Leg & fritid

Legeredskaber til haven

Hos SILVAN har vi et stort udvalg af legeredskaber til haven i god kvalitet. Med et legetårn eller et gyngestativ i baghaven, er der mange timers underholdning til børnene.

Legetårn, legehus og gyngestativ

Vi har legetårne i træ fra blandt andet Jungle Gym, hvor du kan få både klatretårn, rutsjebane og gyngestativ i ét, så du kan f din helt egen legeplads til børnene i baghaven. Til de mindre børn, kan du finde sandkasser med låg og siddepladser, så der kan blive bygget sandslotte, uden at få sand ud over det hele. En sandkasse med låg er praktisk, da du på den måde kan undgå visne blade og andet i sandkassen. Ethvert barn ville også blive glad for et gyngestativ i haven. Har du babyer eller mindre børn, kan du starte med en babygynge og senere udskifte den med gynger til større børn eller det klassiske bildæk. Med et legehus i haven, kan børnene have deres eget fristed. Mange af vores legehuse leveret i ubehandlet træ men på den måde kan børnene være med til at sætte deres helt eget præg på legehuset ved hjælp af maling. Du kan finde legehuse med et eller flere vinduer, legehus med hems eller legehus med terrasse eller rutsjebane her i kategorien. Vores legeredskaber er i trykimprægneret træ, som er yderst egnet til udendørs formål, da træet er behandlet til at modstå svamp, råd og biologisk nedbrydning. Du kan også vælge at male legehuset eller gyngestativet i lige den farve du ønsker. Alle vores legeredskaber er selvfølgelig sikkerhedsgodkendte og CE-mærkede.

Aktiv leg med en trampolin

I Leg og fritid er også her du finder vores udvalg af trampoliner. En trampolin indbyder til mange timers aktiv leg og er en god måde, at få rørt sig på. Vores trampoliner er udstyret kantpuder samt ekstra afstand mellem sikkerhedsnet og stolper, for en øget sikkerhed. Desuden kommer trampolinerne med et sikkerhedsnet, så risikoen for at hoppe ud over kanten er mindre.

Pool, udendørs spa og hot tub

Vil du gerne have din egen pool eller udendørs spa i haven, så er det her i kategorien du skal kigge. Vi har alt fra mindre soppebassin til børn til de større hot tubs fra Canadian Spa. Du kan også finde familiepools med nem opstilling, pumpe, stige og praktisk, transportabel emballage, når du vil opbevare poolen uden for sæson.