Badedyr & vandleg

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan skaber du fantasifuld underholdning i vandet

Det er altid sjovt at boltre sig rundt i vandet, når temperaturen stiger, og solen står højt på himlen. Og det er uanset, om du har små eller store børn. Så vil de helt sikkert elske at lege i og med vandet. I Silvan finder du et stort udvalg af badebolde, badedyr, oppustelige luftmadrasser og meget mere. Du finder altså underholdningen til en sjov, hyggelig sommerdag i poolen eller på stranden, hvor solen skinner. Lidt ekstra underholdning, der kan være med til at gøre legen i poolen eller på stranden lidt sjovere. Dit barn udvikler sig gennem leg og læring. Det er derfor vigtigt, at de aktiveres, da dette er med til at udvikle nogle af deres færdigheder.

Vores produkter er af den højeste kvalitet. Så du behøver ikke være utryg ved at lade dit barn lege med vores produkter. Du kan bare lade dine børn slå sig løs. Der er i hvert fald garanti for mange timers underholdning. En underholdning, der kan være med til at bidrage til dit barns læring og udvikling. Dine bør får derudover styrket deres fantasi, da de skal være kreative omkring, hvordan de vil lege med og i vandet. Du kan sagtens hjælpe dem i gang, eller du kan være med i aktiviteten. Men det vigtigste er, at de er kreative, og de får brugt deres fantasi.

Sådan finder du fantastiske badedyr til din pool

Badedyr er sjove og farverige dyr, som er oppustelige og flyder på vandet. Der findes forskellige badedyr, og mange af dem kan du sidde på, flyde på vande med og nyde den varme sæson. Har du et badebassin eller en pool i din have, kan du tilføje nogle seje badedyr, baderinge eller luftmadrasser. Samtidig kan du også have det sjovt eller ligge på en flydende luftmadras og slappe af. Især børn vil være imponerede over de store farvestrålende badedyr, og det kan resultere i mange timers sjov leg i badebassinet. De kan selvfølgelig også medbringes til søen, fjorden eller stranden.

Husk at holde øje med dine børn, når de leger i vandet – både på stranden og hjemme i haven. Vandleg kan altid være sjovt og en god fysisk aktivitet, bare husk sikkerheden. Hos Silvan finder du et godt udvalg af forskellige badedyr, men også baderinge, luftmadrasser til pool og andet vandlegetøj. Hvis du er på udkig efter det sjove valg, kan du vælge et flamingobadedyr eller en enhjørning til din pool, som er populære hos mange. Både børn og voksne kan have det sjovt med badedyr, og hvis du deltager i børnenes leg, er det også nemmere at bevare et godt overblik.

Hvorfor tage en badering med i vandet?

En badering har mange anvendelsesmuligheder, da du kan udnytte både på stranden og i poolen. Det kan både være en sjov leg, hvor man dykker op i midten af baderingen. Det kan også være en afslappende siddeplads i vandet, eventuelt med en drink i hånden til de voksne. Det kan også være en ekstra sikkerhed til børn eller andre, som ikke er helt trygge ved at være i vandet. Med en badering rundt om dig, skal du ikke selv holde dig over vandet – lidt ligesom en redningskrans. Derfor kan baderinge også være en smart måde at vænne børn til at være i vandet. Du bør selvfølgelig stadig holde godt øje. Hvis det er mindre børn, bør du også selv gå med i vandet.

Når du vælger en badering, skal du primært holde øje med to ting. Først og fremmest skal baderingen have den rette bæreevne. Der er ikke meget sjov i at sidde på en badering, som bare synker, fordi man har valgt en for lille version. Det hænger også meget sammen med størrelsen, som du tilmed skal kigge efter. Sørg for, at ringen ikke er for lille eller for stor. Baderingen skal nogenlunde passe rundt om livet for at have den rigtige størrelse. Du skal selvfølgelig også vælge en badering, som du synes er pæn eller sjov. Du kan vælge imellem flere forskellige farver, motiver, og der findes både gennemsigtige og ikke-gennemsigtige baderinge.

Hvorfor vælge en luftmadras til din pool?

