Færdige juledekorationer

I Silvan kan du finde hyggelige, færdiglavede jule- og adventskranse samt mosdyr. Vi vil gerne inspirere til kreative skab-det-selv-projekter, men hos Silvan er der også plads til alle dem, der ønsker at købe dekorationerne færdige.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Krans til hoveddøren – byd gæsterne indenfor

Særligt hyggeligt er det, at husfacaderne og haverne pyntes i julemåneden, og en krans på hoveddøren kan virkelig være flot. Hvis du ikke lige har lyst til at lave en selv, kan du købe en færdig hos Silvan. Så skal du blot sørge for at hænge den op på døren derhjemme. Når du så i julemåneden får gæster på besøg til julevisitter, bydes de velkommen af en smuk julekrans på døren. Det er da i sandhed skønt, når julestemningen allerede sættes ved husets indgang.

Krans til kirkegården – et lille julevisit

Julen er en tid, hvor vi samles med vores nære og kære, og derfor er det helt naturligt, at vi mindes vores afdøde. Et besøg på kirkegården er for mange en fast juletradition. Hos Silvan finder du et udvalg af dekorationer, som er ideele til pyntning af gravsteder ved juletid. Moshjerter, mosrensdyr, moshunde og også traditionelle, runde vinterkranse er i sortiment. De kan alle blandt andet benyttes som pynt på kirkegården. Hvis du selv ønsker at lave din egen kirkegårdspynt, har vi også materialer til et DIY-projekt, såsom halmkrans og pyntegran.