Malerværktøj

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se i vores udvalg af malerværktøj

Malerværktøj er nødvendigt, for at malerarbejdet kan fuldføres. Vi har et bredt udvalg af malerværktøj, som kan bruges til flere formål. Skal du male et loft eller en høj væg, eller skal du påføre lim på væggen, kan du finde et forlængerskaft til malerpensler, koste eller malerruller. På denne side kan du også finde koste, som du kan bruge til klister, tapet og kalk. Der er også stålbørster, der er gode til at fjerne gammel maling og malingrester. Hvis du skal male flotte og lige kanter, har vi en beskærepude, som du kan bruge til at male kanter og hjørner.

Under det enkelte produkt kan du se, hvilke leveringsmuligheder du har. Du kan enten få varen tilsendt, eller du kan afhente den i en Silvan-butik. Hvis du vil afhente den i din lokale Silvan-butik, kan du se, om de har den på lager. I nogle tilfælde har du også mulighed for at få leveret et produkt samme dag, men det afhænger af, hvor du bor og produktets størrelse. Du har naturligvis også velkommen til at besøge din lokale Silvan, hvor du kan få gode råd og se hele vores udvalg af maling, tapet og tilbehør.

Husk fugeværktøj som fugepistol og fugepind

Hvis du skal fuge med en fugemasse, skal du huske en fugepistol. En fugtpistol er helt nødvendig for, at du kan påføre fugemassen korrekt. Det kan f.eks. være, hvis du har udskiftet en dør eller et vindue, og du har brug for at fuge i hjørnerne og kanterne. Fugepistoler findes i mange prisklasser og størrelser. De adskiller sig bl.a. fra hinanden i forhold til deres kraftoverførsel og ergonomi. Hvis du kun skal bruge fugepistolen til enkeltstående mindre projekter, kan du fint klare dig med en billig variant. Skal du dermed bruge den ofte og til større projekter, er det værd at overveje en af de dyrere udgaver.

Uanset hvilket fugeprojekt du skal i gang med, er det altså nødvendigt med en fugepistol for et flot og holdbart resultat. Dog er en fugepistol ikke det eneste fugeværktøj, som du har brug for til fugning. Du kan eksempelvis også bruge en fugepind, som du skal bruge til at trykke og glitte fugerne med. Det gør, at fugerne bliver mere glatte og jævne. Fugepinde findes i forskellige bredder, alt efter hvilken størrelse af fuge der er tale om. Derfor er fugepinde rigtigt gode at have, hvis du vil sikre et glat og ensartet finish på fugerne.

Beskyt dig selv med en malerdragt

At male kan godt være et beskidt arbejde, hvor malingen bl.a. kan ramme dit tøj. Derfor bør du beskytte dig selv, mens du maler. Her kan du med fordel bruge en malerdragt, som beskytter hele din krop – da malerdragten har en hætte, beskytter den endda også dit hår. Det er en onesize-størrelse, så den passer til stort set alle. Det er en engangsmalerdragt, som du kan smide ud, når du ikke skal bruge den længere. I øvrigt kan det også være godt at bruge en filtermaske eller støvmaske samt beskyttelsesbriller under malerarbejdet, så du er endnu bedre beskyttet.

Ligesom det er vigtigt at beskytte kroppen og tøjet, når du maler, er det også vigtigt at beskytte selve rummet og møblerne. For at beskytte rummet og møblerne kan du bruge afdækning og tape – f.eks. kan du bruge afdækningspap eller afdækningsfilt til gulvet og afdækningsplast til selve møblerne. Malertape er også en nødvendighed, når du skal male, for at sikre flotte hjørner og kanter. Sørg for at bruge god tid på at afdække rummet og på at beskytte dig selv med en malerdragt. Alternativt kan du i stedet bruge noget gammelt, aflagt tøj under malingen – dog giver det ikke en så god beskyttelse af f.eks. håret.

Find også andet tilbehør hos Silvan

Vi har meget andet malertilbehør hos Silvan. Eksempelvis kan du finde sandpapir hos os, så du kan afslibe overflader, før du maler dem. Det er især træ, som skal slibes, for at malingen kan vedhæfte ordentligt. Hvis du skal spartle, skal du bruge spartler og skrabere. I tilfælde af at du skal opsætte fliser på spartelmasse, skal du f.eks. bruge spartler og skrabere til at påføre spartelmassen på selve overfladen. Du kan orientere dig på vores side med malingstilbehør. Er du i stedet på udkig efter maling, har vi heldigvis også et stort udvalg både online og i vores butikker.