Isbegonie, 6 stk.

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • 6 stk.
<h2>Kønne og robuste isbegonier</h2><p>Leder du efter en haveplante, som kan holde til lidt af hvert? Så kan du prøve kræfter med 6 isbegonie. Den fine isbegonie er en robust sommerblomst, som gør den velegnet til fx nybegynderen eller bed på gravsteder. Den flotte isbegonie trives udenfor fra maj måned og hen i efteråret, hvor den visner. De 6 planter kommer i en farskasse. Hvis du ønsker en flot variation på voksestedet, kan du med fordel tilføje andre sommerblomster dertil.<br><br>Dine planter blomstrer i perioden juni-september og trives bedst i halvskygge eller vandrende skygge. Isbegonia er robuste, men trives bedst når de vandes jævnligt. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af haveplanter din lokale Silvan-butik, eller her på webshoppen.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
49,95
49.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kønne og robuste isbegonier

Leder du efter en haveplante, som kan holde til lidt af hvert? Så kan du prøve kræfter med 6 isbegonie. Den fine isbegonie er en robust sommerblomst, som gør den velegnet til fx nybegynderen eller bed på gravsteder. Den flotte isbegonie trives udenfor fra maj måned og hen i efteråret, hvor den visner. De 6 planter kommer i en farskasse. Hvis du ønsker en flot variation på voksestedet, kan du med fordel tilføje andre sommerblomster dertil.

Dine planter blomstrer i perioden juni-september og trives bedst i halvskygge eller vandrende skygge. Isbegonia er robuste, men trives bedst når de vandes jævnligt. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af haveplanter din lokale Silvan-butik, eller her på webshoppen.

Tekniske spec attributer

Størrelse6 stk.
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
PlaceringSolrigt
VandingRegelmæssigt
JordPlantejord
Varenummer7300#9852314

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)1
Pakkelængde (cm)1
Pakkevægt (kg)0.9
Pakkebredde (cm)1