Lyskæder

Lyskæder er for mange en fast del af belysningen i vinterhalvåret. I Silvan finder du alt i lyskæder fra bl.a. Sirius Top-line, Tech-line, Twinkly og fra Det Gamle Apotek. Dekorér haven med lysnet, klyngelyskæder og måske en flagstangskæde. Eller skab hyggelige dekorationer med dekorationslyskæder. Se hele udvalget herunder.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Gå mørket i møde med smukke LED-lyskæder

En lyskæde på busken, i træet eller rundt ved carporten gør det lidt lettere at komme igennem de kolde, mørke vintermåneder. De skaber en varm og hyggelig stemning, der er skøn at komme hjem til, og hyggelig som forbipasserende at se på. I Silvan har vi et stort udvalg af lyskæder til enhver smag. I vores sortiment finder du klassiske LED-kæder, klyngelyskæder, lysnet, flagstangslyskæder, dekorationskæder og meget mere. Vi har både varianter til udendørs og indendørs brug – og hvis det skal være rigtig festligt, finder du også multifarvede lyskæder, der er perfekte til gadefesten.

Hvilke typer findes der?

Der findes et utal af forskellige lyskæder, der hver især er med til at skabe hygge i de mørke måneder. I Silvan har vi et stort udvalg af de forskellige typer. Du finder både lyskæder med ledning og batteri, og nogle til udendørs og indendørs brug. Alle lyskæder i vores sortiment er med energibesparende LED-pærer. Læs mere om de forskellige typer herunder, og bliv klogere på, hvilken du skal vælge.

Almindelige lyskæder

Den helt almindelige lyskæde er den, der blot er en lang, lige kæde med lys. Den kan fås til udendørs og indendørs brug, med batteri og med almindelig ledning, alt efter dit behov. Om du er til varmt, hvidt lys eller til en lyskæde med farvet lys, finder du den rette hos Silvan. Du kan bruge en lyskæde til at dekorere stort set hele hjemmet og haven. Brug dem på altanen eller foran din hoveddør. Eller krøl kæden sammen, og læg den ind i en lanterne, og skab din egen lysdekoration. Du kan også montere dem rundt om døre og vinduer for at opnå et stemningsfuldt udtryk.

Lysnet

Med et lysnet får du let og hurtigt fordelt lysene i haven. Om det er på buske eller træer, bliver det ikke lettere. Du lægger blot nettet henover, sætter strøm til, og så er der lys. Du slipper for bøvlet med at sno ledninger ind og ud mellem grene. Det kan dog være en god idé at tage nogle enkelte grene igennem nettet. På den måde sidder nettet godt fast, hvis der skulle komme en dag med kraftig vind. LED-pærerne er placeret med lige afstand rundt på nettet, og du får dem derfor flot fordelt på hele træet eller busken.

Klyngelyskæder

Som navnet angiver, sidder lysene på en klyngekæde i små klynger hen ad ledningen. De bruges som oftest som almindelige lyskæder – på altanen, gelænderet og på træer og buske. De giver et lidt andet udtryk, da LED-pærerne er koncentreret på ét sted. De skaber stadig et smukt og stemningsfuldt skær, der spreder varme og hygge på de mørke aftener.

Flagstangslyskæder

Mange glemmer ofte flagstangen, når det kommer til udendørs julebelysning. Du kan dog sagtens gøre den til en del af pyntningen med en dekorativ flagstangslyskæde. Den skal blot hejses op i flagstangen, hvor den skaber et stort, lysende juletræ omkring flagstangen. Det er både let og hurtigt, og så er det rigtig smukt at kigge på.

Dekorationslyskæder

Lyskæder kan også være helt små og elegante – disse bliver ofte kaldt dekorationslyskæder, og de er typisk til indendørs brug. De er ideelle at bruge i juledekorationer, lanterner og lignende, hvor du gerne vil skabe din egen dekoration. De fleste bruger batteri, så du kan placere dem lige, hvor du vil, uden at skulle tænke på ledninger og adgang til stikkontakt.

Forlæng glæden med Sirius Tech-line og Top-line

Hvis du tidligere har været på udkig efter julebelysning til din have og dit hjem, er du med stor sandsynlighed stødt på mærket Sirius. De tilbyder et meget bredt sortiment af både indendørs og udendørs lysdekorationer. I Silvan finder du bl.a. et stort udvalg af deres lyskæder, der typisk kommer i to serier: Top-line og Tech-line. Begge serier kan forlænges ved hjælp af suppleringskæder, som du kan tilkoble et startsæt. Læs mere om de to serier fra Sirius herunder.

Sirius Top-line

Sirius Top-line er en lavvolt serie af lyskæder med en ekstra kraftig transformer. Den kraftige transformer giver dig mulighed for at sætte hele 2000 lys efter hinanden på den samme transformer – det svarer til ca. 200 meter. For at komme i gang skal du have et Top-line-startsæt, hvor der medfølger transformer og stikprop. Om dit startsæt og dine suppleringskæder skal være almindelige lyskæder, net eller iskrystaller, er helt op til dig, så længe det er i Top-line-serien. Alle kæderne i Top-line-serien afgiver et behageligt varmt hvidt lys. Top-line-serien er godkendt til udendørs brug, men du kan naturligvis også vælge at bruge den indendørs.

Sirius Tech-line

Sirius Tech-line er den mere robuste serie med en kraftig 230V ledning. På startsættet til Tech-line kan du tilkoble helt op til 8000 lys i form af suppleringskæder – det svarer til ca. 800 meter. Også her kan du selv vælge, om du vil supplere med kæder, net, lysgardiner eller noget helt fjerde. Du kan dog kun bruge produkter fra Tech-line-serien til forlængelse. Til startsættet medfølger stikprop og 1,5 meter ledning fra LED-pærerne til stikproppen. Tech-line-serien er også godkendt til udendørs brug. Du kan vælge at bruge den indendørs, men på grund af den kraftige ledning, kan den hurtigt virke voldsom, når du bruger den indenfor.

Pynt op med omtanke med energibesparende LED-lyskæder

Alle de lyskæder, du finder i vores sortiment, er med LED-pærer. Det vil sige, at de er meget energibesparende og derfor ikke øger elregningen væsentligt, selvom du har dem tændt over længere tid. LED-pærer har også en lang holdbarhed og kan typisk være tændt i mindst 25.000 timer – ofte længere tid. Du slipper altså for at bøvle med at skifte pærer i din lyskæde og kan blot nyde den i mange år frem. Når du pynter op med LED-lyskæder fra Silvan, gør du det altså med omtanke for både din pengepung og for miljøet.