Kunstigt juletræ, 90 cm, pink

  • Brandhæmmende PVC
  • Uden LED-lys
  • Til indendørs brug (IP20)
  • Ø: 50,8 cm x H: 90 cm
<h2>Flot kunstigt juletræ i pink på 90 cm</h2><p>Drømmer du om at købe et juletræ, der er pink? Så finder du her dette flotte kunstige juletræ i pink uden lys, der vil pryde i hjemmet jul efter jul. Træet har blikfang grundet farven, men grenene er naturlige og mener om et rigtigt træ. Desuden er træets top afstivet, så du nemt og bekvemt kan påsætte din egen julestjerne.<br><br>Pynt juletræet efter din smag, så den passer til den øvrige julepynt. Du kan f.eks. gøre juletræspyntning til en familieaktivitet, og samle familien op til første søndag i advent, hvor I sammen kan pynte hjemmet med julepynt, så I kan komme i julestemning.</p><br><h2>Genbrug juletræet år efter år</h2><p>Du får her et juletræ, som er fremstillet af brandhæmmende PVC, og det er allergivenligt. Vi anbefaler, at du kun opstiller juletræet indendørs for at bevare et flot og livagtigt juletræ, som kan genbruges år efter år. Målene på juletræet er Ø: 50,8 cm x H: 90 cm.</p >
Jul / Juletræer & juletræspynt / Kunstige juletræer
199,95
199.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot kunstigt juletræ i pink på 90 cm

Drømmer du om at købe et juletræ, der er pink? Så finder du her dette flotte kunstige juletræ i pink uden lys, der vil pryde i hjemmet jul efter jul. Træet har blikfang grundet farven, men grenene er naturlige og mener om et rigtigt træ. Desuden er træets top afstivet, så du nemt og bekvemt kan påsætte din egen julestjerne.

Pynt juletræet efter din smag, så den passer til den øvrige julepynt. Du kan f.eks. gøre juletræspyntning til en familieaktivitet, og samle familien op til første søndag i advent, hvor I sammen kan pynte hjemmet med julepynt, så I kan komme i julestemning.


Genbrug juletræet år efter år

Du får her et juletræ, som er fremstillet af brandhæmmende PVC, og det er allergivenligt. Vi anbefaler, at du kun opstiller juletræet indendørs for at bevare et flot og livagtigt juletræ, som kan genbruges år efter år. Målene på juletræet er Ø: 50,8 cm x H: 90 cm.

Tekniske spec attributer

AnvendelsesområdeIndendørs
Diameter50,8 cm
FarvePink
Højde90 cm
MaterialeBrandhæmmende PVC
Varenummer7690#9859315

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)93
Pakkelængde (cm)26
Pakkevægt (kg)5
Pakkebredde (cm)51