Legetøj & spil

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Legetøj og spil til store og små

Der er ikke noget mere hyggeligt, end når store og små kan samles i haven til hygge og leg. Hos SILVAN finder du altid et stort udvalg af sjove spil og legetøj til haven, så hele familien kan underholdes. Ved at spille spil, eller lege med legetøj udendørs, er der rig mulighed for både at få frisk luft og bevægelse. Det er sundt for børn at komme ud og lege i haven, få frisk luft og motion. Ofte kan ungerne lidt lettere lokkes udendørs, når der er sjove aktiviteter og legetøj.

Selvom du ikke har en have, har vi også legetøj, som du kan tage med i parken, på legepladsen eller stranden. Eksempelvis kan du tage et kongespil, ringspil eller kroket med i parken, ligesom det også kan bruges på fælles arealer eller stranden en dejlig sommerdag. Med udendørs legetøj kan du let skabe hyggelige rammer for udendørs aktiviteter, så både små og store børn motiveres til at komme ud i den friske luft.

Udendørs leg - legetøj og spil til haven

Når solen skinner er det tid til at slukke for fjernsynet i stuen, på værelser, forlade sofaen eller computer og bevæge sig ud i haven til sjov og leg. Der er lidt forskel på, hvilke aktiviteter børn synes er sjove alt afhængigt af deres alder. For nogle børn aftager det spændende ved at lege i haven, når de bliver lidt ældre. Du kan dog i mange tilfælde lokke alle aldersgrupper udendørs, så snart der er sjove aktiviteter og spil.

Eksempelvis kan du med et fodboldmål eller en målvæg til gyngestativet let få de lidt større drenge og piger ud i haven til aktiv leg. Det samme er gældende, hvis det er legetøj og spil man kan samles omkring som en social aktivitet. Så kan hele familien eller ungernes vennekreds samles til udendørs hygge, frisk luft og motion.