LED-vokslys

Aftenerne er mørke i efteråret og om vinteren, og her kan det være en god idé at placere små lyspunkter rundt omkring i hjemmet. Her er batteridrevne LED-lys helt ideelle, da de ikke kræver særlige placeringer i nærheden af en stikkontakt og ej heller skal holdes under opsyn hele tiden. Find masser af LED-vokslys hos Silvan.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab lys i mørket med batteridrevne LED-vokslys

I de seneste år er vokslys med batteri virkelig blevet et hit, og det er nemt at forstå hvorfor. Vokslysene ligner til forveksling rigtige stearinlys, nogle modeller laver oven i købet et flakkende lys, som var der tale om et levende lys. Fordi der er tale om batteridrevne lys, behøver du ikke holde dem under opsyn hele tiden. Du kan derfor med god samvittighed pynte op med dem rundt omkring i hjemmet – også på børnenes værelser.

Lys, der ikke forurener

LED-vokslysene påvirker ikke dit indeklima, som rigtige stearinlys gør, og så sviner de ikke. Du vil med et LED-lys ikke opleve smeltet stearin. Du behøver heller ikke bekymre dig om flakkende gardiner eller være bange for at glemme at slukke lyset, inden du falder i søvn. Når du vælger LED-lys, skal du blot huske at have batterier på lager, til når du løber tør – og til dette formål kan Silvan naturligvis hjælpe. Find i vores store sortiment af batterier lige de størrelser, som du skal bruge.