Samlestykke, 10, hvid

  • 100 % genanvendt PVC
  • Bruges til at sammensætte 2 tagrender
  • Til Plastmo Plast tagrendesystem
  • Størrelse: 10
<h2>Få et flot samling på dine tagrender</h2><p>Vil du gerne have monteret tagrender på dit hus, eller skal de gamle fornyes? Så kan du her få et samlestykke i farven hvid til dine tagrender. Samlestykket passer til tagrender fra Plastmo i størrelse 10. Du anvender samlestykket, der hvor dine 2 ender af tagrenden mødes, så dette er altså samlingen. Du får derfor en stabil samling ved at anvende et samlestykke. Hvis du har geringer, skal du huske at have samlestykker hertil. Du kan finde flere forskellige samlestykker – både i andre farver og størrelser.<br><br>Dette produkt er omfattet af Wuppi-ordningen, som er et fælles initiativ om indsamling og genanvendelse af PVC-byggeaffald. Produktet er fremstillet af 100 % genanvendt blyfri PVC, der kan genanvendes op til 10 gange.</p>
Byggematerialer / Tagrender / Tagrende tilbehør
36,95
36.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Få et flot samling på dine tagrender

Vil du gerne have monteret tagrender på dit hus, eller skal de gamle fornyes? Så kan du her få et samlestykke i farven hvid til dine tagrender. Samlestykket passer til tagrender fra Plastmo i størrelse 10. Du anvender samlestykket, der hvor dine 2 ender af tagrenden mødes, så dette er altså samlingen. Du får derfor en stabil samling ved at anvende et samlestykke. Hvis du har geringer, skal du huske at have samlestykker hertil. Du kan finde flere forskellige samlestykker – både i andre farver og størrelser.

Dette produkt er omfattet af Wuppi-ordningen, som er et fælles initiativ om indsamling og genanvendelse af PVC-byggeaffald. Produktet er fremstillet af 100 % genanvendt blyfri PVC, der kan genanvendes op til 10 gange.

Tekniske spec attributer

FarveHvid
MaterialePVC
Passer tilTagrende str. 10
SortimentFair pris hver dag
Varenummer9200#9517097

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)7
Pakkelængde (cm)10
Pakkevægt (kg)0.059
Pakkebredde (cm)10