Sandkasser

Med en sandkasse i haven kan børnene slippe fantasien løs og bygge sandslotte eller lave sandkager. Her i kategorien finder du vores sandkasser i forskellige materialer men alle i god kvalitet, så de kan holde til at stå ude året rundt. 

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sandkasser til leg i haven

Skab områder i haven med plads til børnenes leg. Placer for eksempel sandkassen ved terrassen eller et andet sted i haven, hvor du kan holde øje med børnene mens de leger. Med en sandkasse kan børnene få lov at bruge deres kreative evner og opøve finmotorikken.

Stort udvalg af sandkasser i forskellige størrelser

I SILVAN har vi et stort udvalg af sandkasser i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde netop den sandkasse, der passer til dine behov og din have. Har du en mindre have er en lille model at foretrække. En mindre plastik sandkasse kan være praktisk og lettere at flytte rundt med end en større model i træ. En anden fordel ved en sandkasse i plast, er at den om sommeren let kan laves til et soppebassin ved at fylde vand i, i stedet for sand.

Sandkasse i træ eller plast?

Vi har også et stort udvalg af sandkasser i både trykimprægneret træ og i vedligeholdelsesfrit komposit. Trykimprægneret træ er behandlet, så det kan modstå biologisk nedbrydning som svamp, råd og sandkasser i trykimprægneret kan derfor sagtens stå ude året rundt uden at tage skade. Komposit er ligeledes et materiale, der kan tåle at stå ude året rundt, da det er et blandingsprodukt bestående af både træ og plast. Plasten er miljøvenlig og er med til at kompositmaterialet kan holde til det danske vejr uden at nedbrydes. En sandkasse i enten komposit eller trykimprægneret træ er derfor en god investering. Vores sandkasser fås også i forskellige former, som den klassiske firkantede sandkasse men vi forhandler også sekskantet sandkasser med bænk, som er ideelle når flere børn eller børn og voksne vil samles ved sandkassen til leg.

Sandkasse med bænk og låg

En sandkasse med bænk er praktisk for voksne, da du derved kan sidde lidt mere komfortabel, når du vil lege med i sandkassen. Desuden er bænken også praktisk som bord, når børnene vil servere deres nylavede sandkage. I vores sortiment finder du også sandkasser med låg. En sandkasse med låg eller en sandkassedug er praktisk til at holde sandet tørt eller at holde sandkassen ren for tørre blade eller kattens efterladenskaber. Du finder også sand til sandkassen og sandkasse legetøj, så børnene straks kan komme til at lege i sandkassen, så snart den er samlet.

Få leveret sandkassen lige til døren

Alle vores sandkasser er i høj kvalitet og nemme at samle. Du kan derved hurtigt få sat sandkassen op og du vil kunne have glæden af sandkassen i mange år frem over. Find din nye sandkasse her og få den leveret direkte til døren i morgen.