Keflico, Propbor m. justerbart dybdestop

  • Til forboring af huller
  • Med justerbart dybdestop
  • Velegnet til hårdttræ
  • Ø: 15 mm – HHS-bor Ø: 4 mm
<h2>Keflico bor til forboring af huller</h2><p>Vil du gerne have propper i din terrasse? Så kan du her finde dette propbor med justerbart dybdestop, som du skal bruge til at forbore huller til skruer eller propper. Vi anbefaler, at du fylder alle huller med propper samme dag, så der ikke falder snavs og vand ned i hullerne. Dette bor har et udskifteligt HHS-spiralbor med Ø: 4 mm.<br><br>Dette bor er specielt velegnet til hårdttræ, og det kan derfor bruges til Keflicos terrassepakker. Propperne, som du skal anvende efter forboring, bør måle Ø: 15 mm. Grundet det justerbare dybdestop gør, at du altid er sikret en korrekt dybde.</p>
Værktøj, maskiner & isenkram / Tilbehør til elværktøj / Bor og bits
479,95
479.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Keflico bor til forboring af huller

Vil du gerne have propper i din terrasse? Så kan du her finde dette propbor med justerbart dybdestop, som du skal bruge til at forbore huller til skruer eller propper. Vi anbefaler, at du fylder alle huller med propper samme dag, så der ikke falder snavs og vand ned i hullerne. Dette bor har et udskifteligt HHS-spiralbor med Ø: 4 mm.

Dette bor er specielt velegnet til hårdttræ, og det kan derfor bruges til Keflicos terrassepakker. Propperne, som du skal anvende efter forboring, bør måle Ø: 15 mm. Grundet det justerbare dybdestop gør, at du altid er sikret en korrekt dybde.

Tekniske spec attributer

Diameter15 mm / 4 mm
Varenummer7710#2310583

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)4
Pakkelængde (cm)14
Pakkevægt (kg)0.1
Pakkebredde (cm)4