Juleplanter & pyntegrønt

Hos Silvan kan du købe pyntegrønt til julens dekorationer samt forskellige grønne og farverige juleplanter – herunder pyntegran, hyacinter og husløg. Vi forhandler både afskåret pyntegrønt og stedsegrønne planter i potter, så der er lidt til enhver smag.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Afskåret pyntegrønt til juledekorationer

Et vigtigt element i enhver juledekoration er alt det grønne. Vi kender alle en, som mener, at man ikke kan lave en juledekoration uden et kilo grangrene. Hos Silvan har vi et udvalg af forskellige typer afskåret pyntegrønt til alle typer juledekorationer. Find blandt andet nordmann-gran, nobilis-gran, mistelten, skovmos og meget mere. Hvis du ønsker at finde planter, der kan bruges til pyntegrønt, men som du kan plante ud i haven efter julens brug, er der også muligheder i Silvan. Her finder du nemlig også stuegranner og andre stedsegrønne planter i potter.

Bæredygtige dekorationer til julen

Hvis du laver en juledekoration på en bund af ler, så vil de grønne elementer unægtelig visne hurtigt. Vi kender det alle fra tidligere år; sidst i december er grangrenene tørre, og nålene drysser. Hvis du laver din dekoration i oasis, som er gennemvædet med vand, kan du holde liv i dekorationen i meget længere tid. Hvis du benytter planter med rødder og sørger for at give dem gunstige forhold i enten oasis eller jord, så kan du holde liv i dekorationen endnu længere endnu. Sådan skaber du en bæredygtig juledekoration.

Hos Silvan sælger vi et fint sortiment af planter til dine juledekorationer. Find blandt andet hyacinter, tulipaner og amaryllis i potter samt succulenter og julestjerner.