Elefantgræs, Miscanthus sinensis zebrinus, Ø28 cm

  • Placeres solrigt
  • Vandes regelmæssigt
  • Gødes 1-2 gange i løbet af foråret
  • Ø: 28 cm
<h2>Flot elefantgræs med dekorativ udsendende</h2><p>Denne fine haveplante kaldet elefantgræs har en attraktiv og unik fremtoning, som gør planten dekorativ og vil pryde ethvert havebed. De lange, smalle blade har et særpræget udseende med vandrette gule bånd på tværs af de grønne blade, hvilket giver et zebralignende mønster. I sensommeren og efteråret producerer Elefantgræs fjeragtige blomsterstande, der starter som sølvfarvede og senere bliver lysebrune. Dens Blomstringstid er fra juli til september.<br><br>Miscanthus sinensis zebrinus foretrækker en solrig placering i haven og trives bedst i veldrænet havejord. Du kan med fordel gøde den 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde den. Planten bør vandes regelmæssigt. Dødt løv kan klippes tilbage i det tidlige forår for at give plads til ny vækst.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Haveplanter
299,95
299.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Flot elefantgræs med dekorativ udsendende

Denne fine haveplante kaldet elefantgræs har en attraktiv og unik fremtoning, som gør planten dekorativ og vil pryde ethvert havebed. De lange, smalle blade har et særpræget udseende med vandrette gule bånd på tværs af de grønne blade, hvilket giver et zebralignende mønster. I sensommeren og efteråret producerer Elefantgræs fjeragtige blomsterstande, der starter som sølvfarvede og senere bliver lysebrune. Dens Blomstringstid er fra juli til september.

Miscanthus sinensis zebrinus foretrækker en solrig placering i haven og trives bedst i veldrænet havejord. Du kan med fordel gøde den 1-2 gange om foråret, men undgå at overgøde den. Planten bør vandes regelmæssigt. Dødt løv kan klippes tilbage i det tidlige forår for at give plads til ny vækst.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeJuli-september
Diameter28 cm
Gødning1-2 gange i løbet af foråret
Højde80-100 cm
JordVeldrænet havejord
PlaceringSolrigt
SortMiscanthus sinensis zebrinus
VandingRegelmæssigt
Varenummer7300#9864585

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)110
Pakkelængde (cm)60
Pakkevægt (kg)4.3
Pakkebredde (cm)60