Lystræer

Lystræer i haven skaber en hyggelig og varm stemning i de kolde, mørke vintermåneder. I Silvan finder du flere lystræer med LED i forskellige størrelse og med forskelligt antal lys, der pryder både i haven og hjemmet. Se udvalget her, og skab en indbydende og varm stemning med lysende træer.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Dekorér haven med smukke lystræer til udendørs brug

I de mørke vintermåneder er der ikke noget bedre end hyggelig og stemningsfuld belysning. Med LED-lystræer fra Silvan kan du let skabe en varm og indbydende stemning i haven. De fås i flere designs og med forskellige antal lys, alt efter, hvad du ønsker. Mange modeller kommer med et spyd for enden, så du let kan placere dem i jorden eller i en potte. Du kan også få varianter, der er udstyret med en praktisk fod. De er ideelle at sætte på fliser eller på terrassen, hvor du ikke har mulighed for at stikke et spyd ned i jorden.

De smukke, lysende træer kommer i mange former og størrelser. Grenene kan typisk formes ligesom ståltråd, så du kan skabe den silhuet, du finder smukkest. Du kan også få et lystræ, der er udformet som en hyggelig hængepil, hvis du ønsker et lidt anderledes look. I vores sortiment finder du LED-lystræer fra bl.a. Sirius og Det Gamle Apotek, der hver især skaber stemning i haven eller hjemmet. LED-lysene på træerne afgiver en stemningsfuld, varmhvid tone, der hverken forstyrrer naboer eller forbipasserende. Find det helt rigtige lystræ, og gå vinterhalvåret i møde med en smukt oplyst og dekoreret have.

Skab lys og stemning med god samvittighed

Alle vores lystræer er skabt med LED-pærer, hvilket har mange fordele. Den største fordel er det lave strømforbrug. Det er særligt relevant ved belysning, der er tændt i længere tid. De fleste har deres udendørs lysdekorationer, såsom lystræer, tændt i mindst 6 timer om dagen. Men med LED-lys behøver det altså ikke koste en formue hverken i kroner eller ressourcer. LED-pærer har også en utrolig lang levetid. De fleste kan holde minimum 25.000 timer, hvor de er tændt. Den lange holdbarhed gør også, at du ikke behøver udskifte dine lysdekorationer og lystræer så ofte. Det nedsætter forbruget og i sidste ende miljøbelastningen.

Endnu en fordel ved LED-belysning er den lave varmeafgivelse. LED-pærer bliver ikke varme på samme måde som f.eks. de gamle halogenpærer. Det er med til at nedsætte brandfare, og du skal ikke være nervøs for, om børn, husdyr eller andre nysgerrige sjæle får fingrene i dit lystræ. Når du vælger at dekorere din have og dit hjem med LED-belysning såsom lystræer, kan du altså gøre det med god samvittighed. Du sparer på elregningen og skåner miljøet for unødig belastning.