Legetøj & spil

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab hygge med spil og legetøj til haven

Er der noget bedre end at nyde solrige dage i haven med udendørs leg og havespil? Det synes vi i hvert fald ikke hos Silvan. Derfor har vi samlet et stort udvalg af udendørs legetøj og sjove spil for hele familien. Du finder aktiviteter for både store og små, og til flere sæsoner. I vores sortiment finder du bl.a. klassiske spil som stangtennis, kongespil, stigegolf, rundboldsæt og kroket til de varme, solrige dage. Men du finder også bobslæder og kælke til vintersæsonen. Du kan altså blive klædt godt på til leg, aktivitet og underholdning hele året rundt. På den måde kan hele familien komme med ud i haven og nyde den friske luft og få rørt kroppen.

Det kan nogle gange være svært at få børnene med ud i den friske luft. Det er ofte computeren, iPad‘en eller tv’et, der lokker mest. Og det samme gør sig ofte gældende for de voksne. Men hvad nu, hvis haven er fyldt med legetøj og sjove spil? Det gør det måske lidt mere interessant at trække udenfor, på de solrige dage. Og så er det en rigtig god måde at få sig rørt på, uanset om du er barn eller voksen. Der er masser af muligheder for f.eks. at arrangere en fodboldkamp eller rundboldturnering med familie og venner. Så uanset, hvad du og din familie kan lide af udendørs aktiviteter – så finder du spillet eller aktiviteten i Silvan.

Har du dog lidt svært ved at finde på lege og spil, som I kan lave udenfor? Så kan du naturligvis læse videre her, hvor vi giver dig inspiration til flere forskellige, underholdende udendørs lege og havespil. Men du kan også finde inspiration i vores artikel om udendørsaktiviteter, hvor vi giver dig fem bud på udendørslege for hele familien. Hvis du eller din familie er glade for at bygge og skabe ting, har vi også en løsning på det. Vi har nemlig lavet en guide til, hvordan I bygger jeres eget ringspil. Det er et hyggeligt lille projekt, som det meste af familien kan hjælpe med til. På den måde er I garanteret gode stunder både under og efter byggeriet.

Sådan får du hele familien med i haven

I Silvan synes vi, det er vigtigt, at hele familien kan komme med ud i den friske luft til leg og aktiviteter. Vi har derfor flere forskellige spil og legetøj til haven, som kan engagere både de mindre og de større. Har du mindre børn? Og har du måske lidt udfordringer med at finde på lege og aktiviteter, der kan få dem med udenfor? Så kunne et lille fodboldmål måske være en idé. Her kan barnet både få brugt noget krudt samtidig med, at motorikken bliver aktiveret. Hvis børnene synes, at vand og havet er spændende, er en krabbestang måske det helt rigtige. Så er det bare at sætte kursen mod stranden, med spand, fiskenet og krabbestang, for at komme på krabbejagt ved vandkanten. I kan også lave jeres egen krabbestang, med en pind, noget fiskesnøre og en klemme. Så kan I også udnytte hyggen ved at skabe noget sammen.

Til de større børn, og voksne, har vi naturligvis også masser af udendørs underholdning. Her kan et fodboldmål naturligvis også være kilden til mange timers sjov leg. Børnene kan f.eks. lave en fodboldturnering med vennerne, så får de med sikkerhed brændt noget krudt af. Til nogle af vores fodboldmål følger der endda en skydedug med. På den måde kan præcisionen trænes, og man kan få afgjort, hvem der har det bedste boldøje. Hvis størrelsen på haven er til det, kan et rundboldssæt også være lige det, der skal til. Du kan også gå med et helt klassisk spil stangtennis. Det er hyggeligt for både børn og voksne. I Silvan har vi også løse net til fodboldmål. Så kan I lave et fodboldmål i præcis den størrelse, som I har lyst til. I kan også vælge at udskifte det gamle fodboldnet, hvis det har set bedre dage. Det er et hyggeligt lille projekt, som de fleste i familien kan være med til.

Tag legetøj og spil med på turen

Vi tilbyder mange forskellige spil, hvoraf nogle af dem er oplagte at have med på tur. Det kan f.eks. være en tur i parken, på stranden eller på festival. Kongespil er en klar favorit, når det kommer til udendørs spil. Og det er perfekt at tage med på tur med både familien eller vennerne. Du kan også med fordel tage et kroketspil med på familiens campingferie. Det er let at have med, og det er let at stille op. Og så er det hurtigt noget, du kan få en formiddag til at gå med. Stangtennis er også et rigtig godt spil at have med. Det fylder ingenting, og så optager det heller ikke videre meget plads, imens du spiller det. Der er altså masser af muligheder for at sikre underholdningen, på turen, med udendørs legetøj og spil.

Tag familien med på kælkebakken

Når sneen og frosten endelig sætter ind, er der ikke noget bedre end en god kælketur. Her er der timevis af underholdning for både store og små. Og det er en sikker måde at få brugt noget energi på – vi kender alle trætheden og de tunge ben, efter sådan en tur. Derfor er vi i Silvan naturligvis også meget opmærksomme på, hvornår sneen falder. For når den gør, står vi altid klar med flere forskellige slags kælke og bobslæder. Vi har som oftest noget til forskellige størrelser og aldre, så alle kan komme ud og boltre sig i sneen. Vi gør dog opmærksom på, at kælke er en sæsonvare, og ikke noget vi nødvendigvis har på lager hele året rundt. Hvor mange og hvilke slags vi har, kan også variere fra år til år.