Dekorationsmaterialer

Julen står for døren, og derfor er tiden til at lave fine juledekorationer kommet. Hos Silvan finder du alle materialerne til at lave juledekorationer – alt fra ler og kranse til frøkapsler og glitterspray. Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i Silvans mange dekorationsmaterialer til hjemmets juledekorationer.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Basismaterialer til julens dekorationer

Ler, halmkranse, oasis og ståltråd. Disse er fundamentet i hvilken som helst juledekoration, og derfor kan du naturligvis finde dem hos Silvan. Mange foretrækker også at benytte lysholdere i deres dekorationer, uanset om der er tale om kronelys eller bloklys, og her har vi et udvalg i forskellige farver. Når først du har styr på alle de basale elementer i dekorationen, kan du begynde at pynte den – og pyntningen er jo den sjoveste del; det ved alle. I vores sortiment kan du også finde upyntede grankranse, som blot skal dekoreres, inden de kan hænges på hoveddøren eller benyttes som adventskranse.

Dekorative elementer til juledekorationer

Slip for en tur i skoven ved at slå et smut forbi Silvan. Her har vi nemlig adskillige bær, tørrede frugter, kanelstænger, bark, træskiver, frøkapsler, nødder og lignende til pyntning af årets juledekorationer. Således kan du skabe en traditionel og naturlig juledekoration uden først at skulle gennemgå skovbunden for småtterier. Hvis du foretrækker et drys af sne eller glitter på dine juledekorationer, så forhandler vi også glitter- og snespray. Snevat til julelandskaber og julestickers til vinduerne har vi skam også.