Slik & drikkevarer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få slukket tørsten eller sulten i Silvan

I Silvan er vi vilde med gør-det-selv-arbejde, men vi ved også godt at det kan være hårdt, og du kan hurtigt få brug for en lille snack eller kolde drikkevarer. Du behøver heldigvis ikke smutte i en anden butik, hvis du vil have nogle lækre forsyninger med, når du køber ind til dit næste hjemmeprojekt. Du finder altid slik og drikkevarer i din lokale Silvan butik. Du kan bl.a. finde chokolade, lakrids, sodavand, chips og et godt udvalg af ispinde. Vi har sodavand, vand og andre drikkevarer på køl, så du kan nyde forfriskningen med det samme. Har du brug for lidt mere end en snack, kan du også få proteinbarer, som er proteinrig og fylder mere i maven

Du kan både få slik til børn og voksne i Silvan. Der er f.eks. vingummier, lakridspiber, karameller og sunde snacks som knækbrød og nødder. Hvis du er typen, der foretrækker at tygge på tyggegummi, når du sætter nye gardiner op eller bygger dine egne hylder, kan du også snuppe en pakke med fra Silvan. Hvis du skal flytte, kan du selvfølgelig få flyttekasser i Silvan, og husk forsyninger i form af slik, snacks og drikkevarer, både til dig selv, men især også hvis du får hjælp af andre. Hvis du har børn, som gerne vil være med til gør-det-selv-projekterne derhjemme, kan du også tage en slikpose eller andet med som belønning for et godt stykke arbejde.

Køb slik & drikkevarer med hjem eller bestil snacks med dine webordre

Hvis du alligevel er i gang med at lave en online bestilling, kan du også bestille chokolade, slik eller andre snacks med. Godt arbejde fortjener selvfølgelig en belønning, også selvom det ”bare” er derhjemme. Det er en nem måde at forkæle dig selv på - eller gemme det på, hvis du ikke vil dele med resten af familien. Det er kun muligt at købe kolde drikkevarer og is i vores fysiske butikker, da frosne is ikke klarer en tur med posten. Alle vores snacks og drikkevarer er dog altid tilgængelige i din lokale Silvan butik. Du finder som regel vores slik, is og drikkevarer i nærheden af kassen.

Slik og drikkevarer er muligvis en mindre del af vores varesortiment i Silvan, men vi har stadig et bredt udvalg af populære mærker, så du kan få din foretrukne sodavand eller chokoladebar. Vi har f.eks. både Coca Cola, Fanta, Red Bull, Pepsi og Faxe Kondi. Du kan naturligvis også få en helt almindelig kildevand. Vi har også slikmærker som Toms, Twix, Mars, Snickers, Lion og Haribo slik. I Silvan forstår vi godt at vi alle har forskellige foretrukne typer snacks, så derfor har vi lidt til enhver smag og mange forskellige typer snacks.

Altid kolde is i fryseren

Du kan både få flødeis og sodavandsis i Silvan, og du finder fryseren med is tæt på kassen i din Silvan butik. En smagfuld is kan altid nydes, og det er den perfekte selvforkælelses, hvis du arbejder flittigt på et gør-det-selv-projekt. Det er også supergodt om sommeren, når den varme sol brænder højt på himlen. Under den varme sol kan du hurtigt få brug for en forfriskende og nedkølende snack, og her er vores is det perfekte valg. Du kan altid få kolde is til gode priser, så du bør ikke tøve med at tage ned i Silvan, heller ikke på en varm sommerdag.

Vi forhandler is fra Frisko, så du kan helt sikkert finde en af dine klassiske favoritter. Det er f.eks. forskellige Magnum og Cornetto is, som er nogle af de bedste flødeis med chokolade eller andet topping. Du kan også få en lækker Solero, som er manges favorit om sommeren. Vi har også klassikere som Twister, Champagnebrus og Københavnerstang. Der er både is til børn og voksne, og du skal være velkommen til at tage dine børn med i Silvan – der er både spændende produkter og is til børn. I mange af vores nye eller renoverede butikker finder du også et legeområde til de mindste.

Få ekstra energi med en energidrik eller myslibar

Hvis du har brug for et skud koffein, kan du få en kold energidrik i Silvan. Det er dejligt, hvis du skal til at arbejde i haven, eller hvis du har haft en hård dag. Vi anbefaler dog ikke at børn på 16 år eller under indtager energidrikke, da det kan være vanedannende, men også fordi energidrikke kan have en mængde sukker og koffein, som er farligt for børn og teenagere. Her ser vi hellere at børn tager en sodavand eller juice i stedet. Det kan også være farligt for voksne, hvis de indtager for mange energidrikke, så husk at konsumere en ansvarlig mængde energidrik – du kan også med fordel undgå dem om aftenen, så du ikke får søvnproblemer.

Hvis du vil have en sundere snack end energidrikke, har vi myslibarer og proteinbarer. En myslibar er en lækker snack, som også kan give et hurtigt skud energi, hvis du er ved at gå sukkerkold. En myslibar har også nogle sunde ingredienser, og er en god snack, både hvis du er lidt sulten, eller hvis du mangler noget ekstra krudt til at være aktiv. En proteinbar er også rigtig god til at stille den lille sult, og så er den god hvis du skal træne eller til at tage et tungt læs. Hvis du har lagt fliser eller andet gør-det-selv-arbejde, som tager mange kræfter, er det også dejligt med en proteinbar.