Lys & servietter

Julen er lysenes fest, og lys skal der til. Hos Silvan forhandler vi både fyrfadslys, bloklys, kronelys og kalenderlys i forskellige farver og modeller. Når du skal dække julebordet, kan du derfor dekorere det med levende lys og flotte servietter med skønne julemotiver fra Silvan.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Tæl ned til jul med kalenderlys

Julen står for døren, og derfor skal juledekorationerne med kalenderlys snart laves. Således kan vi fra 1. december begynde at brænde kalenderlyset ned i takt med, at juleaften nærmer sig. 24 dage kan hurtigt gå; for de yngste i familien passerer tiden dog lidt langsommere end for os andre. Kalenderlyset er en skøn tradition, som samler familien og markerer tiden, der går. Hos Silvan sælger vi et fint sortiment af smalle og brede kalenderlys af stearin. Hvis du ønsker et kalenderlys med batteri, så forhandler vi også det flotte Sara Kalenderlys fra Sirius.

Adventslys hos Silvan

Den helt traditionelle adventskrans er en krans ophængt fra loftet i røde silkebånd, men i dag findes der mange moderne bud på, hvordan en adventsdekoration skal se ud. Der findes mange forskellige adventsstager, hvor du blot sætter stearinlysene i. Andre vælger at lave dekorationer helt fra bunden. Det er et hyggelig, lille projekt, der kan samle hele familien, både store og små. Fælles for alle dekorationerne er, at der skal adventslys til. Hos Silvan kan du finde forskellige fyrfadslys, bloklys og kronelys alt efter, hvilken type lys du ønsker i din adventsdekoration.

Servietter til julens fester

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan dække et smukt julebord. Servietten kan placeres på tallerkenen, ved siden af den, i glasset, eller den kan foldes til vidunderlige figurer. Hvis der serveres flere retter, placeres servietterne måske også imellem tallerkenerne. Når du vælger en serviet med et flot julemotiv, pynter den i sig selv og behøver derfor ikke nødvendigvis at blive foldet for at skille sig ud. Målet er jo at dække et så smukt julebord, at gæsterne bliver imponerede og husker det helt til næste år.