Tætning & spartel

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Tætning, spartelmasse og fugemasse

Her i kategorien finder alt inden for spartelmasse, herunder rullespartel, akryl-, gips- og træspartel samt sandspartel og spartelmasse til metal og beton. Mange af vores spartelmasser kan både fås i pulverform, som skal tilsættes vand mens andre er færdigblandede. Vi forhandler blandt andet Polyfilla i mange forskellige varianter, så du kan spartle huller og lave andre små reparationer. Vi har også et stort udvalg af fugemasse eller tætningsmasse som silikone, akrylfuge, bagstopper og specielfugemasser. Det er også her du finder alt det udstyr du skal bruge, som for eksempel spartler. Mindre projekter og reparationer kan oftest klares med en spartel og færdigblandet spartelmasse mens ved større projekter er en rulle at foretrække.

Spartelmasse til mange overflader og spartling af vægge

Når du skal vælge spartelmasse, skal du vælge en type, der passer til det projekt som du skal i gang med. Der findes forskellige metoder til spartling af vægge, for eksempel fuldspartling eller rullespartling. Rullespartel påføres med en malerrulle, som navnet antyder, og det er lettere at påføre uden at få hjælp fra professionelle. Skal du for eksempel fuldspartle en gipsvæg skal du anvende gipsspartel eller sandspartel. Til pudsede vægge skal anvendes sandspartel, hvor der er forskel på grovheden af sandet. En grov sandspartel er for eksempel god til at dække huller og ujævnheder mens den fine sandspartel er med til at få en flot finish. Der er også forskel på, om du skal spartle indendørs eller udendørs. Er det udendørs skal du typisk vælge en spartel med cement, så den er modstandsdygtig overfor frost. Skal du spartle på badeværelseset, er det ligeledes vigtigt at vælge en speciel vådrumsspartel.

Fugemasse til forskellige opgaver

Inden du anskaffer dig en fugemasse, skal du overveje hvad du skal bruge den til. Skal du fuge i badeværelset, skal du for eksempel anskaffe dig en silikonefuge eller sanitetssilikone, der er velegnet til vådrum. Der er også forskel på om du skal fuge inde ude eller inde, om det skal være en elastisk fuge eller ej og om fugen skal kunne males over. I SILVAN forhandler vi både akrylfugemasse, fugeskum, byggefugemasse som bitumen, MS byggefuge, PU fugemasse og silikonefugemasse.