Nisser

Bliver det mon jul i år, hvis ikke nisserne gør deres indtog? For mange er nisser indbegrebet af julen, og du kan finde et flot udvalg af julenisser i Silvan. Bløde nisser i filt eller velour, nisser med teleskopben og nisser i alle julens farver – vi har dem alle i sortiment.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Byd julen velkommen og lad drillenisserne flytte ind

Lad nissefar og nissemor gå på opdagelse i dit hjem, og tillad dem at flytte ind på reolen, ved foden af juletræet, i vindueskarmen eller et helt fjerde sted. De er hyggelige, de gamle nissemænd og -koner, og dejligt bløde, hvis du vælger dem af tekstil. Hvis du ønsker nisser på en høj placering i hjemmet, f.eks. en hylde eller reol, da er nisserne med lange hængeben ideelle. Vi har både traditionelle nisser med mange detaljer og røde huer, men også mere moderne nisser med mere dæmpede og neutrale farver.

Idéer til mandelgaven eller pakkekalenderen

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal benytte som mandelgave, pakkekalendergave eller pakkegave til pakkeleg, så er en nisse jo oplagt. Find nisser i alle størrelser og farver, og pak dem ind til dine kære. Vigtigt er det altid at købe gaver, som man gerne selv vil modtage, fordi sådan ved du med sikkerhed, at gaven vil blive velmodtaget. Materialer til gaveindpakningen finder du også hos Silvan – så du behøver kun handle ét sted, når du skal købe smågaver til julemånedens pakkelege med mere.