Nytår

I Silvan finder du alt til din nytårsaften. Vi har et stort udvalg af fyrværkeri såsom nytårsbatterier, raketter og bomberør samt junior-fyrværkeri, sikkerhedsbriller og andet sikkerhedsudstyr. Find også bordpynt, nytårsballoner, bordbomber og andet nytårspynt til en festlig opdækning.Fyrværkeri

Skab noget storslået


I Silvan finder du alt i fyrværkeri til nytårsaften - find batterier, raketter, bomberør og meget mere. Find også junior-fyrværkeri som heksehyl og fontæner samt knaldperler og hundepropper.

Du kan købe fyrværkeri i Silvan fra d. 18.-31. december. Udvalget kan variere fra butik til butik. Bemærk, at du ikke kan købe fyrværkeri i Silvan Nørrebro, Frederikshavn, Aarhus Silkeborgvej, Fisketorvet og Frederiksberg.Nytårspynt

Skab noget festligt


Sæt de helt rigtige rammer med et festligt nytårsbord. Skab god plads til gæsterne med klapborde og klapstole og dekorér bordet med lys, stager, servietter og en flot dug. Pynt også hjemmet med serpentiner, guirlander, balloner, lyskæder, lanterner og meget mere.Nytårsløjer

Skab noget stemning


Gøgl og løjer hører sig nytåret til. Skab den helt rigtige stemning med bordbomber, knallerter, trækbomber, konfettirør og stjernekastere. Og udfordr dine gæster i et spil beer pong, bordbowling eller andre festlige selskabsspil.


Bliv klar til nytårsaften

Når juleaften er overstået, står næste store begivenhed for døren; nemlig nytårsaften. Her er der typisk også en del forberedelser, der skal planlægges og udføres. Om det er klargøring af boligen, oppyntningen eller fyrværkeriet, har vi samlet en række gode råd, så du kan få en sjov og sikker nytårsaften. Læs mere om, hvordan både du og din bolig bliver klar til den store aften i vores artikel: Bliv klar til nytårsaften.

Alle Nytårsprodukter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan bliver du klar, parat til nytår

Dagene op til nytår er blandt andet præget af julefrokoster og julegavebytning. Det kan derfor være nødvendigt at planlægge aftenen i god tid. Skal maden bestilles udefra? Eller skal du selv stå for maden? Er der styr på bordpynten, nytårshattene og underholdningen? Har du fået købt fyrværkeri og sikkerhedsbriller? Der er mange ting, du skal have styr på. Men bare rolig, i Silvan kan vi hjælpe dig med det meste – ud over maden. I vores sortiment finder du blandt andet, alt du skal bruge til opdækningen af nytårsbordet. Det er herunder meget populært at holde opdækningen i mørke nuancer, hvor det kun er glimmer, glitter, guld og sølvbordpynten, som skiller sig ud.

Det er ikke kun bordopdækningen, der skal være styr på. Du skal også have styr på fyrværkeriet, der skal affyres. Her er der nogle regler, som du af sikkerhedsmæssige og lovmæssige årsager skal overholde. Du skal selvfølgelig huske at bruge sikkerhedsbriller. Det er sjovt at fejre nytår, men det er endnu sjovere at have alle lemmer i god behold efter nytår. Du skal desuden være opmærksom på, at du allerede fra den 18. december kan købe fyrværkeri i Silvan. Og derudover er det vigtigt at vide, at du også først må affyre fyrværkeriet mellem den 27. december og den 1. januar. Det er desuden et lovkrav, at du skal være fyldt 18 år for at købe og affyre fyrværkeri. Unge mellem 15 og 18 år må dog gerne købe og affyre helårsfyrværkeri som knaldperler, knallerter, knaldbånd og stjernekastere.

Hvilken pynt skal du bruge til nytårsbordet?

Årets sidste og største fest kræver, at der er styr på bordpynten, maden, hattene, ballonerne og fyrværkeriet. Du kan heldigvis finde inspiration til langt det meste her på siden, så du kan få pyntet festligt op til nytår. Nytårsaften er også kendt som en aften, hvor stemningen er mere løssluppen, og du kan derfor med fordel investere i nogle sjove hatte. I Silvan finder du modeller i forskellige farver, former og størrelser, så du finder med garanti en hat, der passer til dig og dine gæster. Du kan også peppe jakkesættet op med dette sæt bestående af slips, butterfly og nytårshat. Eller du kan købe festlige minihatte til de mindste i flokken.

Når kjolen og jakkesættet er renset og strøget, og hattene er købt, så mangler du bare at festliggøre resten af boligen. Du kan herunder gøre middagsbordet eller stuen lidt sjovere med nytårsballoner. Du finder blandt andet ”Happy New Year”-balloner i både guld og sølv. Du kan også pynte op med store og små konfetti-balloner. De kan evt. sprænges kl. 00:00, så det nye år starter med en regn af farverigt konfetti.

