Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find kemikalier, rengøringsmidler og rengøringsartikler her

Når du skal gøre rent i hjemmet, skal du bruge rengøringsmidler, rengøringsartikler og i nogle tilfælde kemikalier. Det kan også være, at du skal rense pensler efter malerarbejdet, eller at du skal rense en væg eller et loft grundigt, inden du skal i gang med at male. I så fald er kemikalier og rengøringsmidler også nødvendige. Uanset hvad kan du på denne side finde et stort udvalg af både kemikalier, rengøringsmidler og rengøringsartikler til både den daglige rengøring og hovedrengøringen. På denne måde kan du finde alt det udstyr, som du skal bruge til rengøring af hjemmet.

Når du har fundet det produkt, som du gerne vil have, har du forskellige muligheder for levering og bestilling. En mulighed er, at du kan bestille varen til afhentning i en Silvan-butik via ”Click-and-Collect”. Det kræver dog, at den enkelte Silvan-butik har varen på lager. En anden mulighed er, at du kan bestille varen til levering til din hjemmeadresse eller et afhentningssted. Det er under det enkelte produkt, at du kan se, hvilke muligheder du har for levering og bestilling. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge en af vores mange Silvan-butikker i hele landet og se vores udvalg af produkter til hjemmet.

Hvilke rengøringsmidler og kemikalier skal du vælge?

Hos Silvan har vi et meget bredt udvalg af rengøringsmidler. Rengøringsmidler findes i et utal af varianter, så du kan finde et rengøringsmiddel til lige netop dit rengøringsprojekt. Det kan være rengøringsmidler til badeværelset såsom toiletrens, afløbsrens og glasrens. Til køkkenet har vi opvaskemiddel, maskinrens og stålrens, så du både kan tage opvasken, rengøre komfuret og andre overflader af stål. Stuen skal naturligvis også gøres rent, og her er det især de store gulvoverflader, som skal renses. Her kan du bruge gulvrengøring, som kan rense gulvet grundigt. Vi har også universalrengøring, som du kan rense de fleste overflader i hjemmet med.

Det er ikke altid, at det er tilstrækkeligt at bruge rengøringsmidler. Hvis du skal rense overflader med særligt genstridigt snavs, kan det være nødvendigt med kemikalier. Vi forhandler mange forskellige kemikalier. Det er bl.a. saltsyre, eddikesyre, oxalsyre, kalkfjerner og meget andet. Det er meget vigtigt, at du håndterer kemikalier korrekt, da de potentielt kan være farlige. Du bør derfor læse brugsvejledningen grundigt, så du ved, hvordan kemikaliet skal bruges. Derudover skal du huske at bruge det nødvendige sikkerhedsudstyr og værnemidler, så du kan beskytte dig selv. Kemikalierne skal også opbevares korrekt – bl.a. skal de være utilgængelige for børn.

Sådan vælger du de rigtige rengøringsartikler

Ligesom rengøringsmidler og kemikalier er de rigtige rengøringsartikler også nødvendige til rengøring. Vi forhandler adskillige rengøringsartikler, som du kan læse mere om herunder. Eksempelvis har vi rengøringssvampe, så du kan rense overflader i bund. Samtidig kan du bruge svampe, når du skal tage opvasken – vi har desuden opvaskebørster til opvasken. Ståluld kan effektivt fjerne snavs som f.eks. mad, der er brændt fast i en gryde, som ikke engang rengøringssvampe kan komme af med. Klude er en anden rengøringsartikel, der er fundamental for, at du kan gøre ordentligt rent i hjemmet. Vi har klude som mikrofiberklude, gulvklude, moppeklude og helt almindelige rengøringsklude.

Gulvet skal også rengøres. Fejekoste og fejebakker kan fjerne det værste skidt og støv fra gulvet. Når du har fejet gulvet, kan du efterfølgende vaske det. Du kan bruge en gulvmoppe, som sikrer en flot og effektiv gulvvask. Alternativt kan du anvende en gulvskrubbe til at vaske gulvet. Husk også, at du skal have en spand med til sæbevandet, når du skal vaske gulvet. Ofte vil der medfølge en spand til en gulvmoppe, mens du skal anskaffe den ved siden af til en gulvskrubbe. Vi har også flere andre rengøringsartikler i vores sortiment, som du kan se på siden.