Elefantgræs, Miscanthus sinensis strictus, Ø28 cm

  • Placeres i sol/halvskygge
  • Vandes 1-2 gange om ugen indtil veletableret
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 28 cm
<h2>Pæn prydgræs til havens bede</h2><p>Dette enkle elefantgræs er et attraktivt og strukturelt prydgræs, som er kendt for dens opretstående blade med karakteristiske gule striber. De lange, smalle blade har tydelige vandrette gule striber på tværs af de grønne blade, der giver et iøjnefaldende udseende. Bladene vokser stift og opretstående. I sensommeren og efteråret producerer elefantgræsset fine, luftige blomster, der starter som rødlige og senere bliver sølvhvide. Dens blomstringstid er fra august til oktober.<br><br>Miscanthus sinensis strictus foretrækker en solrig placering i haven med delvis skygge i løbet af dagen. Prydgræsset trives bedst i veldrænet havejord og skal vandes regelmæssigt, indtil den er veletableret. Du kan med fordel gøde den 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde den.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
299,95
299.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Pæn prydgræs til havens bede

Dette enkle elefantgræs er et attraktivt og strukturelt prydgræs, som er kendt for dens opretstående blade med karakteristiske gule striber. De lange, smalle blade har tydelige vandrette gule striber på tværs af de grønne blade, der giver et iøjnefaldende udseende. Bladene vokser stift og opretstående. I sensommeren og efteråret producerer elefantgræsset fine, luftige blomster, der starter som rødlige og senere bliver sølvhvide. Dens blomstringstid er fra august til oktober.

Miscanthus sinensis strictus foretrækker en solrig placering i haven med delvis skygge i løbet af dagen. Prydgræsset trives bedst i veldrænet havejord og skal vandes regelmæssigt, indtil den er veletableret. Du kan med fordel gøde den 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde den.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeAugust-september
Diameter28 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde80-100 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSol/halvskygge
SortMiscanthus sinensis strictus
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864580

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)110
Pakkelængde (cm)60
Pakkevægt (kg)4.3
Pakkebredde (cm)60