Bomberør, fontæner & sortimenter

Du kan blive klar til et festligt og farverigt nytår. Det kan du med kvalitetsfyrværkeri fra SILVAN. Du finder et stort udvalg af bomberør og fyrværkeri fontæner i vores nytårssortiment. Vi har alt fra større bomberør med 8 skud, til de mindre med 5 skud. Er du typen, der ikke kan få nok af fyrværkeri? Så finder du også vores sortimenter, som består af et mix af fyrværkeri, som blandt andet indeholder flere bomberør, batterier og raketter. Er du mere til fontæner, så finder du også dette i vores nytårssortiment. Vi tilbyder fontæner med forskellige effekter og skud. Så uanset hvad du vælger, er du garanteret flotte og kraftfulde skud, der kan lyse nattehimlen op. Vi har med andre ord noget for enhver smag og prisklasse. Se vores udvalg her på siden.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvordan kan du forvente af et bomberør?

Bomberør er en rigtig populær form for fyrværkeri, fordi de er nemme at håndtere, og så koster de ikke en jetjager. De bliver derudover anset som værende storebroren til romerlyset, da bomberør er en størrelse større samt indeholder mere eksplosivt krudt. Bomberøret afgiver således ikke bare et konstant lys, når det affyres, men det skyder derimod en række massive ”bomber” afsted. Disse bomber eksploderer, som smukke lysglimt, efter nogle sekunder. I SILVAN kan du købe bomberør enkeltvis og i sortiment. Du kan således vælge, hvorvidt du ønsker at købe en samlet mixpakke med forskelligt fyrværkeri, eller om du ønsker at købe bomberøret enkeltvis.

Vi ønsker dig den bedste aften, og du skal derfor have muligheden for at vælge det fyrværkeri, der passer til dit humør og sind. Du kan derfor få vores bomberør i forskellige størrelser - nogle med mindre skud og andre med flere skud. Du kan blandt andet købe denne, Omega IOTA bomberør, med 5 skud. Eller du kan købe, Fyrværkerens bomberør, med hele 8 skud. Begge rør giver et flot lysshow, men vi anbefaler, at du lader dem skyde helt færdig, før du fjerner dem fra affyringsrampen. Denne form for fyrværkeri er naturligvis forbeholdt udendørs affyring, og du må derfor ikke forveksle bomberør med konfettirør, som kan bruges indendørs.

Hvordan kan du forvente af en nytårsfontæne?

Fontænen kræver ikke nær så meget plads som et bomberør. Du skal dog stadigvæk være opmærksom på, hvor du antænder den henne. Antændingen af en fontæne foregår på samme måde, som når du skal antænde et batteri. Fontænen skal stilles på jorden – det er herunder meget vigtigt, at den står stabilt, da du ikke kan vende eller justere den efter antændingen. Før du antænder den, skal du også være sikker på, at alle omkring fontænen holder en god sikkerhedsafstand. Og derefter kan du nyde synet af et højt springvand af knitrende lys, som varer i nogle sekunder. Men du kan naturligvis få fontænerne i forskellige størrelser og med glitrende lys i forskellige flotte farver.

Du finder i SILVANs nytårssortiment blandt andet denne, Omega ETA fontæne, med hele 72 skud. Med denne fontæne kommer du til at opleve et vandfald af flotte glitrende guldglimt, der nemt kan bruges som opvarmning, før de tunge batterier og raketter skal antændes. Du kan også nyde denne, Omega JOTA fontæne, som er en mindre model, med færre skud, end Omega ETA. Fontænen, Omega JOTA, giver dig et flot show af knitrende sølvregn. Du er dog garanteret en rigtig flot oplevelse, uanset, hvilken model du vælger fra Omega, som hele forsamlingen vil sætte pris på.

Sådan får du en blandet fyrværkeripakke

Du kan også vælge at købe en fyrværkeripakke hos SILVAN. Det er en mixed pakke, der består af blandet fyrværkeri. Det er ofte pakker bestående raketter, bomberør, batterier og fontæner i en samlet pakke. Der finder herunder forskellig størrelser af pakker. Herunder er, Fyrværkerens sortiment I, for dig, som ønsker et godt og blandet fyrværkerisæt. Der er en række raketter, batterier og bomberør med heri, så du selv kan bestemme hvordan og hvor meget, du ønsker at affyre i løbet af aftenen. Der er altså garanti for at se en masse flotte og forskellige lysglimt med denne sortimentspakke.

Er du derimod på udkig efter en større fyrværkeripakke med rigtige mange store brag? Så kan du med fordel se på, Fyrværkerens fest sortiment. Det er er en endnu større festpakke, hvor du får større raketter og flere batterier. Så kan du sagtens fyre af tidligt på aftenen, uden at løbe tør for krudt og fyrværkeri før klokken 12. Du kan også vælge at dig og dine gæster går sammen omkring pakken, så er der fyrværkeri til jer alle sammen.

Lever fyrværkeriet op til standarderne?

Fyrværkeri skal være flot og give en god oplevelse, men vigtigst af alt skal det være sikkert. Det betyder, at det skal være CE-mærket, som betyder, at det lever op til dansk lov og danske krav. I SILVAN sælger vi kun godkendt fyrværkeri. Vi er nemlig kun interesseret i at give dig den bedste aften, så du kan komme godt igennem nytåret. Vi sælger derfor kun fyrværkeri af en god kvalitet til nogle af de bedste priser på markedet. Du skal derfor holde øje med denne side, da der løbende er rabatter og gode tilbud at finde på fyrværkeri.

Er du i tvivl om, hvor du kan købe fyrværkeri? Eller ønsker du at vide, hvornår din lokale SILVAN har åbent? Så kan du kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre telefonisk, men du kan også sende os en mail, hvis det er uden for vores åbningstid. Så skal vi forsøge at besvare dine spørgsmål, så hurtigt som muligt. Ønsker du derimod at snakke med én af vores medarbejdere? Så kan du finde din lokale SILVAN blandt vores mange varehuse, som er fordelt rundt omkring i landet.