silvan og bliv klar til campingturen.

Skal du på telttur i naturen, kan du også finde udstyret til det her på siden. F.eks. kan du finde telte i mange forskellige størrelser og typer, der både passer til en vandretur i naturen eller festivalen. Der er telte til flere personer og enkeltmandstelt. Du finder derudover soveposer og liggeunderlag, hvis du gerne vil overnatte udendørs i telt eller shelter. I vores sortiment har vi både almindelige liggeunderlag, selvoppustelige liggeunderlag og luftmadrasser. Find dermed lige akkurat den sovemulighed, du ønsker, så teltturen ikke bliver ødelagt af dårlig søvn og ondt i ryggen uden et underlag til at sove på.

Skab aktiv leg med en trampolin

En trampolin indbyder til mange timers underholdning for både børn og voksne. Børn elsker at hoppe i trampoliner, hvor de får en fremragende mulighed for at få bevæget sig. Samtidig er det en oplagt mulighed for voksne til at få rørt sig. Motion på trampolinen er nemlig sjovt og effektivt. Motivationen til at dyrke motion bliver helt klart højere, når der er en trampolin i haven. Har du erfaring med akrobatik, kan du lære nye tricks på trampolinen, hvis du vælger en stor udgave. Husk altid sikkerheden, når du bruger en trampolin, så der ikke sker nogle ulykker.

Vi har flere forskellige trampoliner at vælge imellem. Overordnet er der to typer af trampoliner: den fritstående og nedgravede. Der er fordele og ulemper ved de to typer af havetrampoliner, så du skal vælge den, som passer bedst til dine behov. Du bør tilkøbe et sikkerhedsnet til trampolinen, hvis det ikke følger med fra starten. Det giver en langt mere sikker brug af trampolinen, så du er fri for at frygte ulykker ved fald fra den. Du kan også købe andet sjovt tilbehør til en havetrampolin som et basketballnet, mens en trampolinstige egner sig til en fritstående trampolin.