Nytårsbatterier

Nytåret bliver for mange fejret med både fyrværkeri, fest og farver. Du kan også skyde nytåret ind med flotte nytårsbatterier fra SILVAN. Vi har noget for enhver smag og enhver pengepung. Du finder alt fra store batterier med 120 skud, til de mindre med 16 skud. Du er med et nytårsbatteri garanteret et stort og flot lysshow på himlen. I SILVAN finder du batterier med mange forskellige effekter som lysbuketter, palmeforme og snurrende haler med både knasende- og glimtende effekter. Vil du gerne se, hvordan de forskellige nytårsbatterier ser ud, når de affyres? Så kan vi naturligvis også hjælpe med det. Du kan nemlig finde videoer af vores nytårsbatterier. Videoerne viser, hvordan fyrværkeri batterierne ser ud, når de affyres. Så ved du præcis, hvad du får – og kan udvælge det, du bedst kan lide, så du kan få skudt det nye år ind med stil.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få action og tempo med Fyrværkerens fyrværkeri

Der findes mange producenter af fyrværkeri. Én af producenterne er, Fyrværkeren, som sælger kvalitetsfyrværkeri med flotte skud. Så vil du gerne have masser af skud i høj fart? Så er Fyrværkerens nytårsbatterier lige noget for dig. Fyrværkeren producerer store batterier med kraftfulde skud. Nytårshimlen når dermed ikke at blive mørk i mange sekunder, før det næste skud bliver affyret. Du får altså batterier med action for alle pengene.

Med et nytårsbatteri fra Fyrværkeren får du altså både store, flotte lysbuketter, hurtige flares, knitrende palmer og meget mere. Deres fyrværkeri fås i mange forskellige størrelser, med et forskelligt antal skud. Du kan nemlig få dem med alt fra 16 skud og helt op til 77 skud. De ligger derfor også i forskellige prisklasser, så du altid kan finde det nytårsfyrværkeri, der passer til dig og din pengepung.

Få flotte og farverige lysbuketter med Omega

Er du til festligt og farverigt fyrværkeri, der overgår naboens? Så er Omega fyrværkeri-batterierne helt klart noget for dig. Omega er en af Danmark største importør af fyrværkeri, som tilbyder fyrværkeri batterier masser af farver og effekter. Omega batterier kan fås med effekter som flotte, gyldne palmer og farverige lysbuketter med knaseffekter. De fås naturligvis i forskellige størrelser, alt afhængigt af, hvor mange skud de indeholder.

De ligger i den højere prisklasse, men de indeholder også store mængder krudt, så du er sikker på at få brag og røg for alle pengene. Med Omega nytårsbatterierne får du store, flotte og farverige buketter, der lyser himlen op på flotteste vis. Du får også mange andre former og nuancer af skud, der med sikkerhed tiltrækker opmærksomhed på nattehimlen.

Hvad er et viftebatteri?

Det kan være svært at finde hoved og hale i fagtermerne, når det kommer til fyrværkeri. De fleste af os kender det helt almindelige nytårsbatteri, der affyrer skud efter skud, lige op i luften. Et viftebatteri, derimod, affyrer skuddene i en flot vifte. På den måde får du flere flotte lysbuketter på én gang, der bliver spredt smukt på himlen. Det giver en rigtig god effekt, at der er flere forskellige typer af skud og nuancer af skud, når et viftebatteri bliver affyret.

Et viftebatteri findes, som almindelige batterier, også i flere forskellige slags, med mange forskellige effekter og farver. Du kan ofte vælge, hvilke nuancer af skud som viftebatteriet skal affyre. Du kan eksempelvis få batterier med skud i guld og lilla nuancer. Der er også et forskelligt antal af skud i de forskellige viftebatterier. Så uanset, hvad du går efter i nytårsbatterier, finder du det hos SILVAN.

Hvornår må du fyre krudt af?

Ifølge den danske lovgivning, må der kun affyres krudt og fyrværkeri imellem den 27. december og den 1. januar, hvert år. Hvis du affyrer uden for denne tidsramme, kan du risikere at få bøder. Du har derfor også ret til at anmelde det, hvis du oplever, at andre affyrer krudt og fyrværkeri uden for tidsrummet, og det er til gene for andre. Til gengæld må du begynde at købe dit fyrværkeri allerede fra den 15. december. Denne dag får butikkerne lov til at starte salget, så du kan med fordel kigge forbi SILVAN midt i december, hvis du mangler flotte raketter, batterier eller lignende til nytårsaften.

Det virker måske mærkeligt, at du kan købe krudt to uger inden, at du må affyre det, men dette er udelukkende vedtaget på baggrund af sikkerhedsmæssige hensyn. Tidsrammerne for salg og brug af fyrværkeri blev fastslået i 2014 af hensyn til folk og dyr, der generes af krudt. Tidsrammen blev også fastslået af sikkerhedsmæssige hensyn i forbindelse med transporten af krudt mellem salgsstederne. Det er lovpligtigt, at SILVAN, som forhandlere af fyrværkeri, sikrer, at produkterne lever op til sikkerhedskravene. Derfor kan du trygt og roligt finde dit krudt hos os. Vi sælger udelukkende godkendt CE-mærket krudt, der lever op til alle sikkerhedskravene.