Lysfigurer

Vil du skille dig ud i nabolaget? Pynt op i haven med sjove og dekorative julefigurer med LED. Dekorér træet med fine akryl fugle, eller pryd indgangen med søde, lysende kaniner eller pingvinunger. Lad dit hjem afspejle, at julen er lysenes fest, og skab glæde med lysfigurer fra Silvan.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Spred glæde i nabolaget med lysende julefigurer

Når vinteren, og særligt julen, nærmer sig, ynder mange at pynte op i haven. Det kan gøres på mange forskellige måder, men hvis du vil skille dig lidt ud i nabolaget, er lysende julefigurer måske lige noget for dig. De fås i mange fine designs og skaber en rigtig hyggelig atmosfære – og så er de en fryd for både børn og voksne, når de kommer forbi din flotpyntede have. Hvis du gerne vil holde det enkelt, kan du f.eks. placere små lysende fugle eller egern i træerne i forhaven. Her kan de sidde helt diskret og skabe et flot spil mellem træets grene.

I vores sortiment finder du også et flot rensdyr i akryl med LED. Det er ideelt at sætte i baghaven ved nogle buske eller lignende, hvor det lige kan kigge frem med sit hyggelige lys. Også julemanden med sin sæk har indfundet sig blandt vores lysfigurer. Ham kan du passende give en plads på taget, hvor han både skaber stemning og har let adgang til skorstenen. Vil du gerne byde gæsterne varmt velkommen ved hoveddøren? Så er en lanterne med LED-lys en let og elegant løsning – sådan en finder du også hos os. Uanset hvordan du ønsker at dekorere din have i den mørke tid, finder du smukke, lysende figurer til enhver smag i Silvan.

Pynt op med energibesparende LED-figurer

Det skal ikke være elregningen, der afholder dig fra at pynte op med stemningsfulde lysfigurer. Alle vores figurer er med LED-pærer, der er utrolig energibesparende. LED-pærer holder også enormt længe i forhold til både gamle glødepærer og almindelige sparepærer. Typisk holder de i minimum 25.000 tændte timer – mange holder længere. Du kan altså nyde dine lysdekorationer i mange år frem. Det lave energiforbrug og den lange levetid er også med til at gøre LED-belysning til et grønnere valg. Du kan derfor med god samvittighed pryde din have med disse fine figurer og sprede glæde i nabolaget.