Juletræspynt

I Silvan finder du alt til at dekorere juletræet helt perfekt – uanset, om du foretrækker et helt traditionelt udseende eller et mere moderne og stilrent udtryk. I vores julesortiment finder du julekugler, dannebrogsguirlander, små fugle med klips, nøddeknækkere og meget mere til træet. Se hele udvalget her.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan får du det flotteste juletræ

Der findes lige så mange måder at dekorere et juletræ på, som der findes julepynt. For at få det flotteste juletræ er der nogle råd, du kan følge. Det er f.eks. en god idé at hænge de tungeste ting nederst. Her er grenene tykkest og kan derfor bære mere uden at bøje. Du kan med fordel også hænge det mere robuste pynt nederst. Det er typisk der, hvor man kan komme til at støde til det både i hverdagen, og når der skal danses om træet. Så kan du hænge de lette og mere skrøbelige dekorationer øverst. På den måde kommer de også til deres fulde ret, uden at blive skjult mellem fyldige grene.

Der er rig mulighed for at variere juletræspynten og skabe et smukt udtryk med en blanding af gammelt og nyt. Mange familier har pynt, der er blevet overbragt fra generation til generation. Disse dekorationer er ofte med til at sætte den helt rigtige julestemning. Med vores udvalg af julepynt kan du på en elegant måde kombinere det nye med det gamle. Du finder flotte julekugler i klassiske farver som rød, hvid, guld og sølv. Du kan også spæde til med julekugler med glimmer og små hjerter. Det vigtigste er, at pynten afspejler din og din families jul.

Hvilken slags pynt skal du vælge?

Der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til juletræspynt. Du kan derfor altid finde noget, der passer til netop din stil. Nogle vælger at dekorere træet i samme stil som resten af hjemmet. Det kan f.eks. være i den mere traditionelle stil med klassisk pynt som engle, julehjerter, trommer, kogler og guirlander med dannebrogsflag. Her finder du juletræspynt i mange forskellige farver, så du også har mulighed for at køre et stilrent farvetema på dit træ. Dekorér det f.eks. med hvide glaskugler, snefnug og ranker med smukke iskrystaller. Uanset hvilken stil du er til, finder du smukt juletræspynt hos Silvan.

Hvis du er mest til de klassiske julekugler, kan du få dem i et hav af designs og materialer, der hver især har deres egne fordele og udtryk. Du kan bl.a. få dem i plast og i glas. Glaskugler er yderst elegante og pryder på ethvert træ. De er dog også mere skrøbelige. Derfor anbefaler vi, at du hænger dem lidt højere oppe på træet. Så minimerer du risikoen for, at nogen løber ind i dem, og de falder på gulvet. Plastkuglerne kan du bruge overalt på træet. De er også ideelle at bruge i diverse dekorationer rundt omkring i hjemmet.

Hvornår skal juletræet pyntes?

Det er naturligvis en smagssag, hvornår man vælger at dekorere sit juletræ. Mange vælger at tage træet ind og pynte det ca. en uge før den store aften. På den måde undgår du, at det bliver tørt og drysser grannåle på gulvet. Mange vælger også at sætte en lyskæde på grantræet, inden pynten kommer på. På den måde kan du både nyde duften af frisk gran og det stemningsfulde skær fra lyskæden. Hvis du derimod har et kunstigt juletræ, kan du passende dekorere det samtidigt med, at den øvrige pynt kommer op. Så kan du nyde stemningen, så længe du har lyst.

Dekorér træet med hjemmelavet juletræspynt

Hvis du ikke helt synes, at den pynt, du kan købe, passer til din stil, kan du let skabe noget selv. Gå en tur i skoven, og find naturlige materialer til din pynt. Det kunne f.eks. være fine, små grankogler. De er ideelle at male og hænge på træet – og det er noget både store og små kan være med til. Blade kan også let forvandles til hyggelig julepynt. Udvælg dig en flot spraymaling og spray bladet, lav hul til en snor, og så har du din egen lille dekoration til juletræet. Kun kreativiteten sætter grænser, når det kommer til hjemmelavet juletræspynt.