Sådan dækker du et flot nytårsbord

Nytårsfesten er for mange ensbetydende med en borddækning, der understreger liv og glade dage. Det er derfor ikke usædvanligt at se bordbomber, serpentiner og truthorn på spisebordet. Vil du have et festligt og flot bord med plads til fis og ballade? Så kan du benytte dig af dette nytårssæt med 20 dele. Alle genstandene i posen er enten sort, sølv eller guld. Du kan dermed få et ensartet og stilrent bord. I pakken finder du blandt andet truthornene, som er særligt populære hos de mindste. Bordbomber, som altid er sjove – når det er dine venner, der holder festen. Du får derudover også træk-bomber og serpentiner med i posen.

Sådan får du styr på underholdningen til nytårsaften

Når Dronningens nytårstale er set, og maden er spist, er der stadig lang tid til, at det nye år begynder. Du kan derfor sætte lidt gang i festen med nogle selskabsspil. Her på siden finder du forskellige, sjove spil, der med garanti får tiden til at gå. Udfordr dine venner med krokodille-spillet for voksne, hvor der medfølger to shot-glas. Eller lad gæsterne lære hinanden at kende med et spil ”flaskehalsen peger på”. Du kan også gå lidt mere traditionelt til værks med beer-pong eller bord-bowling. Uanset hvad du vælger, er spil en rigtig god måde at skabe liv i festen og få alle gæster involveret.

Hvor kan du købe dit fyrværkeri til nytår?

Du kan købe dit fyrværkeri her på siden og afhente det i din lokale Silvan med Click & Collect. Bestillingen er klar på 2 timer. De fleste af vores butikker sælger også selv fyrværkeri fra den 18. december 2020. Enkelte af vores butikker er undtaget for salg af fyrværkeri, det gælder: Nørrebro, Frederiksberg, Fisketorvet, Århus C og Frederikshavn. Under fyrværkeri kan du se hele vores udvalg af krudt, samt se videoer af de enkelte produkter, når de affyres. Du kan således sidde derhjemme i ro og mag og udvælge det krudt, som du ønsker at købe. Og derefter kan du smutte en tur forbi din lokale Silvan for at hente fyrværkeriet.

Når du køber krudt og fyrværkeri fra Silvan, kan du være sikker på, at det er blevet gennemtestet og har fået en CE-mærkning. CE-mærkningen betyder, at fyrværkeriet overholder de lovmæssige regler og krav, der er til produktionen af fyrværkeriet, men også til håndteringen af fyrværkeriet. Og du behøver ikke spare på krudtet nytårsaften. Der er nemlig ingen regler for, hvor meget krudt du må affyre til nytår.

FAQ

 • Er der ændrede åbningstider mellem jul og nytår 2020?

  Alle Silvan butikker er lukket fra den 24. og frem til den 3. januar. Dog har vi stadig åbent for Click & Collect og almindelig levering på onlinebestillinger.


 • Hvor og hvornår kan du købe fyrværkeri?

  I Silvan kan du købe dit fyrværkeri fra d. 18. december. Det er tilladt at affyre fyrværkeri fra d. 27. december til d. 1. januar 2021. Bemærk, at Silvan Nørrebro, Frederikshavn, Aarhus Silkeborgvej, Fisketorvet og Frederiksberg ikke sælger fyrværkeri. Men du kan købe fyrværkeri i vores resterende butikker.

 • Hvor gammel skal du være for at købe fyrværkeri?

  Børn under 15 år må både købe og affyre knaldperler, knallerter og knaldbånd. Du skal derimod være over 15 år for at købe og affyre f.eks. bordbomber, hundepropper, fontæner og stjernekastere. For at købe og affyre batterier, raketter, heksehyl og romerlys skal du være fyldt 18 år.

 • Hvad har Silvan i sortiment?

  I Silvan finder du både batterier, raketter og heksehyl. Men du finder også bordbomber, sikkerhedsbriller nytårshatte og nytårspynt. Du kan se vores sortiment af fyrværkeri og nytårspynt herunder.

 • Hvor meget fyrværkeri må du opbevare derhjemme?

  Du må max. opbevare 5 kg NEM. NEM betyder Netto Eksplosiv Mængde. Det angiver, hvor meget krudt der er i dit fyrværkeri. Har du brug for at opbevare mere, skal du søge om tilladelse hos kommunen.

 • Hvor meget fyrværkeri må du køre med?

  Der er ikke sat nogen max. grænse for, hvor meget fyrværkeri en privatperson må transportere. Men det må kun være i en mængde, der er til eget forbrug.

 • Kan Silvan lægge fyrværkeri til side?

  Nej, butikkerne kan desværre ikke lægge fyrværkeri til side, da de typisk kun har ét enkelt lille, godkendt rum eller en container til opbevaring af fyrværkeri.

 • Kan du se, hvordan batterier og raketter ser ud, når de affyres?

  Ja, det kan du på vores YouTube kanal, SilvanTV. Her har vi en playliste, Silvan Fyrværkeri 2020, der viser de fleste af vores batterier og raketter. Så kan du se, hvordan se ser ud, når de affyres.