Bomberør, fontæner & sortimenter

Find alt til en festlig nytårsaften. I Silvan har vi bomberør med flotte og farverige effekter samt smukke fontæner, der skyder knitrende lys og farver op mod himlen. Du finder også blandede sortimenter med batterier, bomberør og raketter. Kig ned i din lokale Silvan og skyd det nye år ind med manér.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få fart og action med farverige bomberør

Bomberør er en rigtig populær form for fyrværkeri, fordi de er nemme at håndtere og ligger i den relativt lave prisende. De bliver derudover anset som værende storebroren til romerlyset, da bomberør er en størrelse større samt indeholder mere eksplosivt krudt. Bomberøret afgiver således ikke bare et konstant lys, når det affyres, men det skyder derimod en række massive ”bomber” afsted. Disse bomber eksploderer som smukke lysglimt på himlen efter nogle sekunder. I Silvan finder du forskellige slags bomberør med forskellige mænger af krudt og forskellige effekter. Vi anbefaler, at du bruger et affyringsrør, når du affyrer bomberør. På den måde står det fast og sikkert, og du kan holde en god afstand.

Skyd nytåret ind med smukke fontæner

Fontænen kræver ikke nær så meget plads som et bomberør. Du skal dog stadigvæk være opmærksom på, hvor du antænder den henne. Antændingen af en fontæne foregår på samme måde, som når du skal antænde et batteri. Fontænen skal stilles på jorden – det er herunder meget vigtigt, at den står stabilt, da du ikke kan vende eller justere den efter antændingen. Før du antænder den, skal du også være sikker på, at alle omkring fontænen holder en god sikkerhedsafstand. Og derefter kan du nyde synet af et højt springvand af knitrende lys, som varer i nogle sekunder alt afhængigt af størrelsen.

Få lidt af det hele med fyrværkerisortimenter

I Silvan finder du flere forskellige former for fyrværkeri: batterier, nytårsraketter, fontæner, bomberør og meget mere. De fleste af produkterne kommer enkeltvis. Vi tilbyder dog også nogle blandede pakker, der både indeholder batterier, bomberør og raketter. Et fyrværkerisortiment er ideelt, hvis du måske ikke helt kan beslutte dig og gerne vil prøve lidt af hvert – du får nemlig lidt af det hele. Samtidigt med, at du får mulighed for at prøve lidt forskelligt, kan du også spare nogle penge. Ved at købe dit fyrværkeri i færdigblandede pakker, sparer du nemlig penge i forhold til at købe delene separat. Du får altså det bedste fra begge verdener med et fyrværkerisortiment fra Silvan.

Lever fyrværkeriet op til standarderne?

Fyrværkeri skal være flot og give en god oplevelse, men vigtigst af alt, skal det være sikkert. Det betyder, at det skal være CE-mærket. Det er din garanti for, at fyrværkeriet lever op til dansk lovgivning og danske krav. I Silvan sælger vi kun CE-godkendt fyrværkeri. Vi ønsker nemlig at bidrage til, at du kan have et trygt og sikkert nytår. Vores fyrværkeri kommer derfor kun fra anerkendte producenter, så du trygt kan skyde nytåret ind. Husk, at du kan købe fyrværkeri i vores Silvan-butikker fra den 27. december. Vær opmærksom på, at det ikke er alle Silvan-butikker, som sælger fyrværkeri. Se mere her.