Staude-lupin, Lupinus polyphyllus, Ø21 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 21 cm
<h2>Smuk og farvestrålende staude-lupin til haven</h2><p>Denne fine og velduftende staude-lupin er en flot sommerblomst, som er bi- og insektvenlig. Blomsten har blå blomster, der minder om ærteblomsten, og de sidder i tætte spirer langs blomsterstænglen. Bladene er palmeformede med mange folder, som giver et frodigt og eksotisk udseende. Haveplanten blomstrer fra juni til august.<br><br>Lupinus polyphyllus foretrækker en solrig placering og trives bedst i almindelig havejord. Planten skal vandes regelmæssigt, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
119,95
119.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smuk og farvestrålende staude-lupin til haven

Denne fine og velduftende staude-lupin er en flot sommerblomst, som er bi- og insektvenlig. Blomsten har blå blomster, der minder om ærteblomsten, og de sidder i tætte spirer langs blomsterstænglen. Bladene er palmeformede med mange folder, som giver et frodigt og eksotisk udseende. Haveplanten blomstrer fra juni til august.

Lupinus polyphyllus foretrækker en solrig placering og trives bedst i almindelig havejord. Planten skal vandes regelmæssigt, og du kan med fordel gøde den 1-2 gange i løbet af foråret.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeJuni-august
Diameter21 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde30 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortLupinus polyphyllus
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9863368

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)60
Pakkelængde (cm)28
Pakkevægt (kg)2.3
Pakkebredde (cm)28