Sirius Top-Line

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sirius Top-Line – forlæng dine lyskæder med op til 2000 lys

Leder du efter julebelysning? Og måske i særdeleshed efter lyskæder? Så er Sirius Top-Line måske svaret. Top-Line er en serie af udendørs lyskæder fra Sirius, der giver dig mulighed for at bygge lige præcis den type og længde af lyskæde, du har brug for. Med Sirius Top-Line kan du nemlig skabe en lyskæde med helt op til 2000 lys – det svarer til ca. 200 meter. Det er rigtig meget lyskæde. Det er en serie af lavvolt-lyskæder, der kommer med en ekstra kraftig transformer. Og det er transformeren, der gør det muligt at forlænge med op til de 2000 lys i én kæde. Top-Line-serien er delt op i startsæt og suppleringskæder, som arbejder sammen for at skabe lige præcis den løsning, du drømmer om. Læs mere om de forskellige dele herunder:

Startsæt

For at komme i gang med Sirius Top-Line får du først og fremmest brug for et startsæt. Det er her det hele begynder. Et Top-Line-startsæt indeholder både lyskæde, transformer og stikprop. Det er altså klar til at sætte i stikkontakten. Du kan få startsæt som almindelig lyskæde, som lysnet, med multifarvet lys og flere andre typer. Hvis du vælger at starte ud med et Top-Line-startsæt med f.eks. en klassisk lyskæde, kan du sagtens bygge videre med en suppleringskæde i et lysnet – det står dig helt frit for, så længe det stadig er inde for Top-Line-serien. Og så kan du ellers bare bygge på, indtil du rammer 2000 lys på ét startsæt.

Suppleringskæder

Når du først har dit startsæt på plads, kan du begynde at udvide med suppleringskæder. Suppleringskæderne kan ikke bruges alene. De kommer nemlig uden transformer og stikprop. Du kan altså ikke slutte den til strøm uden et startsæt – den er kun beregnet som forlænger. Og det er sådan set meget smart. For du slipper både for at skulle have adgang til mange stikkontakter udefra, og samtidigt er de billigere at købe end et startsæt, hvor det hele følger med. Suppleringskæderne fås også i mange forskellige typer; lyskæder, lysnet, klyngelyskæder m.m. Det er bare at vælge den, der passer bedst ind.

OBS! Du kan kun forlænge et Top-Line-startsæt med suppleringskæder og tilbehør fra Top-Line-serien. Det er altså ikke muligt at bruge Top-Line-produkter sammen med f.eks. Tech-Line-serien eller serier fra andre producenter.

Fordele ved Sirius Top-Line-lyskæder

  • Energivenlige LED-lys
  • Varmt hvidt lys på diskret, sort ledning
  • Kan forlænges med op til 2000 lys – ca. 200 meter lyskæde
  • Kan sammensættes med forskellige typer af suppleringslyskæder inden for Top-Line-serien
  • Mange anvendelsesmuligheder ved hjælp af tilbehør, såsom fordelere og forlængerledninger
  • Starten af kæden er markeret med en grøn pære, så du let kan finde hoved og hale

Hvilke typer lyskæder findes der i Top-Line-serien?

Når det kommer til lyskæder, findes der et hav af typer – og det gælder også inden for Sirius Top-Line-serien. Og du har måske ved flere anledninger både hørt om lysnet, klyngelyskæder, iskrystaller og meget andet. Men hvad er så egentlig forskellen på dem alle? Det forsøger vi at belyse herunder. Du får en kort forklaring af de forskellige typer, og hvor de som oftest bliver brugt. Det kan forhåbentligt hjælpe dig lidt på vej i valget af årets udendørs julebelysning.

Almindelige lyskæder

Her er der ikke så mange dikkedarer. De almindelige lyskæder er, som du kender dem – en lang ledning med små LED-lys fordelt på. De fås i flere forskellige længder med forskelligt antal lys på. I Top-Line-serien finder du et startsæt på 5 meter med 50 lys. Hertil kan du forlænge med suppleringskæder på alt fra 50 til 300 lys. Så hvis du er mest til de helt klassiske lyskæder, er der rig mulighed for at skabe netop den længde og løsning, der passer til dit behov. Og er det du til det klassiske, men med et twist, finder du i Silvan også Top-Line-lyskæder med kulørte lys.

Lysnet

Lysnet er smarte. Det er en både let og hurtig måde at få udsmykket træer og buske med julelys. Et lysnet er egentlig bare et firkantet net af ledning, hvor der i hver samling, eller hvert kryds, er placeret en LED-pære. Det betyder, at lysene er spredt helt perfekt og alle har den samme afstand til hinanden. Med et lysnet slipper du altså helt for bøvlet med at prøve at placere lyskæden helt rigtigt, så lysene ligger jævnt. Det gør de helt af sig selv. Som nævnt er lysnet oplagte til brug på buske og træer, men du kan også sagtens hænge det op på en gavl eller en væg – måske sammen med nogle hængeplanter eller ampler, som også er fint dekorerede. Det skaber en rigtig hyggelig stemning.

Klyngelyskæder

Som navnet antyder, er lysene på en klyngelyskæde placeret i klynger. De kaldes også for clusterkæder. De kan fås i lidt forskellige slags i Top-Line-serien – nogle, hvor lysene sidder meget tæt sammen på række, og andre, hvor de sidder sammen i klynger og ligner små krabbeben. Klyngelyskæder kan bruges stort set hvor som helst. Fordelen ved dem er, at lysene bliver en smule tydeligere, da de netop sidder tæt sammen. De kan derfor være gode i buske eller træer, som har en del blade, hvor lyset ellers kunne blive en smule skjult.

Iskrystaller

Iskrystal-lyskæder minder en del om istap-lyskæder, her består selve istappen bare af en lille lyskæde. De kaldes fra tid til anden også for et lysgardin. Iskrystal- eller istap-lyskæden bliver ofte brugt langs udhæng omkring huset, skuret eller andre udbygninger. De skaber en supersmuk effekt og giver lige lidt ekstra, i forhold til den traditionelle lyskæde. Det er i bund og grund en almindelig, sort ledning, hvorfra der hænger små lyskæder ned. Lyskæderne har forskellige længder og forskellige antal lys på, så du lidt får fornemmelsen af istapper eller krystaller, der hænger ned fra udhænget.

Udnyt alle funktioner med det rette tilbehør

Til Sirius Top-Line findes der også forskelligt tilbehør, der giver endnu flere muligheder. Du kan nemlig bl.a. få fordelere, eller splittere, hvor du får mulighed for at tilslutte enten to eller fire suppleringskæder til et startsæt eller en anden suppleringskæde. Det er en supersmart løsning, hvis du gerne vil sende lyskæder i flere forskellige retninger fra det samme sted. Det kunne f.eks. være, hvis du har to buske eller træer ved siden af hinanden, og du vil have en kæde på hver – eller måske et lysnet på den ene og en kæde på den anden.

Derudover kan du også tilkøbe en forlængerledning på 5 meter til Top-Line-serien. Den er ideel, hvis du har en række af træer eller buske, der står med lidt mellemrum. Her er det træls at skulle have lys liggende hen over jorden, for at trække lyskæden hen til næste træ eller busk. Her tilslutter du blot en forlængerledning mellem hver lyskæde. Forlængerledningen er sort, ligesom lyskæderne. Den er altså meget diskret, og den falder ikke sådan i øjnene på jorden i de mørke måneder.