Gavepapir

Forvandl en kedelig pakke til en smuk gave med det helt rigtige gavepapir. I Silvan har vi gavepapir og indpakning i lange baner til årets julegaver. Sæt dit helt eget præg, og skab personlige julegaver med klassisk julegavepapir i forskellige farver og med hyggelige motiver.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab personlige julegaver med den rette indpakning

Med det rigtige julegavepapir kan du sætte et personligt præg på gaverne, hvilket kun gør dem endnu flottere. I Silvan har vi et bredt udvalg af gavepapir til dine julegaver i forskellige farver og med forskellige motiver. Du finder gaveindpakning i klassiske farver som rød og hvid, der er prydet med hyggelige, små nisser, juletræer og stjerner – alt, der hører sig julen til. Hvis du vil holde det helt enkelt, har vi også brunt gavepapir i en ekstra kraftig kvalitet. Da vi i Silvan holder meget af julen, har vi skabt vores helt eget julegavepapir dekoreret med fine rensdyr, julekugler og snemænd.

Hvis dine evner måske ikke ligger inden for gaveindpakning, har vi også flotte gaveposer og gavesække. Med dem kan du skabe en flot og klassisk indpakning uden at skulle bekymre dig om at folde hjørnerne helt rigtigt. Hvis du alligevel vover dig ud i at pakke gaverne ind selv, kan du altid skjule et krøllet hjørne eller et ekstra stykke tape med et smukt gavebånd og en sløjfe. Du finder nemlig også et stort udvalg af fine gavebånd i vores julesortiment. Det er en let og hurtig måde at gøre en lidt kedelig pakke til en spændende og indbydende gave.