Juletræer & juletræspynt

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hold juletræet friskt hele julen


Et nyfældet træ kan med fordel stå og akklimatisere et par dage ude i haven, inden det skal ind i den varme stue. Opbevar under alle omstændigheder træet udenfor, indtil det skal bruges. Enten i en spand vand eller liggende i græsset. Fjern nettet forsigtigt, og lad træets grene falde på plads naturligt. Vælg en placering væk fra varmekilder, der vil udtørre de spinkle nåle. Benyt evt. en juletræsfod med mulighed for vanding. Skær 2 cm af stammen, og kom gerne et par hovedpinetabletter (f.eks. Kodimagnyl) med acetylsalicylsyre i vandet, da det kan forlænge træets holdbarhed.

Find alt til juletræet i Silvan

Juletræet er familiens samlingspunkt i en ellers travl julemåned. Derfor er det også vigtigt, at det udstråler glæde, hygge og ikke mindst julestemning. I Silvan finder du alt, du skal bruge, for at få det helt perfekte juletræ. Vi har et stort udvalg af både ægte og kunstige juletræer, pynt og lys. Du finder også praktiske juletræsfødder, så dit træ står sikkert og stabilt. Vi har både klassiske modeller udformet som en stjerne og de mere praktiske med en indbygget vandbeholder. Et juletræstæppe er også vigtigt. Det er med til at omkranse gaverne, når de ligger under træet og fuldender det smukt pyntede juletræ.

Fejr højtiden med en ægte gran

Hvis du sværger til et ægte grantræ, finder du et bredt udvalg hos os. Om du er til den populære og fyldige nordmannsgran eller den klassiske og smallere rødgran, finder du helt sikkert et passende træ i vores sortiment. Vores nordmannsgraner kommer i højder fra 120-220 cm, og rødgranerne ligger i højder fra 150-175 cm. Der er altså rig mulighed for at finde netop den størrelse, der passer perfekt hjem til dig. Hvis pladsen er trang, eller du blot foretrækker et lille, hyggeligt træ, har vi også flere små grantræer i potter – du kan sågar få et minitræ, der allerede er påsat en fod.

OBS: Vær opmærksom på, at du kun kan købe vores juletræer i din lokale Silvan-butik og ikke online på silvan.dk.

Genbrug dit træ i flere år med et kunstigt juletræ

Hvis du ikke rigtig er til gran og måske ikke gider støvsuge grannåle op, eller hvis du bare gerne vil genbruge dit træ år efter år, finder du i Silvan også et bredt udvalg af kunstige juletræer. Det er en ideel løsning, hvis du gerne vil have den traditionelle hygge og stemning fra et ægte juletræ, men ikke orker det arbejde, der følger med. Vi har forskellige varianter, der ligger i forskellige prisklasser. Du kan både få store og fyldige træer og også de lidt mindre og smallere. Du kan få kunstige juletræer med lys eller sne, og du kan også få helt klassiske, hvor du selv bestemmer både lys og pynt.

Glem ikke pynten

Intet juletræ er fuldendt uden juletræspynt – og det er uanset, om det er en ægte gran eller et kunstigt et. For mange er pyntningen med juletræspynt en hyggelig aktivitet, der samler familien. Ofte består pynten af et mix af gammelt og nyt. Hvis det er tid til lidt nyt, finder du både traditionelle glaskugler, julehjerter og andre smukke ophæng til træet i vores sortiment. Du finder naturligvis også fine og dekorative topstjerner. Du får altså rig mulighed for at forny juletræspynten med Silvan.