Lupiner, Lupinus polyphyllus, Ø19 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • Plantes i veldrænet havejord
<h2>Ønsker du romantik og vildskab i din have?</h2><p>Foretrækker du stauder, som er nemme at passe og kan give din have en kombination af noget romantik og vildskab? Så skal du besøge din lokale Silvan butik og se vores store udvalg af lupin stauder. De vil stå med deres lange, farvestrålende blomsterspir og vil pryde smukt i din haven. Lupiner har også den egenskab, at de er miljøplanter, så de er med til at tilføre næring og organisk stof til jorden. De blomstrer typisk i juni-juli, og har en smuk efterblomstring i september. Derudover kan de blive over 1 m høj.</p><br><h2>Lupiner er nemme – pasning og pleje</h2><p>Lupiner har ikke de store krav til deres placering, da de trives både i direkte sol og halvskygge. De vil bare gerne være placeret i en veldrænet jord. De udvikler nemlig lange, dybtgående rødder og kan hente vand og næringsstoffer op fra de dybere lag i jorden. De lange rødder gør også, at den kan være selvforsynende, så du ikke behøver besøge den med gødning eller med vandkanden så ofte. Den vil dog gerne vandes i meget tørre perioder.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
Diameter potte
89,95
89.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ønsker du romantik og vildskab i din have?

Foretrækker du stauder, som er nemme at passe og kan give din have en kombination af noget romantik og vildskab? Så skal du besøge din lokale Silvan butik og se vores store udvalg af lupin stauder. De vil stå med deres lange, farvestrålende blomsterspir og vil pryde smukt i din haven. Lupiner har også den egenskab, at de er miljøplanter, så de er med til at tilføre næring og organisk stof til jorden. De blomstrer typisk i juni-juli, og har en smuk efterblomstring i september. Derudover kan de blive over 1 m høj.


Lupiner er nemme – pasning og pleje

Lupiner har ikke de store krav til deres placering, da de trives både i direkte sol og halvskygge. De vil bare gerne være placeret i en veldrænet jord. De udvikler nemlig lange, dybtgående rødder og kan hente vand og næringsstoffer op fra de dybere lag i jorden. De lange rødder gør også, at den kan være selvforsynende, så du ikke behøver besøge den med gødning eller med vandkanden så ofte. Den vil dog gerne vandes i meget tørre perioder.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeJuni-juli
Diameter Potte19 cm
Højde40-60 cm
ModelLupinus polyphyllus
PlaceringSol/halvskygge
VandingRegelmæssigt
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
JordVeldrænet havejord
Varenummer7300#9715981

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)17
Pakkevægt (kg)0.4
Pakkebredde (cm)17