Tuscher & blyanter

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find tuscher til kreative projekter hos Silvan

Tuscher kan bruges til mange forskellige kreative og praktiske opgaver. F.eks. kan du bruge tuscher til at tegne flotte billeder, der er farverige, og som har en klar farve. Derudover kan du bruge tuscher til at skrive flotte bogstaver. Det kan være et menukort, et skilt, en ugeplan eller noget helt fjerde, hvor skriften skal fremgå klart og tydeligt. Hvis du synes, at det er sjovt at eksperimentere med håndskrift, som med et lidt fint ord kaldes kalligrafi, er det også oplagt at bruge tuscher. Se i vores store udvalg af tuscher og find den type, som du har behov for.

Hos Silvan kan du finde tuscher i et væld af farver. Vi har dem blå i grøn, blå, lyserød, guld, sølv, sort og mange andre farver. Du skal være opmærksom på, at de tuscher, som du finder i denne kategori, primært egner sig til voksne. Hvis du mere er på udkig efter tuscher til børn, kan du se i vores udvalg af børnetuscher. Her kan du også finde tuscher, som kan bruges til at male sten, glas, porcelæn og tekstiler. Det giver helt andre muligheder for at lave sjove, farverige og kreative projekter med børn.

Hvilke tuscher kan du vælge imellem?

Ud over farver adskiller tuscher sig fra hinanden på mange andre områder. Eksempelvis adskiller spidserne fra hinanden. Her kan du finde spidser i fin/tynd, mellem og bred størrelse. Den fine spids er god til præcisionsarbejde. Mellemstørrelsen af spids er god til lidt større strøg og skrift, mens den brede spids er god til skrift på store skilte. Mange af vores produkter har to spidser i samme tusch, så du f.eks. både har en fin og bred spids i samme tusch. Derudover bør du også holde øje med, hvilken overflade tuscherne passer til. Skal du bruge den som midlertidig skrift på en whiteboard, skal du vælge en særlig whiteboard-tusch og bestemt undgå en permanent tus.

Nogle typer af tuscher – især dem med alkoholbaserede blækfarver – kan have en tendens til at trænge igennem almindeligt papir. Det gør, at blækken kan trænge igennem på en bordplade under papiret eller andre papirark i en blok. Derfor bør du købe noget særligt papir til alkoholbaserede blækfarver, som farverne ikke kan trænge igennem. Vi forhandler denne type papir, som du kan finde i vores udvalg af malerredskaber. I øvrigt er mange af vores tuscher gennemskinnelige, hvilket gør det muligt at skabe smukke farvenuancer og at eksperimentere med dramatiske farvelag. Tag derfor tegneblokken i hånden og skabe den tegning, som du drømmer om.

Se også i vores andet udvalg af hobbymaling

Vil du gerne male og tegne med andet end tuscher? Så er det heldigt, at du hos Silvan kan finde et stort udvalg af hobbymaling, der passer til flere forskellige overflader. Bl.a. har vi akrylmaling, der er en populær maling, som du måske allerede kender fra skolen eller SFOen. Akrylmaling kan bruges på sten, glas, papir og – ikke mindst – malerlærreder. Akrylmaling er både til den glade amatør og den professionelle kunstner, så giv dig i kast med det, hvis du gerne vil prøve at udfordre dine evner som maler. Et godt alternativ til akrylmaling er oliefarver.

En anden form for hobbymaling, der kan give unikke malerier, er akvarelmaling. Akvarelmaling, der også kaldes vandfarve, skaber nogle helt enestående effekter, da malingen flyder ud på papiret. Det kan godt kræve lidt øvelse at beherske akvarelmaling, men når du først har lært det, kan du male nogle fantastisk flotte billeder. Vil du gerne lave en anden type kreaprojekt end billeder eller malerier, kan du prøve at lave en figur eller andet med selvhærdende ler. Selvhærdende ler behøver ikke en ovn for at hærde, hvilket gør det nemt at arbejde med. Du kan male lerfiguren med akrylmaling, når den er hærdet.