Legetøj & spil

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab hygge og samvær med legetøj og spil

Der findes ikke noget, der er meget hyggeligere, end når hele familien samles om et spil. Det kan virkelig styrke samværet og skabe mange sjove stunder. Det kan både være i form af havespil som kongespil, badminton, petanque og stangtennis, der passer perfekt til en varm sommerdag. Silvan har også mange andre former for spil, der kan lette humøret til både hverdag og fest. Det er f.eks. bordfodbold, shuffleboard, bordtennis og dart, der passer til alle aldersgrupper og niveauer. Se i vores udvalg af spil til indendørs og udenfor, så du kan skabe de perfekte rammer for sjov og underholdning.

Legetøj til børnene kan du også finde et stort udvalg af på denne side. Det er f.eks. sjove elbiler, som børn elsker at køre rundt i udenfor. Det kan også være en hoppeborg, hvor børnene kan lege sammen med deres venner. Til indendørsleg kan du bl.a. finde legekøkkener og værktøjsbænke, som børn kan bruge til sjove og kreative lege. Leder du efter legetøj til poolen, kan du se i vores udvalg af badedyr og vandleg. Vil du gerne lave din have om til et større legeområde, har vi også legehuse, legetårne og sandkasser. Sammen med legetøj og spil kan du få det helt optimale rammer for leg og bevægelse i haven.

Skal du udfordre venner og familie i bordfodbold, bordtennis eller dart?

Et spil bordfodbold, dart eller bordtennis kan samle venner og familie i alle aldre. Her har du også mulighed for at vinde over dine venner eller familiemedlemmer, så du endelig kan bevise, at du er den bedste til spillene. Både et spil dart, bordtennis og bordfodbold kan hurtigt afgøres, så du kan spille det i frokostpausen, eller hvis du lige vil have hovedet væk fra arbejdet eller studierne. Vil du gerne have mulighed for flere spil, kan du vælge vores multispillebord. Her kan du på et enkelt spillebord spille bl.a. bordtennis, pool, hockey og bordfodbold.

Vi har bordfodboldborde i forskellige størrelser – både de helt store og mindre udgaver. Vi forhandler også sammenklappelige bordfodboldborde, som ikke fylder så meget. Når du ikke bruger det, da du kan slå det sammen og sætte til side. Derudover har vi bordtennisborde, bordtennisnet og bordtennisbat i vores sortiment, så du kan spille en omgang bordtennis. Hvis du vil have et dartspil, sælger vi både dartskiver samt dartpile. Et andet sjovt spil, som du kan overveje, er shuffleboard. Shuffleboard er blevet mere og mere populært. Det er der mange gode grunde til, da det er et udfordrende og skægt spil, som samtidig er lettilgængeligt.

Hvorfor skal du købe en elbil eller gåbil til børn?

En elbil – og her taler vi om miniatureversionen til børn – er et sejt stykke legetøj, der også er helt unikt. Børnene kan nemlig prøve at køre i det, som kan minde om en helt rigtig bil – uden at det selvfølgelig er det. Elbiler til børn findes i et utal af farver og mærker, så dit barn kan finde sin favoritbil. Bl.a. har vi McLaren, Lamborghini, BMW, Range Rover og mange andre seje bilmærker. Indfri derfor din barns drøm om at få sin egen lille bil ved at købe en elbil til dem. Vær opmærksom på, at elbil til børn ikke må bruges på offentlig vej.

Ud over elbiler sælger vi også eltraktorer, elmotorcykler og endda også en elfrontlæsser. Husk dog altid at holde med børnene, når de bruger elkøretøjerne, så det kan blive en tryg og sikker oplevelse. Vi forhandler også mange andre former for køretøjer, som ikke bruger el. Det er eksempelvis traktorer og frontlæssere med pedaler og rat. En gåbil er en anden type legebil til små børn. Den er især god at bruge, når børnene ikke helt har lært at gå endnu, da de kan støtte sig til den. De kan også sidde på den og lige så stille og rolig skubbe sig selv frem på den med fødderne.

Et løbehjul og skateboard giver timevis af sjov motion i den friske luft

Har du svært ved at få børnene væk fra skærmene og ud i den friske luft? Så kan du købe et eller flere løbehjul til dine børn, som helt sikkert vil lokke dem til få motion og bevægelse. Og det er uden, at det bliver en sur pligt, da det er så sjovt at bruge løbehjulet. Husk, at børnene bør bære cykelhjelm og evt. knæ- og albuebeskyttere, så de er godt beskyttet på løbehjulet. Et alternativ til et løbehjul, der måske egner sig bedre til lidt større børn, er et skateboard. Det kræver lidt mere tid at lære at bruge et skateboard i forhold til et løbehjul, men til gengæld kan børnene bruge det til at lave fede tricks, når de først har lært at bruge det.

Hvis du gerne vil give børnene en lidt anden form for motion, kan stylter være en helt særlig udfordring. Det kan være lidt svært i starten at gå med stylterne, men med tiden kan de fleste lære det. Desuden lærer børnene at bruge stort set hele kroppen på stylterne. Vil børnene gerne have en endnu større motorisk udfordring, er inliners – eller rulleskøjter – et godt valg. Her er det dog meget vigtigt, at børnene har en god sikkerhed, så hjelm og beskyttelse på knæ, albuer og hænder er vigtigt. Børnene kan få timevis til at gå med at køre på rulleskøjter, når vejret er godt.

Skal du også med på padelbølgen? Så køb et padelbat hos Silvan

Padel er blevet en utroligt populær sportsgren i Danmark, og padelbaner skyder op over hele landet. Det skyldes, at det er en særdeles sjov form for motion, som samtidig ikke er så svær at mestre som badminton og tennis. De fleste kan altså lære at spille padel ret hurtigt. Hos Silvan forhandler vi flere padelbat og padelsæt, så du kan komme i gang med sporten. Du kan både købe dem enkeltvis eller i sæt med to padelbat og bolde, så du kan komme i gang med en makker. Vi har også bolde til padeltennis i vores sortiment.

Er du på udkig efter andre typer ketsjere end padelbat, sælger vi også jumbobadmintonsæt og tennissæt til haven eller stranden. Jumbobadminton er en sjov form for badminton, som passer perfekt til en varm dag i haven eller på stranden. Du kan også købe et net til badminton, så du kan spille en kamp. Strandtennis er også et underholdende spil, når der er sol og varme temperaturer om sommeren. Stangtennis er et havespil, hvor alle kan være med, og som samtidig indbyder til en dyst om, hvem i familien eller vennegruppen der er bedst til stangtennis.