Efterårslyng, Calluna Quatro, Ø17 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes ca. hver fjerde vanding i vækstperioden
  • Ø: 17 cm
<h2>Smuk og farverig efterårslyng til haven</h2><p>Hvis du leder efter smuk og dekorativ lyng, har du fundet det rette produkt. Den smukke lyng af sorten ”Quatro” er dekorativ i sensommeren og efteråret, og den kræver blot en porøs og sur jordbund for at trives år efter år. For ideelle vækstforhold kan du blande 1 del muld, 1 del sand og 2 dele grov spagnum i bedet eller krukken. Lyngen skal kun vandes i meget tørre perioder, og den gødes ca. en gang årligt. <br><br>Planterne skal beskæres hver andet år, hvis du ønsker at beholde en tæt og kompakt vækst. Den flotte lyng kommer i en plastpotte, som måler Ø17 cm i diameter. Sorten er flerårig, og den kan derfor blomstre igen næste år.<br><br><h2>Overvintring og placering</h2>Lyng kan dyrkes både i krukker og bede, og de foretrækker en solrig placering med masser af luft. Din lyng er ekstra udsat for at få svampesygdomme, hvis den står et vindstille sted i haven. Det er desuden en hårdfør plante, som ikke behøver beskyttelse mod frost. Vi anbefaler faktisk, at du holder dig fra at vinterdække din plante, da dette kan medvirke til et angreb af svampesygdomme. Hvis du ønsker at købe flere forskellige typer lyng, kan du se et flot udvalg her på webshoppen eller i din lokale Silvan-butik.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
79,95
79.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Smuk og farverig efterårslyng til haven

Hvis du leder efter smuk og dekorativ lyng, har du fundet det rette produkt. Den smukke lyng af sorten ”Quatro” er dekorativ i sensommeren og efteråret, og den kræver blot en porøs og sur jordbund for at trives år efter år. For ideelle vækstforhold kan du blande 1 del muld, 1 del sand og 2 dele grov spagnum i bedet eller krukken. Lyngen skal kun vandes i meget tørre perioder, og den gødes ca. en gang årligt.

Planterne skal beskæres hver andet år, hvis du ønsker at beholde en tæt og kompakt vækst. Den flotte lyng kommer i en plastpotte, som måler Ø17 cm i diameter. Sorten er flerårig, og den kan derfor blomstre igen næste år.

Overvintring og placering

Lyng kan dyrkes både i krukker og bede, og de foretrækker en solrig placering med masser af luft. Din lyng er ekstra udsat for at få svampesygdomme, hvis den står et vindstille sted i haven. Det er desuden en hårdfør plante, som ikke behøver beskyttelse mod frost. Vi anbefaler faktisk, at du holder dig fra at vinterdække din plante, da dette kan medvirke til et angreb af svampesygdomme. Hvis du ønsker at købe flere forskellige typer lyng, kan du se et flot udvalg her på webshoppen eller i din lokale Silvan-butik.

Tekniske spec attributer

Diameter17 cm
GødningHver fjerde vanding i vækstperioden
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortCalluna Quatro
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9842838

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)30
Pakkelængde (cm)17
Pakkevægt (kg)0.5
Pakkebredde (cm)17