Luftmadrasser og drinks ved poolen er måske noget, som du ser som en luksus. Men det er faktisk en let tilgængelig luksus, så hvorfor ikke selv nyde lidt godt af det? Hvis du skal opgradere din tur i sommerhuset eller turen på stranden, kan du med fordel tage en eller flere luftmadrasser med til vandet. Det er superafslappende at ligge og flyde på vandet på en oppustelig luftmadras. Det er er perfekt til at tage sol og er meget beroligende. Hvis du er på stranden, skal du selvfølgelig være opmærksom på ikke at flyde for langt væk. I en pool eller et badebassin behøver du ikke at bekymre dig om det.

Luftmadrasser til pool kan også være sjovt for børn. Dine børn kan eventuelt stable oppustelige luftmadrasser ovenpå baderinge eller badedyr og lave en sjov konstruktion ud af det. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hold øje, hvis børn ligger på den. Det kan ske, at de falder af madrassen, og så er det enten godt, du er i nærheden, eller de har svømmeluffer eller lignende på. Det kan også være sjovt at tage med på en festival, både badedyr og luftmadrasser til poolen. Især hvis du er på campingplads, er der også god mulighed for noget ekstra sjov i poolen. Hvis du har tænkt dig at ligge lang tid i solen, bør du naturligvis have ekstra godt med solcreme på for at undgå at blive skoldet.

Hvorfor skal du vælge et paddleboard?

I løbet af de seneste år er paddleboard blevet en mere og mere populær type vandsport for danskere i alle aldre. Paddleboard kaldes også SUP, hvilket er en forkortelse for ’Stand Up Paddling’. På et paddleboard står du op, mens du padler. Det kan godt kræve lidt øvelse i starten, men når du først har lært det, er det en rigtig sjov aktivitet, som samtidig giver dig sved på panden. Det giver dig også en unik mulighed for at opleve den smukke natur ude fra vandet. Silvan har et stort udvalg af paddleboards til alle niveauer og vægtklasser.

Det er yderst vigtigt, at du har styr på sikkerheden, når du bruger et paddleboard. Især hvis du er nybegynder, skal du være opmærksom på sikkerheden. Du bør altid bruge en godkendt svømmevest, som passer til din kropsvægt, når du er på paddleboardet. Derudover bør du bruge en våddragt. Hold også øje med vinden og vejret, før du begiver dig ud på SUP-boardet. Et SUP-board er bedst egnet til at blive brugt under rolige vejrforhold nær kysten. Samtidig skal du altid have leashen (en snor, der forbinder dig til boardet) koblet til dit ben. Det er aldrig en god idé at begive sig alene ud på vandet, medmindre du er meget erfaren. Hav derfor altid sikkerheden med i overvejelser, så det kan blive en tryg og sjov oplevelse at være i vandet med SUP-boardet.

Hvilket paddleboard skal du vælge?

Paddleboards findes i to overordnede typer: som bræt eller som oppustelig model. Silvan forhandler primært oppustelige modeller, der også er den mest populære variant. Det skyldes, at den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug, og at den er nem at transportere i bilen. For at finde den rette SUP-board bør du finde en type, der passer til din vægt. Du kan i produktbeskrivelsen til paddleboardet læse, hvilken vægt den maksimalt kan bære i vandet. De fleste SUP-boards bliver solgt som sæt, hvor der medfølger paddel, pumpe, leash, finne samt andet tilbehør. Du har også mulighed for at købe ekstra tilbehør, bl.a. et sæde eller en elektrisk pumpe.

Langt de fleste af vores paddleboards er gode til nybegyndere, så hvis du vil være en del af SUP-bølgen, er Silvan et godt sted at starte. Paddleboards findes i forskellige typer, alt efter hvad du skal bruge dem til. Hvis du gerne vil padle i stille og roligt tempo og stå stabilt i vandet, er et bredt board med et afrundet hoved værd at foretrække. Hvis du bliver lidt mere erfaren og gerne vil have mere fart, bør du gå efter et smallere board, som er mere spidst. Men hvis SUP-boardet skal være mere familie- og begyndervenligt, er det brede allround-board altså et godt sted at starte. Se i vores sortiment og find et board, som passer til dine behov.